Komentari

pripadantebi.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Maškarada

    Pa neće valjda baš sve crknut u isto vrime!!!

    avatar

    07.05.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Ajde , da ti bude lakše, i drugi imaju problema. U četvrtak zovem starce da dođu na svečani ručak, spremam šnicele, juhicu, krumpire na mlijeku zapečene u škrovadi, i sve upola gotovo BOOOOM! Puče nešto, zadimi se, eksplodira mi je špaker i zapalija se kabel. I ulazi muž na vrata, a ja mašem krpom po zadimljenom balkonu, tata izvlači špaker a mama cijuče joj joj. A da ne govorim šta je bilo s nedovršenim ručkom!!! (jel netko ikad jeo krumpire na roštilju i juhu bez rezanaca??!!). Uopće nije loše!!!!!! ;-))

    avatar

    07.05.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    E, vidi se da Pomorac ne nedostaje samo tebi......i tehnika plače za njim.....Sve će on to sredit kad dođe! Ili ćeš kupiti novo. Ja očajnički trebam novi televizor. Ovaj je već toliko star (od sramote neću ni reći koliko) da više ne vidim rezultat neke utakmice ili one sitne brojeve koji označavaju cijenu tel. poziva ili SMS poruke (što je i dobro)......ali Lav, iz nekog razloga koji još nisam doznala, neće da idemo kupiti novi. Valjda me želi iznenaditi sa plazmom. A ja ne želim plazmu! Samo bilo kakav novi, veliki TV!!!!
    Pozzzzzzić!!!!

    avatar

    07.05.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • cucciolo

    Evo mene,puno je posla pa ne stignem se na net prikopčati...
    E to sa kvarenjem i popravcima mi je jaaako poznato, i uvijek kad jedno crkne svi se drugi aparatići solodariziraju, pa sve ode u k.!!!;)
    mmmm nove fotkice, najlijepša mi je one s lozom...podsijeća me na djeda i staru kuću.

    pozdravić

    avatar

    07.05.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @Maškarada: Zamisli koji bi to cirkus bija.
    @pupkica:Baš san se lipo nasmijala. Ma najvažnije mi je da su mi mobiteli i kompjuter u funkciji. Upravo san dobila poruku od Pomorca i sritna san, sritnaaa i mogu to podjelit sa vama. Isto ka i nekidan one napadaje tuge, depresije. Večeras ćemo se valjda čut, ako bude signala na Gibraltar. A za sve ostalo, baš me briga, dok radi-radi.
    @suncokretić: Tehnika je luda za njim i on za njom. Kad njega nema sve se raspada. Prvo šta ću kupit je novi kompjuter. Ovaj je stvarno svoje odslužija.

    avatar

    07.05.2007. (18:20)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Slušaj mala!
    Ti puno brzo pišeš nove postove, a kako sam ja stalno negdi u vitru, nemam ti vrimena niti ostavljat suvisle komentare. Već sam se pripa da je zbog mene bila ona "šutnja" u prošlome postu pa mi je drago da si opet "progovorila". Još samo par rečenica. Mislim da je vrijednost bloga kao medija upravo o tome šta je omogućio mnogima da bez straha, iz anonimnosti ili poluanonimnosti izražavaju svoja mišljenja. I mnoge teme koje vi, drage moje kolegice otvarate i pričate o njima, još su prije dvadesetak godina bile tabu-teme. Sad još samo nisam siguran oće li mi ovaj komentar proć jer izgleda da opet nešto šteka

    avatar

    07.05.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @brod:Ma znaš da nije radi tebe. Više je radi mene, ali nema veze. I da, možemo izražavat svoje mišljenje ali ja često mislim da baš ne uspijevam objasnit šta hoću reč.

    avatar

    07.05.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Il si dobila neku lovu il ćeš ju dobit. Maašine znaju kad stiže lova i uvik se onda kvare jer ne dao Bog da ostave lovu tebi i za te.

    avatar

    08.05.2007. (08:33)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @cucciolo: Noćas san te priskočila. A to sa aparatima ti je domino efekt, crkne jedan i kako si lipo rekla sve ode u k.!!!!!!!
    @mudra: Pametna neka mašinerija.

    avatar

    08.05.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • cucciolo

    evo, na izmaku snaga sam nešto večeras i napisala, da me ne zaboravite:)
    ugodnu večer želim! topli pozdrav šaljem!

    avatar

    08.05.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...