Komentari

ajmmoseigratboga.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • kulenovaseka

    sjajno si to prokomentirala, nikad dosta (dobrog) sukusa :)

    avatar

    04.05.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • ajmmo se igrat boga

    je.... ali živim u sjeni posta od sapunice :)))

    avatar

    04.05.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • V.

    gledaj, ja i jedna osoba smo upravo zbog ovakvih tipova skužili svoj posao kojim ćemo se obogatit! naime oko cijele Lijepe Naše biti će postavljene tribine sa 7-8 big screenova na svakih nekoliko kilometara, na kojima će se prikazivati najzanimljivije aktualne stvari (uključujući sjednicu sabora)! i to ćemo nazvati "CIRKUS UŽIVO" naravno karta ne dolazi u obzir ispod 500 eura! pa nek raja dođe vidit šta je cirkus! jebeš ti one klaunove i tigrove što skaču kroz obruč! bravo stara, bravo!

    avatar

    07.05.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • ajmmo se igrat boga

    Konstruktivna ideja :)

    avatar

    07.05.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • ivy

    ima takvih primjeraka da ti se srce razgali gledajući ih... npr., jedan moj profesor u srednjoj. eh, ja ni dan danas ne razumijem otkuda njemu sve one titule mr.,sc.,prof..., jer glupljeg čovjeka ja u životu nisam upoznala. On je tvrdio da su dva i dva tri, ja sam rekla da su četiri. Bilo je krvi, ali dva i dva su ostala tri... Ali, ja sam se NJEMU usprotivila! Završila sam srednju i pobjegla od njega, ali što ako naletim na takvog šefa (za šta postoje velike šanse), šta onda? Ja nisam tip koji šuti i prima batine, ali vrijedi li nešto reći?

    avatar

    10.05.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • ajmmo se igrat boga

    Sada treba djelovati, jer kako kaže jedan moj sjajan profesor: jedini koji nemaju što izgubiti su mladež i penzioneri. Penzićima je život pri kraju i tak im je svejedno, a mladi nemaju što izgubit jer još ništa nisu stekli! E pa sad dok smo ovako mladi i siromašni :) trebamo bit otresiti i sredit te budale koje misle da mr.sc. čini čovjeka i da mogu ponižavat i maltretirat buduće akademske građane :))))

    avatar

    11.05.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • L

    bio sukus ili ne, ja ti se javljam i želim ti puno kupusa!!!pozdraf od mene i faja s y badum!!!!!!

    avatar

    20.05.2007. (03:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...