Komentari

lesbien.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • .. 5_ra ..

    curo.. ja sam bez rijeći... nešto tako iskreno, duboko, osjećajno dugo nisam... nisam čitala ni čula.. žao mi je što je završilo.. i ok je pamtit ih samo po ljepome... ipak su nešto nam značile, kvragu... a jeb nije bilo suđeno.... možda se vrati, vratit će se sigurno, al na neki drugi način... nekako drukčija, toliko strana, a osjećat ćeš je blizu... najbolje je iza svega postit tihu suzu... i otić bez zbogom... jer ta rijeć nema smisla... koliko god zvučala uvjerljivo nikad neznamo što nam život nosi... samo zastani, spusti pogled, možda i suzu... duboko udahni i odi... odi u tišinu i pusti vrijeme da pomete sav prah prošlog života... drži mi se.... šaljem ti zagrljaj.. pozzzz

    avatar

    04.05.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • fall

    ....još jedan kraj .....u nizu.....i bit će ih još....i svaki će sve manje boljeti , i ostat će samo uspomene ....one ljepe jer to je jedino što nam ostane - na kraju priče !
    ......pusa i ugodan vikend.....

    avatar

    04.05.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • t0nkec

    A hebi ga....zar nisi ti cura zbog koje druge ostavljaju svoje cure?? ili tako nekako....?? ugl...
    ma hajde, koliko ce ih samo jos proci kroz tvoj zivot...kolike su vec prosle :) e ne mislim te tjesiti sad ili tako nesto. ne pada mi napamet. jer ti si svoje rekla i sad je na tebi da sve to i ostvaris-zapamtis sve ono lijepo i krenes dalje. ja ti mogu samo ponuditi svoje drustvo i casicu (ili vise??) nekog finog pica za zaborav.
    smijesak :)

    avatar

    04.05.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • KajGot

    Honey, pa nije ona jedina fish in the see. Ima ih majketi!
    I šta ti sad tu o starosti nekoj? Aj, aj, dok sam ja pisala love letters, ti si još barila babysitericu! :)
    Apropos onog komentara. Dakle, lako je odglumiti osjećaje koje nemaš, ali ne možeš sakriti one koje imaš. Možeš se trudit koliko god hoćeš. Zato, one koje su glumile da ne osjećaju ništa to nikako nisu mogle napraviti for real. I moralo ti je biti očito da glume. E da.
    Tak da ne da te nisu voljele, nego ih ti nisi pročitala.To jest, jesi. Jer sumnjam da bi bila s nekime kome se živo fućka za tebe. To ti velim.
    A opet, možda krivu knjigu čitaš. Kaj ja znam.
    Uglavnom, drži mi se tamo. Sutra bude sunce. I ide se na more i svašta nešto, tako da ne da će bit žena nego će još biti i polugole! Aha! :)
    Ma, živila! Pozdrav ti.

    avatar

    04.05.2007. (15:18)    -   -   -   -  

  • Anyone Anymore

    Dobro je što se tako lako opraštaš od svega što je bilo, nema ružnih rijeći ni uvreda, jednostavno si pomirena da si izgubila nešto za što kažeš da nikada nije ni bilo tvoje, doći će druge i ispuniti prazninu, pozz

    avatar

    04.05.2007. (18:44)    -   -   -   -  

  • KajGot

    Da, sad kužim. Ali zašto bi netko to uopće napravio? Glumio neki osjećaj? Tako da može reći da je u vezi ili što? Ne kužim motiv. Jea.

    avatar

    04.05.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • runtothewater

    daaaa ima plenty fishes in the see,but...znaš onu staru "riba ribi grize rep" :D
    eto obzirom da te čitam,rekoh sam sebi pa ajde nabaci neki koment i eto :)
    imam još jednu mudru za tebe: "NA KRAJU KRIVAC UVIJEK ISPADNE ONAJ KOJI SE USUDIO ISKRENO REĆI DA TO ŠTO JE DOBIVAO NIJE I ONO ŠTO JE ZASLUŽIO..." hm...tak nekak ide :)
    pozz
    Marin

    avatar

    04.05.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • KajGot

    Ma nije ti to hladnoća. To je ignoriranje. Ma ne znam. Sve je to fucked up.
    Najbolje bježat od žena. Na pusti otok i bude mir. :)

    avatar

    04.05.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • netko

    ej... rijetko koji covjek moze ovako naglas priznati sta osjeca i patnju podijeliti s drugima, a takvog onda nazovu slabic...jer ako cuvas i trpis u sebi onda si jaka osoba..da, malo sutra!! tebi samo zelim reci SVAKA CAST, jer nebi svatko napisao ovako nesto, pogotovo ne njoj...ta mala vrti tlo pod nogama kome stigne, a da toga mozda nije ni svjesna...ali necemo joj zamjerati, bar joj ja to ne zamjeram, odrasti ce jednom!
    mozda ces se pitati tko ti ovo pise, ali nemoj se ustrucavati, nitko s losim namjerama, nego jednostavno da ti kazem kako mislim da si bas jaka osoba s time sto si tu javno napisala sta mislis.. vezala si se za nju, povrijedila te, mozda i ti nju, ali neke stvari se ne dogadjaju u ovako kratkom vremenu kao sto je bila vasa veza, a ta stvar je ponajprije ljubav..za to je ipak potrebno mnogo vise..a zaljubljenost koju ste obje osjetile, a gle...osjetit ces ju jos 1000 puta, svaki put sve jace i ljepse i mislit ces kako si na vrhu svijeta...a jednom ces shvatiti kako su sve te cure bile samo prepreke i stanice na putu do vrha na kojem te ceka ljubav...prava, iskrena i mnogo, mnogo dublja od zaljubljenosti.. glavu gore!
    pozdrav, pazi na sebe..

    avatar

    05.05.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  • ..tebi..

    Ja nebum ostavljala komentar na ovo.Mislim,ovo je komentar,ali ja sam tebi svoje vec rekla.Cak ni pusu nedam..!

    avatar

    05.05.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • Kally

    Nadam se da si ok, i drago mi je da podignute glave ide dalje, ajd drži se i sve bu ok, ajd čujemo se onda sutra preksutra, pozzz maya

    avatar

    05.05.2007. (09:53)    -   -   -   -  

  • psyhominde

    najbitnije je za tebe da ti znas da si imala sto dati,da si to i htjela... ali neke osobe koliko god nam drage bile nisu u periodu svog zivota u kojemu mogu primati,jer je i za to potrebno skupiti snage,vjerovala ili ne... al mi se sviđa tvoj stav,treba pamtiti ono najbolje i ici dalje... jerbo koliko god da te jos ceka poraza- tamo je negdje i ono za cime tragas,i u tome ti zelim svu srecu!

    avatar

    05.05.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • swayka

    ajme macak... :( a sta da ti kazem pametno na sve ovo.
    ko prvo nemoj misliti da gazis sebe sa ovim rijecima, zajebi ljude koji tako misle. izbaci sve sta imas iz sebe pa makar se ona svemu tome smijala, ti si pak ostala iskrena... ne znam sta je bilo, ali nadam se da ce biti dobro.
    voli sebe, bit ce ti lakse ;) sala.
    ne znam... poraz? radje jedno iskustvo/stepenica vise koja te cini jacom.
    u zurbi sam pa zato ovako nelogicno pisem, uglavnom cmoku saljem i kasnije te zovnem pa vidimo kaj ti je.....

    CMOOOOOOOOOOKA

    avatar

    05.05.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • totalno drukcija od drugih

    pa jesam skužila... al sam, ak nisi primjetila, to pitanje postavila prije nego što sam došla na tulum! halo! he he, aj pozdravi mi Kic! pozdravček! ;-)

    avatar

    06.05.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • Joy

    jooooj....išla sam sad pročitati ono sve kaj si mi,jel spomenula danas,u vezi veze bla bla :)
    hehehehehehe....al aj,nek im je sa srećom.možda nekaj tu i bude.bar ću ja bit mirnija :)
    pusa

    avatar

    06.05.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • mala_plavabj

    uuu.....nešt si se raspisala...ma sam tak nastavi...aje iam novi post pa navrati...pusa:)

    avatar

    07.05.2007. (17:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...