Komentari

milanovicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (692)

Marketing


 • Lucky You

  super blog, samo nastavi i puno uspjeha

  avatar

  04.05.2007. (00:14)    -   -   -   -  

 • prah

  Nevjerojatno kako smo u samo nekoliko mjeseci od onih silnih teza kako je Račan uteg, potrošen političar i slično, došli do općih hvalospjeva pa čak i suza od strane HDZovaca. Medijski sveprisutna teza je bila kako SDP s Račanom nema šanse ponovo pobjediti, a sad će se vjerojatno okrenuti u to kako bez Račana SDP nema šanse. Svašta je moguće u Lijepoj našoj... Nadam se. Navijam. Vjerujem Zorane da će te dokazati kako SDP bez Račana može puno, baš zato što je Račan bio velik. Zato što je ostavio iza sebe stranku s više legitimnih kandidata za mjesto predsjednika, zato što je ostavio stranku čistog obraza i jasnih vrijednosti.

  avatar

  04.05.2007. (00:32)    -   -   -   -  

 • čežnja

  Fora. Ivica je umro u 3:05, Tito u 15:05. Tito je umro 4.5., Zoran o Ivici piše 4.5.
  Samo naprijed Zorane, možda si i ti posebnog kova.

  Ivice, srest ćemo se opet. BUDI PONOSAN!

  avatar

  04.05.2007. (00:37)    -   -   -   -  

 • lomic

  Svima koji su voljeli i poštovali Ivicu Račana izražavam sućut, a tuga me razdire jer sam prije mjesec dana izgubila supruga, a sada i druga, s kojim sam imala čast razgovarati i od tada znam da je pravi Čovjek... Zorane, poznajem i tebe - tvoje roditelje, i pozdravljam te i želim ti svu sreću ovog svijeta, a posebno u skorašnjim izborima...

  avatar

  04.05.2007. (00:57)    -   -   -   -  

 • advocata diaboli

  Dobar običaj 'o mrtvima samo najbolje' prvi je prekršio SDPeov kandidat za kancelara Ljubo Jurčić svojim nebuloznim intervjuom Hrvatskom listu u kojem otkriva svoj bljutavi malograđanski habitus mrtvog puhala i difamira Račana, čija je akvizicija.

  www.politklinika.bloger.hr

  avatar

  04.05.2007. (09:24)    -   -   -   -  

 • lastavica

  Danas sam čula da je Bandić predložen za predsjednika stranke. SDP treba karizmatičnu osobu na čelu no pitam se nije li Gosp. Bandić prekarizmatičan . Na stranu što je ZM moj favorit no čini mi se da je Gosp. Bandić sa svojom karizmom na rubu pozitivnog i negativnog, a to mi se čini preriskantnim u predizbornoj godini.
  Zorane ja i dalje čekam mail :(

  avatar

  04.05.2007. (11:43)    -   -   -   -  

 • Tvrtko

  Vrijeme će sigurno pokazati da je Ivica Račan bio najmudriji hrvatski političar kraja 20. stoljeća. I da svi mozemo biti sretni sto smo imali Racana.

  No, kao sto je g. Milanovic napisao u bologu, dozivio je zasluzene pocasti tek kada je umro. Ali valjda zivimo u svijetu u kojem se o covjeku samo kad umre govori lijepo.

  Nazalost nisam ga imao osobno upoznati, ali na posebnom mjestu na polici stoji Racanova biografija, koju mi je supruga poklonila za 31. rodjendan.
  I tamo ce uvijek stajati.

  avatar

  04.05.2007. (11:44)    -   -   -   -  

 • fajterica

  Problem Račanove dijagnoze je problem svih nas. U našoj državi se premalo poklanja pažnja sekundarnoj prevenciji protiv raka. I sami smo suočeni sa teškom dijagnozom i znam koji problemi nas tište.
  Svi zajedno moramo raditi na promicanju tih programa. Bez obzira kojoj stranci pripadali, jer rak se može dogoditi svima.

  Naš docent (onkolog) je napisao jedan prijedlog Osnivanje elektronskog časopisa - Web stranica iz područja kliničke onkologije namijenjenih građanstvu i zdravstvenim djelatnicima, kojeg je poslao u naš Sabor. Međutim, Sabor mu još uvijek nije odgovorio. Jer neki u Saboru smatraju da to nije dovoljno važno.

  Možda ćete Vi to smatrati važnim. Duboko se nadam.

  pozdrav

  http://borba.bloger.hr

  avatar

  04.05.2007. (12:16)    -   -   -   -  

 • baka

  Odličan blog.
  Nije lako biti jednostavan i iskren,
  zato samo naprijed tako!

  avatar

  04.05.2007. (12:22)    -   -   -   -  

 • Fidelis

  Da, sad se tek vidi dvoličnost i licemjerje onih koji su donedavno pljuvali po Ivici, a sada kukaju i nariču...S druge strane, tu su i oni koji su uvijek znali koliko Račan znači ne samo za SDP, nego za hrvatsku demokraciju uopće... Zorane, ti si jedan od ovih drugih... Svaka čast na postu!

  avatar

  04.05.2007. (13:41)    -   -   -   -  

 • silverci

  A što si očekivao?
  Pošten čovjek rijetko za života dobije priznanje za svoje poštenje i rad.
  Ja se samo nadam da ćemo iz Račanove smrti izvući nešto pozitivno. Da ćemo se okrenuti ljudima oko sebe i priznati im kad nešto dobro naprave.
  U suprotnom, nismo ništa do licemjeri koji će opet čekati da netko umre da bi mu priznali vrijednost. I opet se s nekim velikim trpati u istu rečenicu.

  avatar

  04.05.2007. (14:08)    -   -   -   -  

 • Domagoj

  Blizu istine...kompromisnost je bila Račanova najveća vrlina, ali i najveća slabost. Danas da u SDP pobjedi netko poput Račana, SDP bi ostao bez krila novih mogućnosti. Doista, onaj koji poznaje umijeće vladanja se povlaći prije okolnosti koje dovode do povlačenja...

  avatar

  04.05.2007. (15:18)    -   -   -   -  

 • Domagoj

  I jedno je naklonost prema Račanu, a drugo je žal za prošlim vremenima i svi koji pišu panegirike o njemu, pišu ih ustvari sebi, žaleći sami sebe..prepoznajući u Račanovom liku vrijeme u kojem se dobro živjelo, a malo radilo.
  Nažalost Račan nije političar koji je donio "dobar život svima, a ne samo njima", već je uveo SDP-ove foteljaše među njih.
  To je istina koju Zoran ne smije napisati, a možda ne smije ni vidjeti...Znam da čini drugi korak koji je potreban, ali za treći korak neznam da li će ga htjeti učiniti...Inercija je tako ugodna navika za većinu ljudi, pogotovo kad je podržana hijerahijom

  avatar

  04.05.2007. (15:28)    -   -   -   -  

 • lastavica

  Slažem se da nije sve idealno niti u jednoj stranci ali ne potpisujem da je za vrijeme koalicijske vlade bilo isto kao prije nje i poslije.
  A što se starih vremena tiče nemam radnog iskustva samo znam da ako si pošteno radio nisi mogao biti doveden u situaciju da se bojiš za egzistenciju sebe i svoje obitelji. A to je nešto što niti činjenica da živiš u Hrvatskoj nemože nadoknaditi, nego samo pogoršati jer znaš da su ti to omogućili "tvoji".

  avatar

  04.05.2007. (16:16)    -   -   -   -  

 • sindi

  Nekolicina SDP -ovih "foteljaša" nije ništa u usporedbi sa HDZ vojskom koja i živi po principu "ja u fotelji i ti u fotelji" , a ostali "ovce" za šišanje.

  avatar

  04.05.2007. (16:32)    -   -   -   -  

 • Domagoj

  Ma ne opravdava se manje zlo većim...već jest svako zlo za netko dobro u procesu dok učimo i ne razumijemo cjelinu. I nema bitne razlike između SDP i HDZ-a niti po programu, niti po načinu djelovanja, tek je HDZ efikasniji u organizaciji, a SDP demokratičniji, ustvari razlike su usuglašene. Postoji ugovor o bipolarnoj rotacijskoj vlasti, a vidljivi dokaz je izbjegavanje javne koalicije na svim nivoima.
  Ali Zorane treći korak: nama dobrog lidera koji nema dobrog upravljača i nema dobrog upravljača koji ne nalazi dobre lidere. Dakle idi k njemu i ući od njega..jer njegovo povjerenje u tebe i ključ tvog uspjeha..
  Što se tiće stresa: osoba koja akumulira stres u sebe ili još gore delegira na okolinu nije dobar u svom poslu, to je nepobitna i više puta životno potvrđena činjenica, a 10tci sati dnevno provedeni u smarajućim razgovorima ne mogu nazvati radom/polodonosnom aktivnošću, već tek izrazom dezorjentacije u otkrivanju istinskog smisla života...

  avatar

  04.05.2007. (17:18)    -   -   -   -  

 • lastavica

  Domagoj imaš li prijedlog nekoga tko bi stvorio trokut? Nemogu se oteti dojmu tvog negativizma prema svemu, dozvoljava li ti objektivnost u procjeni ?

  avatar

  04.05.2007. (17:24)    -   -   -   -  

 • "Crvena Hercegovina"

  Ja sam sretan sto sam zivio u eri tako velikog covjeka sto je Ivica Racan,zasigurno,bio.A SDP svim srcem pozivam da se sada ne podijele jer bi tako omogucili HDZ-u pobjedu na izborima. I neka g. Zoran Milanovic bude predsjednik stranke,g.Ljubo Jurcic premijer,a g.Milan Bandic predsjednik.Sretno!

  avatar

  04.05.2007. (17:34)    -   -   -   -  

 • edi

  a,e..skoro pa triumvirat!:))
  postoji u psihologiji izraz "izgubljena ruka ljubavnika",a oznacava jednu apsurdnu pojavu koja cesto pogadja ostavljene ljubavne partnere!
  ljudi zive u ucmalim i dosadnim vezama u kojima je ljubavna emocija vec davno zagubljena..i u kojima su jedan i drugi partner duboko svijesni da je njihov odnos vise losa navika,nego li partnerski odnos!
  u situaciji kad jedan partner ipak smogne snage da rascisti taj nezdravi odnos i ostavi ovog drugog,ovaj drugi odjednom razvije iznenadne burne ljubavne osjecaje prema svom bivsem(i do tada njemu ljubavno nezanimljivom!)partneru!
  ljubi,pati,ocajava..kao da i sam nije prosao fazu letargije i dosade u tom odnosu!
  "sindrom izgubljene ruke ljubavnika"!:)
  ovako,dragi moji..o racanovoj pozitivnoj ulozi u politickom zivotu ove drzave sve je uglavnom ovom prigodom receno,svoj sud o njemu donijeti ce vremenom povijesnicari,politolozi a i sociolozi:),a vi se ipak okanite vlastitog sindroma izgubljene ruke,jer iskreno vjerujem da bi se i racanu od njega smucilo!

  avatar

  04.05.2007. (18:15)    -   -   -   -  

 • edi

  da domagoj,upravo panegirike sebi..a ne njemu,ali vise iz vlastitih metafizickih razloga straha od smrti,ili samo onih prozaicnih ..o sebi kao mogucem politickom nasljedniku!
  gadljivo je da je uglavnom ista publika oplakivala josipa broza tita i franju tudmana!
  ljudska psihologija,ili bolje receno patologija..pomijesana sa prizemnim interesima politickih narikaca!

  avatar

  04.05.2007. (18:32)    -   -   -   -  

 • vuso be good

  Milanoviću, malu si zakasnio.Šjor Marin je to uradio na vrijeme i stilski dotjerano, rekao bi čovjek pjesnički.Ako češ ovako reagirati na aktualne teme, badava ti trud.
  No,ti si još mlad i imaš dobru mentoricu pa nema straha za tebe.

  avatar

  04.05.2007. (19:40)    -   -   -   -  

 • Politika - što to točno?

  Ivica Račan - čovjek koji je pokrenuo Hrvatsku i čovjek koji je bo jedini političar sa vizijom. Za mene on je idol i osobno mogu reći da sam se upoznao sa njim i on je jedna divna osoba koji je kad sam ga upoznao imao sam 15 godina, on je mene nadahnuo i on je za mene idol.
  Posjetite :Politički blog

  avatar

  04.05.2007. (20:44)    -   -   -   -  

 • Domagoj

  Lastavice Zoran ako ne razumije neka razmišlja, da me je pitao/napisao rekao bih mu; tajna njegova uspjeha je namjenjena samo njemu.
  A što se tiće mog negativizma, on je potpuno realan izraz stanja u SDP-u, koji je najvještiji u prikrivanju vlastitih nedostataka. Posebice je nakaradna manipulacija biračima kroz tajni ugovor sa HDZ-om.
  I jedni i drugi su od komunista postali veliki nacionalisti, a ustvari su sustavno pljačkali ovu zemlju. I onda ako neko kaže kako je Račan bio pošten!?? Još je gore biti pošten i pustiti lopove da rade svoj posao. Još ću Vam jedno napisati: jedna od odredbi tajnog ugovora je da nema zatvaranja političara, jer se mora dokinuti komunistička praksa obračuna sa političkim protivnicima. Račan je to nakon gubitka vlasti objasnio Zakonom omerte/šutnje..i eto ako je bilo tako pitanje je samo tko je šutio više i upornije, dok su obezbjeđivali sebe i svoje, jer država je majka za izabranu političku elitu i motiv za stado

  avatar

  04.05.2007. (20:48)    -   -   -   -  

 • Netdiver

  Navratite na Netdajver, kugloar digitalne mrežne kulture.

  avatar

  04.05.2007. (20:51)    -   -   -   -  

 • meli

  g.Milanoviću,imam potrebu napisati vam par riječi.Pre neki dan san se upisala u knjigu žalosti za g.Račana.Moram napomenuti da u malom mjestu u kojem ja živim to nije nimalo popularno dapače.Svojih stavova se ne sramim i ne mislim da sam zato manji domoljub ako to ne vičem na glas.Moram priznati da je neki put teško,ali biti miroljubljiv, ustrajan i pošten su vrline.Tome učim i svoju djecu.Nisam član ni jedne stranke mada podržavam SDP i zaokružujem ga na izborima.Iznimno sam cijenila Ivicu Račana.Vi mi ulijevate povjerenje.Želim Vam svu sreću i mir.

  avatar

  04.05.2007. (21:29)    -   -   -   -  

učitavam...