Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • zu-zum

    Bravoooo!!!

    avatar

    03.05.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  • ajem

    Weeeeeeeee!!!!!!

    avatar

    03.05.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • student I

    od srca čestitam asistentici Jasmini.

    što su to "iksice"?
    Kad se dešavalo to slikavanje za "iksice"?

    avatar

    04.05.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    @ student I:

    Na poticaj i uz potporu Ministarstva znanosti i tehnologije uvedena je informatizacija sustava subvencionirane prehrane za studente fakulteta i visokih učilišta. U tu se svrhu studentima izdaju magnetske kartice s osobnom fotografijom.

    Studenti ostvaruju svoja prava putem identifikacijskih kartica studenta (iks). Na karticama je otisnut naziv ustanove kojoj student (vlasnik kartice) pripada, naziv nadređene ustanove (sveučilišta ili veleučilišta), jedinstveni broj kartice s imenom i prezimenom, te slikom vlasnika i slikom vlastoručnog potpisa. Na poleđini kartice nalazi se magnetska vrpca s brojem kartice, jedinstvenim matičnim brojem građana i imenom i prezimenom vlasnika kartice što na magnetskom čitaču omogućuje automatsku identifikaciju vlasnika kartice. Studentska iskaznica je neprenosiva, što znači da je može koristiti isključivo osoba na čije ime glasi. Kršenje pravila o korištenju iskaznice smatra se njezinom zlouporabom.

    Studentska iskaznica vrijedi do datuma do kada student ima valjan upis godine (semestra) na matičnoj ustanovi, a datum valjanosti se automatski produljuje sa svakim upisom godine (semestra). Ne produži li se iskaznica, student ne može ostvariti svoja prava u restoranima studentske prehrane.

    Nadležnost nad podacima o pravima studenata ima ustanova visoke naobrazbe, koja je zadužena za brigu i ažuriranje podataka o pravima svojih studenata.

    avatar

    04.05.2007. (19:45)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Slikavanje za iksice bilo je proteklih godina.

    avatar

    04.05.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • WW

    A ŠTO JE S BRUCOŠIMA

    avatar

    04.05.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • ofca

    Pridružujem se lijepim čestitkama našoj asistentici Jasmini Sladoljev. Želim njoj i njezinoj curici svako dobro. :)

    @WW

    Da ispravim ADMIN-a, slikanje studenata koje se odvijalo proteklih godina - "možete okačit' mačku o rep"! (izgubile se putem od faxa do ministarstva). Tako da su fotografije preuzete sa upisnih listova. (Ako se prisjetite, morali ste na upisu priložiti 2 fotografije, 1 za indeks, a drugu za upisni list - njima za evidenciju).

    Tako da su tu svi studenti (i brucoši) - ukupno nekih 600 i nešto.

    avatar

    05.05.2007. (02:13)    -   -   -   -  

  • S Vidika

    OFCA,
    I ti si, poametan i odvažan, pa nasjeo na tako "veličanstveni" uspjeh ka šta su iksice. Pa još SVEČANA PODJELA, skoro pa ravno PROMOCIJI DIPLOMIRANIH. Nego oće li iksice, kad je to tako velika stvar i svečana podjela dijeliti osobno PRIVREMENI.
    A zapravo što do sada iksica nije bilo i uviek je snjima bio problem odgovornisu i raniji dekan i prodekani a posebno i najviše pravnik čiji je to i bio i jeste zadatak. Ali to nije "specifičnosat" samo našeg Veleučilišta. Svugdi su problem iksice pa su tako nedavno studenti zbog toga problema u Splitu i Zadru prosvjedovali i tako dalje.
    A ti administratore svako malo taman kad se zalaufa ozbiljna rasprava o pravim problemina na Veleučilištu prekidaš tu raspravu ubacivanjem bakanalija ka šta su iksice i slično.
    Vratimo se malo ŽIVOTU i nastavku rasprave o ŽIVOTNIM PROBLEMIMA.
    Dakle nema onog koće više ustaviti odlazak PRAVIH KADROVA. A zašto jasno bi trebalo biti i zadnjoj budali na našem Veleučilištu. Oni su jedostavno nepotrebni i bolje ih se na vrijeme riješiti da ne prave problem kad se bude studiralo na našem Veleučilištu ono za što oni neće biti potrebni. DSačekajmo jesen pa će nam biti sve jasno. Samo što će neki od nas tek tada
    progledati!!! Di je PRIVREMENI, šta on radi i što sprema. Kakav mu je status i di mu je rješenje da je još PRIVREMENI? DI JE STATUT? Godinu dana radimo bez statuta i nikom ništa. Pa ima je pravo Gardijan , u njegovoj ludosti je bar bilo reda. A vako znamo li šta studiramo, kakvi su nam uvjeti za prelazak iz godinre u godinu, koliko bodova koje predmete trebamo a koje ne trebamo položiti ..................................??????????????
    Ajde administratzore ne prekidaj raspravu o ŽIVOTU s BUDALAŠTINAMA ka šta su iksice. TO je činovnički posa i činovnička odgovornost a vako su nam date iksice za ZABAVU. Kome to odgovara i ko je to smislija. I nije PRIVREMENI ZA ODBACITI. Valja mu poriznati da je MAHER.
    ZBORE, STUDENTSKI ZBORE, TUŽNI ZBORE! Odgovori na ova i druga pitanja pitanja.

    avatar

    05.05.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • ofca

    @S Vidika

    1. "DI JE STATUT?"

    Statut je formalno izglasan na sjednici Upravnog vijeća održanoj krajem prošlog mjeseca u Zagrebu. Biti će okačen uskoro.

    2."A vako znamo li šta studiramo, kakvi su nam uvjeti za prelazak iz godinre u godinu, koliko bodova koje predmete trebamo a koje ne trebamo položiti ..................................??????????????"

    Na ovo pitanje je odgovoreno nekoliko puta, pa sad budi dovoljno agilan pa se potrudi i nađi ih.

    3. "ZBORE, STUDENTSKI ZBORE, TUŽNI ZBORE! Odgovori na ova i druga pitanja pitanja."

    Studentski zbor formalno još ne postoji - ali hoće uskoro. Treba se donijeti statut (Studentskog zbora), napraviti osnivačku skupštinu (kroz 14 dana) i registrirati zbor pri ministarstvu.

    avatar

    05.05.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    @ S Vidika

    Vidim da me prozivas, kolega. Svoje mišljenje možeš napisati i poslati na mail, ja ću ga okačiti na blog pa neka svi čitaju "ŽIVOTNE PROBLEME".

    Ako te ne zanimaju ove informacije, onda nemoj ni čitati. Ali nije lijepo da pljuješ po nekome a ne nudiš rješenje. Right?

    avatar

    05.05.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • studenti 4.god.

    Čestitke asistentici Sladoljev, premda se nismo imali prilike upoznati, ai svejedno svako dobro.

    avatar

    05.05.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • promatrač

    Za xyz - Nije bitno da li kao predstavnici studenata u svojim prostorijama imate internet ili ne, ono što je bitno jest da ste izabrani i da trebate raditi u korist studenata, pokrenuti pitanje privremenog, odlaska kadrova, studentske menze i prijevoza do nje,
    pitanje studentskog doma, zbog toga i postoje predstavnici da predstavljaju i
    zastupaju, a ne se braniti govorom kako se vas napada na šibenski način,
    pa zar vas za nerad treba bodriti???
    Što ste dosada konkretno učinili svojim djelovanjem?

    avatar

    06.05.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • jusup

    a nista nisu ucinili...

    salim se...naravno:)
    ti si sigurno kao promatrac puno toga napravio/la pa onda i mozes prigovarati kako studentska udruga nije nista ucinila...

    avatar

    06.05.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • Vully

    "Nije bitno da li kao predstavnici studenata u svojim prostorijama imate internet ili ne, ono što je bitno jest da ste izabrani i da trebate raditi u korist studenata, pokrenuti pitanje privremenog, odlaska kadrova, studentske menze i prijevoza do nje,
    pitanje studentskog doma, zbog toga i postoje predstavnici da predstavljaju i
    zastupaju, a ne se braniti govorom kako se vas napada na šibenski način,
    pa zar vas za nerad treba bodriti???
    Što ste dosada konkretno učinili svojim djelovanjem?"

    Ovog/ovu kolegu/kolegicu ocekujem naci odmah ujutro ranom zorom kako ceka u hodniku ispred prostorije studentskog zbora punog ideja i elana za rad. Odmah ujutro ce donit gotovu papirologiju za 5 obecavajucih projekata i za rjesavanje svih problema studenata. Spiritus movens svih studenata veleucilista.Bas je lipo ovako pametovat na blogu i cekat da ti drugi sve serviraju na gotovo. I onda jos usput pljuvat po njima. Ma bravo. Dubok naklon dragi kolega.
    Nisi vrijedan da ja objasnjavam koliko kolege imaju posla trenutno i koliko vremena trose na stvari vezane uz zbor.Stoga i necu pisat cime se bave.

    avatar

    06.05.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  • student I

    za šta mi te iksice služe? šta ću s njima? koja im je namjena?

    avatar

    06.05.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • asdasd

    za šta mi te iksice služe? šta ću s njima? koja im je namjena?

    avatar

    07.05.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • ofca

    @student I & @asdasd

    Kolege meni je žao što sjedite na ušima. A eto zapitajte se Vi, a čemu bi to iksice služile... hm.. čemu li služe na drugim visokim učilištima?

    avatar

    07.05.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • promatrač

    Ovog/ovu kolegu/kolegicu ocekujem naci odmah ujutro ranom zorom kako ceka u hodniku ispred prostorije studentskog zbora punog ideja i elana za rad. Odmah ujutro ce donit gotovu papirologiju za 5 obecavajucih projekata i za rjesavanje svih problema studenata.
    Dubok naklon dragi kolega.
    Nisi vrijedan da ja objasnjavam koliko kolege imaju posla trenutno i koliko vremena trose na stvari vezane uz zbor.Stoga i necu pisat cime se bave.

    Nemam sto "raditi" za studente jer nisam izabran od strane studenata, Vully ne znam tko si, ni zašto bih ja tebi bio vrijedan, ali nisi mislim predstavnik ni ti! Imamo zakonski odabrane predstavnike koji uopce ne komuniciraju sa studentima i jednostavno se ne zna sto rade, zanima me konkretan odgovor na postavljeno pitanje(neka mi odgovore predstavnici).
    Što su konkretno napravili za studente kroz Travanj?

    avatar

    07.05.2007. (18:01)    -   -   -   -  

  • zu-zum

    A da se prestanete natezati i pokušate SURAĐIVATI?

    avatar

    07.05.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • Vully

    DA. Super ideja.Idemo suradjivati. Pa ćemo prestat postavljat suvisna pitanja i ultimatume.Svi znamo tko su nam predstavnici. Lijepo cemo ih potrazit na faksu, prici im i ponuditi pomoc. Vidit u cemu im mozemo pomoci. Kad, di , kako. Pokusat i sami nesto ucinit za dobro svih studenata. DA. Idemo suradjivati. Pa vise necemo biti PROMATRACI nego AKTIVNI STUDENTI.

    avatar

    07.05.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • jusup

    nama iksice trenutno ne služe za ništa...jel tako!!!

    avatar

    07.05.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • Ptičar

    Molim dotičnog gospodina ili gdjicu koji je ljut na sadašnju situaciju da onda sam pokrene stvar (ako je tako hrabar ili hrabra), a ne da čeka žrtvene janjce!!!

    avatar

    08.05.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • predstavnik 3. godine

    @ promatrač

    1. "Nemam sto "raditi" za studente jer nisam izabran od strane studenata"
    Kolega, bez obzira na to što nisi izabrani predstavnik, i ti si (kao i svi studenti) član studentskog zbora i kao takav itekako možeš "raditi za studente". Smišljanje i pisanje projekata je zadatak svih studenata, a ne samo predstavnika.

    2. "Imamo zakonski odabrane predstavnike koji uopce ne komuniciraju sa studentima i jednostavno se ne zna sto rade"
    A što bi mi trebali raditi? Zaustavljati studente jednog po jednog po faksu pa im pričati šta radimo? Da li si se potrudio otići do prostorija studentskog zbora i pitati što te zanima? Da jesi, također bi vidio da na vratima možeš vidjeti koji je mail studentskog zbora (szvus@yahoo.com) pa nam eventualno poslati mail.

    3. "Što su konkretno napravili za studente kroz Travanj?"
    Kroz travanj i ovo svibnja šta je prošlo smo itekako puno posla napravili. Ako si danas bio na faksu, mogao si vidjeti plakate poljepljene po cijelom faksu o kontituirajućoj sjednici koja će se održati uskoro. Dakle, prije nego što se službeno oformimo, trebalo je napisati statut, poslati ga u Zagreb, prepraviti, organizirati zbor, dobiti prostorije, urediti prostorije... da ne nabrajam dalje, posla je bilo za popi...
    Zadovoljan?

    avatar

    08.05.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Mislim da se ne trebate nikome pravdati, pogotovo ne "studentima" koji provociraju. Da njih uistinu zanima sz, davno bi se oni pomakli s mrtve točke i nešto učinili. Ovako samo negativno komentiraju jer nemaju pametnijeg posla.

    avatar

    09.05.2007. (10:05)    -   -   -   -  

  • LoriCohen

    I am your fan, where you get these from? I am looking forward to see more from you. I have bookmarked your blog as well. Thanks
    dissertation titles

    avatar

    01.12.2011. (11:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...