Komentari

ergarac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lelana

    Sve je to uzajamno povezano. Ja bih to isto rekla i za one koji tu nagradu i dodjeljuju. Ta nagrada se dodjeljuje za vrhunske rezultate iz oblasti novinarstva i ona je san svakoga novinara. No, kako netko može biti sretan kad dobije tu nagradu za ovu fotografiju?! A, isto tako kako netko može da odluči da ova fotografija bude vrhunska svojim sadržajem?! Gorak je ukus u ustima.
    A, možda nešto govori i to ... kako je ovaj novinar završio... Ipak, nije bio sretan!

    avatar

    03.05.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • vanilla

    oblijetala ga duša tog djeteta, grižnja savjesti, nije mogao izdržati, vanilla

    avatar

    03.05.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • Looka Frank

    godine 1993 kevin cater došao je u sudan kako bi kao novinar izvjestio o stanju u toj zemlji gdje je vladala glad, rat i bolesti... tokom posjeta razrušenom logoru naišao je na prizor zbog kojeg je ostao bez daha. djevojčicu koja je neumorno puzala po tlu kako bi dospijela do logora gdje bi bila spašena. pritom ju je pratio strvinar. cartera su upozorili da ne dira djevojčicu zbog bolesti kojom je očito bila zaražena. carter je bespomoćno stajao 20 minuta čekajući i nadajući se da će se djevojčica spasiti. na kraju je otjerao strvinara, dok on sam nije bio otjeran odande. vrativši se u New York obavijestio je svijet o strahotama u sudanu te za TO dobio pulitzerovu nagradu. bio je pod oštrim kritikama te pod teškom paljbom vlastite savjesti. neizdržavši osude i metak namijenjen njemu koji je završio u glavi njegovog najboljeg prijatelja, počinio je samoubojstvo otrovajući se ugljičnim monoksidom.

    vidiš li sada cijelu priču? postoji stara narodna indijska: ne osuđuj čovjeka dok bar milju nisi prešao u njegovim cipelama"...pustite čovjeka na miru...mislite da nije želio pomoći?

    avatar

    03.05.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Autor je dobio nagradu za smrt nedužnog djeteta, a "Smrt" je dobila za nagradu život tog autora. Kako je užesno znati da mi (inteligentna stvorenja) živimo za slavu i nagrade na tuđoj muci ili životu. Gledala sam neki dan dokumentarac gde je umirao slonić od žeđi, umjesto da su mu dali vodu, oni su snimali dva dana dok nije uginuo. Fuj, fuj i fuj...gade mi se oni koji to rade a još više oni koji takve stvari nagrađuju. Nagradama ili takvim dokumentarcima samo dajemo ideje novim idiotima da zarade.

    avatar

    03.05.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • ergarac

    Bio si sa njim tamo pa znas? Otkud ti ideja da je tvoja verzija price tocna? Prijatelju moj ne vjerujem u tu tvoju pricu. Sve bi bilo u redu da svoju pricu nije poslao na konkurs za nagradu! Postujem tvoje misljenje, ali uzeti nagradu za tu sliku je morbidno. Mogao je sve uraditi drugacije.... Novinarima ne vjerujem ni kad kazu da je sunce - sunce!

    avatar

    03.05.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • sewen3

    DOBRO JE DA SI OBJAVIO ONU FOTOGRAFIJU. MOŽDA MALO PREVIŠE ODUDARA OD OSTALIH STVARI NA TVOM BLOGU, ALI TO SAD NIJE BITNO. VJERUJEM DA JE PORUKA STIGLA DO LJUDI - MI SE SMIJEMO, A NEGDJE DRUGO NE ZNAJU ŠTO JE TO SMIJEH...
    DOBRO JE DA SE SJETIMO DA NAM JE DOBRO, ALI I DA IMA, NEGDJE TAMO IZA ZIDA, DOLINA SUZA...

    avatar

    04.05.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • szsas

    ma nisi terbo stavljat na blog tu sliku jer ne spada ako pogledas ime bloga i slika neidu zajedno al te potpuno razumijem

    avatar

    04.05.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...