Komentari

maksimir50.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mladen

    Se dogodi svakaj. Bude i takovih stvari koje kao da je nešto htjelo baš tako kao da se htjelo. Hzijela si dobro i neka te ne opterećuje.
    Puno rijeđe šećem po blogovima i bio sam tek danas nakon dulje vremena kod Kaše. Njoj se stvarno nešto desilo. Jeli joj to netko stradao? Nemam pojma.
    Za vid me interesira koliko dugo treba da se vid stabilizira. Ja vidim dost mutno i slabo, pogotova kada je oblačno ili sumrak. Smeta mi jače svijetlo.
    Lijep ti pozdrav i puno radosti ... :)

    avatar

    09.05.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • camillica

    @Mladen, tek sam sada pročitala komentar, pitat ću ovo kaj te zanima, možda vidim ovu moju frendicu sutra.

    avatar

    13.05.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • camillica

    Znam samo da je išla kod dr.Gabrića, poliklinika Svjetlost, i dr. Lazić koji operira dijabetičare. Spasili su joj vid ali je bila već na 15 laserskih intrevencija. Ne znam od govor na gornja pitanja ali probat ču još to saznati. Nismo imale vremena za duži razgovor.

    avatar

    15.05.2007. (07:13)    -   -   -   -  

  • Mladen

    I ja sam tek sada vidio tvoje komentare. Pitam i ja doktore gdje god dođem, ali nikako dobiti odgovor. Sve je nekako na možda, pa ,i objašnajvaju kako oko funkcionira. Nitko ne može reči točno i garantirati. Čuo sam pak onako sastrane ljude tu i tamo koji znaju nešto o nekim dijabetičarima sistemom rekla kazala i kažu ti da će se bistrina vida povratiti. Zanimljivo je da su mi sestre tamo na V. Vrhovcu rekle da će mi se vid malo poremetiti kada mi se zregulira šečer na niže, ali nitko mi nije rekao koliko dugo to traje. Valjda je to to. Trenutno kao da je malo bolje, a možda mi se samo čini. Nebi imao ništa protiv da tako stalno vidim pa makar mi se i činilo. Znaš ono, vidiš sve dobro, a ustvari ti se samo čini. Lijep ti pozdrav i puno ti fala na brigi. Si ti doznala kaj je s Kaše. Moram i do nje skoknuti na blog. ... :)

    avatar

    23.05.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • camillica

    @Mladen Želim ti da ti se vid popravi, hrabro se držiš. Kašeta je stavila onu pjesmu na blog zbog toga jer je njenom dobrom prijatelju stradala kčer.Idem sada na manji godišnji, kad se vratim pitat ću moju prijateljicu da li joj možeš postaviti pitanja koja tebe muče na njen e-mail.

    avatar

    27.05.2007. (10:57)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Na mahove mi se čini da vidim dobro, ali to je samo dovoljno za snalaženje. Kada gledam okolo vidim predmete, a kada hoću videti detalje ne ide. Kod Kašete ne čujem muziku, a niti kod nikoga. Nemem uključene zvučnike. Puno ti fala na brigi i želim ti svako dobro ... :)

    avatar

    30.05.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • desert_rose

    Laku noć dame i gospodo.
    Eto, i ova predstava je završena.
    Nadam se da ste uživali u njoj.
    Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine.
    Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu,
    na nekoj drugoj predstavi,
    u nekom drugom cirkusu.

    avatar

    30.05.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...