Komentari

bloodeeleeshte.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ribafish

    nadam se da ga nije povrijedio. sigurno vodiš dijete bez brnjice okolo? jebate, jeste cijepili juniora?

    avatar

    02.05.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Na svu sreću Lolek se obuzdao od općeg masakra nevine životinje, cijepljenje je tu nevažan podatak kad lete unutarnji organi. Obzirom da se pas nije bojao i u svojoj naivnosti bio već tik da licne vrh Prinčevog nosa, gospođa se u svojoj majčinskoj brizi zabrinula (izraz lica je trebalo snimiti) za sve nas i zapravo umirivala sebe. Jer bi, priznajmo to, tek novostečeni sjekutići i čvrste mišice mog Jr.-a koje su bridile iz nabreklog dječjeg body-a mogli ozbiljno ugroziti i samu egzistenciju odraslog psa.
    No ona je, prisebnija od svih nas, vješto na temelju psihološkog screeninga Nasljednika procjenila da ipak ne predstavlja neposrednu opasnost i dozvolila naivnoj mucici da nastavi onjušivanje.
    Eto happyend-a, obzirom na sve što pročitamo u crnim kronikama kako sve peseki izvlače deblji kraj u sukobima s povampirenim jednoipogodišnjacima, od parkova do kućnih dvorišta.

    avatar

    02.05.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    na roka je frknula vijetnamska svinja pa je plakao pol sata a kad ju je išo tuć ova zbrisala...

    avatar

    03.05.2007. (08:33)    -   -   -   -  

  • kopca

    kad se sjetim čopora pasa na atenskim ulicama prije sedam godina, te pasje filijale na aerodromskom terminalu, shvatim kako je zagreb zapravo sasvim siguran...

    avatar

    03.05.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • milena

    grrrrrr :)

    avatar

    03.05.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...