Komentari

pripadantebi.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Maškarada

    Eto draga, prepoznah se ja! Možda ti je čudno što sam to izjavila, onako, direkt, pa ti dalo za razmišljati, a očito je i film utjecao. Pa, napomenula sam već da mi on nije jedini muškarac kojeg sam imala, i zato zbog svega što sam prošla u stanju sam izjaviti takvu rečenicu. Čovjek me naučio kako voljeti i predati se jednoj osobi. Vratio mi je vjeru u mnogo toga. I jednostavno našli smo se. Znam da post nije upućen meni, samo sam htjela objasniti svoje riječi. A što se tiče misli, kad vidiš zgodnog tipa, pa pogledam, ali ne u smislu, želim te imati. Pa mislim da nije grijeh pogledati nekog drugog, ako nemaš nekih drugih namjera. A što se tiče riječi, time se ne bavim.
    Sad ću ispasti neka svetica, ali nisam, nisam... Pusa!

    avatar

    04.05.2007. (07:33)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Ja san samo tila reč da si na lip i jednostavan način objasnila vjernost. Da nema vjernosti i povjerenja između mene i mog Pomorca nebi ovoliko dugo bili skupa. Sve ono ispod šta san napisala samo je jedna uvrnuta opcija. I sad razmišljam o tome da ovaj post izbrišem.

    avatar

    04.05.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Nemoj izbrisat post, pa već smo neki dan zaključili da smo svi ljudi!
    Pogledat nešto sa strane, zadivit se lipo oblikovanoj guzi, mišićima ili profilu...ne vidim gdje je grijeh u tome. Pa i kad vozim npr. svoj stari opel, i naiđe neki nabrijani Alfa Romeo isto mi oči iskoče-uskoče, no to ne znači da ću odma zakočit, izletit i tražit način da se provozam u njemu, jel?! U početku veze meni je npr smetalo kad bi On pogledao u pravcu neke cure, dekoltea, nogu, iako moram proznat da je to radio tako neprimjetno, da sam možda pola puta i umislila. Međutim, i ja sam pogledala taj isti dekolte, te iste noge, i pomislila Ah...da mi je... Nekog zgodnog muškog isto tako. Danas malo zrelije razmišljam, pa mi takve stvari ne smetaju, ni sa jedne strane (pogotovo ne s moje).
    Ipak, neke druge stvari, poput maila ili sms-a mogu povrijediti duboko duboko. Možda se ne misli tako, možda je taj "dvosmisao" više neki interni zahtjev za pažnjom ili tako nešto i nikad se ne bi realizirao, ali boli. Bila sam tamo, i to ne tako davno, i ne želim ići natrag. Još se liječim, i nikako da zaboravim kako riječi imaju najjači učinak, ma kako neozbiljne bile, i ma koliko puta je pojašnjena bezznačajnost istih. u svakom slučaju, razmisliti tri puta. Jedan klik na send...i nema povratka. Vjernost sama po sebi je jako rastezljiva dimenzija. i nikad ne znaš kad može puknuti. Kao i što sve može podnijeti!!!
    Eto. ;-)

    avatar

    04.05.2007. (09:21)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    ah....mislju, rjecju, djelom ili propustom...hm ne znam sto je gore, ali znam kako zaboli ono kad znas da ON ne misli samo na tebe, kad si sigurna da ON nekome drugome salje sms-ove ili nekoga drugoga zove kad ti nisi tu...ono okretanje na ulici...ma svi to radimo i mislim da nema zla u tome, mi zene malo diskretnije, muski neznaju to tako nego bi okrenuli glavu za 360 stupnjeva da mogu....to mi ne smeta, Boze moj, oko nas ima stvarno jako puno lijepih ljudi... ali ono kad znas da nisi sama u NJEGOVIM mislima boli najvise...takodjer mislim da je ta mentalna prevara puno gora od one fizicke....

    avatar

    04.05.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @pupak: Boli me glava dva dana u komadu, u PMS-u sam, mobitel nema signala, opet oteli neke pomorce.......Oču reč da u ovakvom stanju pišen jako čudne stvari. Ubuduće ću u ovakvim danima sama sebi zabranit pristup internetu.
    @Delphina: Nisan baš više u godine da se okričen, a bacit oko.... a slušaj ne možeš zatvorenih očiju kroz grad.

    avatar

    04.05.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    A žene moje.....
    Pa kad kažu.....da....

    avatar

    04.05.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @brod: Nisan sigurna šta slijedi iza onih točkica, obično mi mozak puno bolje radi. A uza sve još i južina. Ipak sam ovo tribala izbrisat.

    avatar

    04.05.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    ej, ne sekiraj se...svi mi znamo šta je pms, šta su hormoni i glavobolja, a ja također jako dobro znam i što je razdvojenost. Ovaj blog je jedna vreća emocija, i nekad je treba istrest, čisto da ti bude lakše... Kad prestane kiša biće sunca, a onda i osmijeha... ;-) Pozdrav.

    avatar

    04.05.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Ja to kažem ovako: Lepota (bilo muška ili ženska) je kao Plitvička jezera. To je Bog (ili Majka priroda, kako kome drago) stvorio za gledanje i divljenje.Ali.....u Plitvičkim jezerima se ne smije kupati...............
    Što je prevara ili što je vjernost.....na ovaj ili onaj način provesti život sa jednom osobom koju voliš......lakše opravdavam prevaru mišlju, to mi se čini da se i nije dogodilo.....još ću možda kasnije ponešto dodati, sad moram ići...Pozzzzzić!
    P.S. Sve će biti ok!

    avatar

    04.05.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @pupkica:Hvala ti draga. Nikad, doslovno nikad nisam imala ovakvih problema. Mrzim kad me vata napadaj gladi, kad mi treba nešto slatko ( inače ne volim čokoladu ), kad san grintava, depresivna, a izgleda da i godine čine svoje. U biti mi se poklopilo par stvari. Bit ću ja OK za par dana a dotad dajem otkaz pisanoj riječi.
    @suncokretić: Ma u biti sam tila sve malo izokrenit, izgleda da nisan uspila. Tila san reč da svi bacimo oko, nekad nešto i promislimo, onako u prolazu. Ali ne smi se dalje od gledanja i misli.

    avatar

    04.05.2007. (20:11)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    To sam i ja htjela reći, ali izgleda da ni ja nisam uspjela.....i Plitvička jezera smijemo gledati, ali ne i.......

    avatar

    05.05.2007. (15:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...