Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • Vibbi

  I još jedan od razloga zašto će prosječni Hrvat sad teže dobit kredit, jer su kapitalističke glavešine izvana posumnjale u svoje lokalne bankarske kolege koji muljaju s ovakvima poput Nobilo te na ku..... nanbudo eksperta (ne misim na našeg zaštićenog svjedoka).

  BTW, u tvom postu o Karamarku od prije par dana mi se neki anonimac direktno obraćao pa sam mu odgovorio, sori na smetnji.

  avatar

  02.05.2007. (18:10)    -   -   -   -  

 • Garp

  Upravo sam te gledao na HTV-u.Samo naprijed.Bit ces ti zvijezda

  avatar

  03.05.2007. (19:41)    -   -   -   -  

 • vip71

  Kad to sve čovjek vidi zadobije želju osnovati komunističku stranku.

  avatar

  03.05.2007. (23:05)    -   -   -   -  

 • Igra

  vip71 - ocito ne znas neke detalje iz zivota A.Nobila ! Kada bi osnovao takvu stranku Nobilo bi joj bio predsjednik !

  avatar

  04.05.2007. (00:46)    -   -   -   -  

 • kanuny

  Poštovani, sve čestitke na objavi dokumenata.
  A tek da objavimo ugovor grad Zagreb odv. Nobilo za savjetničke usluge mimo natječaja 300.000 kuna nizašto
  Pa ti budi odvjetnik.
  Pozdrav

  avatar

  04.05.2007. (08:19)    -   -   -   -  

 • vip71

  pa upravo zato što znam detalje iz života Nobila, mislim, osnovati komunisttičku stranku pa da i ja naučim lopovluke i da zaradim nešto. zar nisu gotovo svi tajkuni iz komunističkog razdoblja. pogledaj onog Kraljevića iz Dinnersa kako se krevelji kao uspješan tajkun a isto je bio važan u KP

  avatar

  04.05.2007. (08:22)    -   -   -   -  

 • Sa okusom soli

  Svaka ti čast, međutim, koja korist od rasprava na blogu, i tako uvjerljivih dokumenata, kad nam je Pravosuđe takvo da najveći lopovi i oni koji su upropastili ovu državu slobodno šetaju.

  avatar

  04.05.2007. (08:51)    -   -   -   -  

 • vip71

  Da ponavljam, osnujemo komunističku stranku, onda dignemo malu revoluciju, a u revoluciji .. no nestanu bogataši, a onda možemo mi biti lopovi koji će upropastiti neku novu državu nakon revolucije (samo se nadam da me nitko ozbiljno ne shvaća)

  avatar

  04.05.2007. (10:14)    -   -   -   -  

 • Ribafish

  prošli su tjedan tamo bila dva kamiona. inače u rupi od dimićke već 5 godina raste korov i ambrozija. katastrofa...

  avatar

  04.05.2007. (11:07)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Pravo(m) u glavu, šalji na mail ;), @vip71, nisam zaboravio obećanje. U vezi ove teme, a nastavno na Vaše komentare, objaviti ću dodatnu elaboraciju. ;)

  avatar

  04.05.2007. (14:31)    -   -   -   -  

 • da sam mudra

  Dođem svaki dan i nikako da ovo komentiram. Bljuje mi se od tih uvijek istih imena koji imaju Hrvatsku.

  avatar

  04.05.2007. (18:25)    -   -   -   -  

 • zagrepčanin

  Posjeduješ originalne dokumente. Zanima me zašto si sve do sada šutio i kako si došao u posjed dokumenata? (dokumente obično imaju oni koji su sa time povezani)

  Ako si frajer koji se bori protiv malverzacija preporučujem ti da malo pročeprkaš dokumentaciju oko Bundeka. Grad je za "uređenje" Bundeka potrošio preko 80 miliona kuna. Jedini radovi koji su tamo obavljeni su silni zemljani radovi - malo iskopa i puno ravnanja bagerima kako bi se uredio (čitaj: zagladio teren). Sve u svemu previše love za takav posao. Zanima me tko je tu zaradio i u dosluhu sa kime? (gospon gradonačelnik)

  Što je sa novim Domovinskim mostom? Most je podignut usred ničega i u biti ne služi ničemu) a da o peripetijama oko uređenja mosta ne pričam. Gledam taj most koji me podsjeća na isti što je dograđen (i imao iste peripetije) na onaj na izlazu prema Ljubljani. A oko mosta opet ista ekipa na čelu sa gospodinom gradonačelnikom?

  Zašto se u Zagrebu obavljaju samo rovokopački radovi koje dobivaju tvrtke iz rodne vukojebine gospodina gradonačelnika? (iskopani kubici zemlje su inače u građevinarstvu najveći izvor mogućnosti falsificiranja količina i iznosa)

  Prosim lepo odgovor na gornja pitanja.

  avatar

  05.05.2007. (10:06)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Mostove kao šef građevinskog lobbyja Hrvatske dobija Jure Radić. S Jurom je vrag, znate: naime, Jure radi kvalitetno, i tu nema prigovora. Osim što mostovi, kao što velite, znaju izniknuti usred ničega. Ali, ovaj, Domovinski, ima svrhu i opravdanje: do aerodroma će u Velikoj Gorici tim pravce biti par minuta vožnje. Osim toga, Zagreb je građen tako idiotski da se iz tih naših pravaca istok-zapad vidi sa) podsvjesni strah od Turaka i Mongola, jer su prometnice, od Ilice, preko Zelenih valova, pruge, Vukovarske, Slavonske itd., zapravo građene kao Sava, tj, prepreka osvajačima, dok je b) s druge strane cijela ta usmjerenost na taj pravac istok - zapad jasan pokazatelj tranzicijskog karaktera grada: stranče, prođi nas se, i ne zadržavaj se puno.
  Drugim riječima, svako otvaranje u smjeru sjever - jug je sjajno i korisno. Pogledajmo samo činjenicu da između Držićeve i Savske, imamo tek onaj tjesnac kod Miramarske, dakle jednu jedinu sponu sjevernog i južnog dijela grada razdvojenog željezničkom prugom.

  Na Bundeku nisu toliko skupi zemljani, koliko podzemni radovi. :)))))))))))))

  avatar

  05.05.2007. (13:02)    -   -   -   -  

 • zagrepčanin

  Otvaranje sjever-jug. Treba ali ... Nije li tada potrebno raditi mostove na prometnim pravcima u gradu a ne desetak i više kilometara od najudaljenije periferijske točke prema nepostojećom prometnicama što vode prema nešpostojećoj zračnoj luci (za sada samo još u Bandićevim planovima)?

  I zanima me kako će Velikogoričani na posao okolo gdje im do grada treba barem trideset kilometara više nego postojećim pravcima (koje treba samo proširiti za po jednu traku u svakom pravcu). Slučaj poslovne zone Buziun ne bi želio komentirati. Kao ni slučaj izgradnje javnog WCa preko puta Gradske kavane koji je koštao 2 miliona EURa a koji je vodila tvrtka Pet projekt jednog od Bandićevig pročelnika, gospodina Banovića (podaci o toj tvrtci bez zaposlenih se mogu naći na DVDu Poslovne Hrvatske).

  Uglavnom, lova se lijepo pere a porezni obvenici pljačkaju. (opet taj nesretni slučaj Bundek). A gospon gradonačelnik i njegova ekipa pročelnika dobiva proviziju na kontima u njamačkim bankama (svakog tjedna ih viđam na letovima Zagreb-Munchen). Smao za razliku od nekdanjeg Mr. 10% (gospodin Mladen Vedriš) ovaj puta provizije prelaze u trocifrene (a možda i četverocifrene brojke).

  Kao i najnoviji slučaj Športske dvorane i shopping centra u Novom Zagrebu. Na upit Oppenheimera (da se razmemo, ni on nije nevinašce) kako to da IBRD procjenjuje radove na rekonstrukciji prometnica u iznosu od 3 miliona EUR a gospon gradonačelnik barata sa 80 miliona. Razlika - dvadeset sedam puta.

  Njegov pomoćnik, Ivo Jelušič se samo smije i ne želi komentirati izgradnju pješačkog mosta kod Jaruna? Još jedan most usred ničega ali ovaj puta za da bi Jarunske žabe mogle prijeći u pustopoljine između Novog Zagreba i Lučkog.

  A za to vrijeme grad je u prometnom kolapsu. Zato se valjda i uništava Tuškanac gradnjom podzemne garaže da bi se valjda Dežmanov prolaz otvorio za promet?

  Podsljemenske ceste pune rupa ne želim ni spominjati. Gospon gradonačelnik tamo ne stanuje pa to onda nije potrebno ni popravljati. Ah da, tamo bi se gradili - pogodite što - vijadukti. Valjda po mjeri ona dva mosta sa početka afera?

  Ali hebiga. Za dvije godine opet bu uzbori pa će penzioneri dobiti 100 kuna pomoći kako bi zajedno sa hercegovcima glasovali na gospona gradonačelnika.

  I još na kraju. Potpuno razumijem Bnaditosa zašto se ne želi maknuti iz Zagreba. Milijarda eura gradskog proračuna je potrpuno dovoljna da se onih 20% provizije uzme na ime priznatih razlika u kalkulacijama građeviskih troškova ostvarenih zemljanim i podzemnim radovima. recimo, kao na kopanju podzemne garaže na Kvatriću. Toliko o rodnoj grudi čovjeka iz Gruda.

  avatar

  05.05.2007. (14:57)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...