Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • cute psycho babe

    malo lutam po blogovima pa je ovaj bio na cool ljestvici i eto svratih. i tebi sretan praznik rada (s malo zakasnjenja). blog je cool. kak su tam i rekli.a nis,idem,obveze zovu. pokusavat cu dolazit tu.ciao

    avatar

    02.05.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  • Goc

    znači kaj ti je uglavnom 1.Maj isti...grah,sarma i pijača...a kaj moreš...život je takav.....cool ti je blog...a i vidim Roko je pravi mali zafrkant...pozdrav ! :=)

    avatar

    02.05.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • vanilla

    hahaha, očinska ljubav prikazana na sarkastičan način, baš sam se nasmijala, lijepo za čitati:) vanilla

    avatar

    02.05.2007. (10:05)    -   -   -   -  

  • vanilla

    da.. a koliko tvoja žena ima bodova? v

    avatar

    02.05.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • Sonjecka

    stizem, stizem, vec davno trebala al mi se sve odugovlaci! Javim se ja pa da se malko spijemo, tamo oko 8 ili 10.5 je zložba džamija pa ti ja javim da vidis uzivo 100 metara slika,bwahaha...

    avatar

    02.05.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • frkachu

    našao sam u dubravi ćevape po 13 kuna, velike, i priča se da su dobri, mene bilo strah kušat... ::)))

    avatar

    02.05.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • slonic

    zakamuflirano humorom osjeća se raznježen i ponosan tatica.....kako slatko..........a to i je najljepše doba.....nadam se da čuvaš one savjete pisane sinu, jer će jako brzo doći do toga, nečeš se niti snaći, a već češ lupati glavom o zid i razmišljati kako da mu to objasniš, a on će te gledati kao tele u šarena vrata i misliti kako si naporan.....ali i to je slatko, samo ja se trenutno molim da što prije prođe i neka se sve dobro završi......dobila sam sijede za svaki dan tinejđerstva, a mislim da ću vrlo brzo biti full bijela......jučer je išla na roštiljadu na bandek i rekla, obzirom da mi sve kaže, kako su kupili i pive.....hej, vjeruj mi nisam znala kako da se postavim....rekla sam samo pamet u glavu i zovi mene ili tatu da se bilo kaj dogodi, ali me razdirala pomisao da li sam trebala oduzeti cugu.....nisam, i zbog toga sam se osjećala jako loše, a opet znam, da sam ju oduzela, nabavili bi drugu i da se nešto desilo sigurno se nebi meni javila.....joj, sorry kaj sam ti se izjadala, ali na to me je potaknulo to slatko doba u kojem je tvoje dijete........pozdrav i nadam se da je pala temperatura i da je sve ok................

    avatar

    02.05.2007. (14:16)    -   -   -   -  

  • Day

    Baš pravi tatica. Sjećam se i ja svojih sličnih desetki. Sad je to nešto malo drugačije. ...Kako si? Dobro...Nešto si loše volje dušo...Ma pusti me na miru lijepo sam ti rekla da je sve OK. I tako trebaš čekati da se hormoni umire pa da se pitanje uspije probiti do nje. Ali ima i u tome čara. Ako je pubertet nije lav.

    avatar

    02.05.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • orka

    sretan i tebi praznik rada!

    avatar

    02.05.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • Krco

    Proslavio se jučer praznik rada kod staroga Bobika na odličnom roštilju.Ovo mi je prvi praznik rada u zadnjih 5 godina a da nisam morao ići raditi i to samo zata jer mi je po rasporedu ispao slobodan dan. Živio prvi maj!!!

    avatar

    02.05.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • prilozi za bijografiju dva idijota

    ovo od slonica potpisujem i nadam se kako je sa naslijednikom sada sve u redu.
    A procitalo se i intervju u novom Pulsu broj 14.
    Fala na zeljama i zivijooooooo

    Pajo Paksu

    avatar

    02.05.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Predivno što jedan tata piše o svom djetetu. Najčešće to činimo mi žene i to što ti kao muško primječuješ je zaista vrijedno velike pohvale. Bravo tata. Tek toliko da znaš, pravi biseri tek sljede, kad sin počne otkrivati ovaj svijet a daje svoje komentare.

    avatar

    02.05.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • no name

    jebiga, neki su na prvi maj morali raditi... jebena služba za korisnike. i glupi ljudi koji ju zovu čitav dan...

    nego, da...

    takav je bio i moj stari, sve dok ja nisam shvatio da se ruke i odvijač mogu i pametnije iskoristiti nego što je guranje potonjeg u vlastita usta ili nevlastite oči...a onda je shvatio da je dobio još jedno zlo u kući i da mu sada, nakon povratka s posla sljeduje sastavljanje stvari koje sam ja u međuvremenu bio rastavio :)

    avatar

    02.05.2007. (15:56)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    aaaAAAAAaaaaaAAaaaaa :-)) sljatko ;-)

    avatar

    02.05.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • porta

    eeeeeeee riba ja se nikako ne mogu veseliti i ne kužim kaj tu ima lijepo, ja bih rađe mečke , pare, kurce palce, eeeeee da sam znao nikada nebih imao kopile.
    sada kužim one bogate na filmovima kaj su se naoružali sa 10 sitera i dođu ih poljubiti za laku noč.
    a još bih se manje ženio da sam znao to šta sada znam, jebo ženu , decu i ta bračno-obiteljska sranja nabijem na kurac.

    avatar

    02.05.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    a još da imaš curicu... eee... ne bi te bilo (bio bi ona voda koja se žmikne iz friško skupljene vode s poda u kuhinji...) he he.. a Princeza samo stavi ruke na lice i ne pusti ni suzu...

    avatar

    02.05.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Tako to najčešće počne sa prstićem u oko propračen gromkim smijehom i ponovnom željom obavezno namočen kašicom ili čokoladnim pripravkom pa sad tko izrži to poslije ga čeka nešto još bolnije a to je hebanje u mozak e onda više nisi tako suptilan i oduševljen njegovim razvojem nego bi rađe da ti ponovo stavlja prstić ako treba i u dupe.
    Blog !

    avatar

    02.05.2007. (17:23)    -   -   -   -  

  • ribafish

    @slonic, piši knjigu!!!
    @frki, strah je i mene. od cega su? goluba?
    @crni, malo kulture, molim te...
    @seoska, pa da mi dovede pankera doma u petnaestoj...
    @porta, ajmo više na pivu da mi ne truješ ovo malo ljepog što imam u životu. ajd pliz...
    @bobika, tvoj rostilj probat pa umrijet. ako su ti čvarci onakvi, roštoilj valjda na šinama radite!

    avatar

    02.05.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • marisi

    Kad je onomad radioaktivni oblak od cernobila bio nada zagrebom...a bio je prvi maj i bili smo u maksimiru krkat vojnicki grah itd...moj caca je reko da nam nista nece bit i da je sve safe. I sad ja imam problema s thyroid gland. Al, neka...bar sam se najela vojnickog graha.

    avatar

    02.05.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Skidam kapu za "što rade majstori" dresuru :D
    I za to kaj zaspi vidim, bilo gdje! Neprocjenjivo.
    Moj princ radi važne korake u drugim sferama, od povremenog kakanja u kahlicu do samohranjenja žlicom,a vokabular je došao do prvih rečenica. Neke iz Teletabisa već sipa i prije nego ih izgovore djeca u filmu, a dobro dođu i informacije da je "gadan" (gladan), "titaj tnjigu" i sl. Jedini problem je socijalne prirode. Naime, rečeničica koju je prvu izgovorio i koju se ne libi iz sve snagu uskliknuti u javnosti kad mu dođe, je ultimativno: "Daj sisu!" praćenu najgorim šovinističkim drpanjem supruge i zavlačenjem ruke pod majcu :( Čak su ispočetka to iskusile i zgrožene tete iz jaslica, ne oklijevajući mi to natrljati na nos.
    Još samo da iskoristim ovih par mjeseci koliko će ga još držat (nadamo se) i usmjerim ga na manekenke na špici subotom....

    avatar

    02.05.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • no name

    nemetz, priznaj da si ga to dugo trenirao....

    prva riječ koju sam ja izgovorio svjestan njenog značenja (a i sada sam itekako svjestan toga) je bila "daj".

    avatar

    02.05.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Začetak te javno kompromitirajuće rečenice je od prvotnog "daj" traženja svega i svačega (kao što si rekao) i malograđansko-agramerski uljuđenog "cica", koju je on SAM od sebe pretvorio u "sisa" i spojio sa "daj". Ja sam bečka škola, molim lijepo, takve šovinizme ("daj nam sisu da se igramooo..") vičem samo u stranoj zemlji (npr. u Portugalu) gdje me ne razumiju.
    Teti u vrtiću je prvotno vrijeme (dok sam nije skužio da niš' od tankanja) trgao i raskapčao gumbe na kutama a jedna mi se požalila da ima masnice svud po jel'l...grudima.
    Talenat za šlatanje mu lagano nažalost odlazi u propast, jer vidi da tu od drugih žemskinja nema kruha, točnije mlijeka. Doduše, još uvijek zna opipati kvalitetu kad mu se pruži prilika, tj. kad ga naivne žene uzmu u zagrljaj.

    avatar

    02.05.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • porta

    drugi tjedan kad mi sjedne crkavica, dođi lepo u dugave krajem sedmice i dogovori se sa onim konjem iz knjižnice, pa se napijemo lepo!

    avatar

    02.05.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • "Kod veselog Grge"

    slažem se - nema veće sreće kad je kikić zdrav i zaigran.. hehe mora prosuti krumpire da bi ih onda dodao 2 od 6 hehehee djeca

    avatar

    02.05.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • foxxy

    otisla sam se bacit kao ovaj vikend, ali nakon uronjenih papaka sam odustala.. jos je dosta hladno, ali ima mudonja koji se vec i kupaji.. glavno da sam uspila izgorit, od iza oblaka sakrivenog sunca i furat obris haljinice par dana dok se boja nije normalizirala.. zivile cehinje, nije im lako!! hehheee:)
    baji:)

    avatar

    03.05.2007. (00:29)    -   -   -   -  

učitavam...