Komentari

lovelifepain.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • xX~~S i L v e R s T e I n~~Xx

    Idealan covjek: to je onaj koji ti kaze" ljepotice"
    umjesto"sexy"; koji te zove kada si zavrsila razgovor sa njim, onaj koji ostaje budan samo
    da bi vidio
    kako ti spavas onaj koji te ljubi u celo; koji zeli da ti pokaze svijet kada si
    nedotjerana. Koji te
    uzme za ruku pred svojim prijateljima ; onaj koji te stalno podsjeca koliko si mu vazna i
    koliko je sretan
    sto te ima onaj
    koji kada razgovara sa svojim prijateljima kaze : "To je ona..." Ako si ovo otvorio/la
    moras poslati dalje,
    ako mi se ne vrati pretpostavit cu da mi nisi prijatelj; ako te neko jako voli iskopiraj
    ovo i posalji
    svima sa tvoje
    liste i tvoja prava ljubav ce te pozvati za 5 minuta ili ce ti poslati poruku. Zacaran si.
    U ponoc ce tvoja
    prava ljubav
    shvatiti da joj se svidas. Nesto lijepo ce se desiti oko 1.42 ujutro. Mozes bito bilo gdje.
    Spremi se za najveci
    sok svog zivota.
    Ako prekines lanac imat' ces
    ljubavni h problema u najvaznijem trenutku zivota. Posalji ovo 15 ljudi za
    15 minuta, ne prekidaj lanac da ne bi bio nesretan.

    avatar

    02.05.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • xX~~S i L v e R s T e I n~~Xx

    ...usput kada dovršim svoj neue postich doći ću ti komm na tvoj blog...vidim da imaš neue postich...hehe...ja prva...hehe...
    ...idem ja sada...
    ...šaljem ti große kuss...bye;)

    avatar

    02.05.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    ej vale...da ti ja napokon komentiram post...znan da ne triban jer si mi bila rekla da da ti se sve smirilo, da se više ne osjećaš tako, ali onda si jučer koliko san ja skužila opet bila zbunjena i tužna, i ča ja znan...došla ti ja ništo reći...malo se osjećan glupo jer ne znan ča da ti rečen, jer ne znan kako bin ti mogla pomoći. znan da riječima niš ne moren napraviti, mogla bin ti pomoći samo dijelima, a napraviti to ča tebi triba je čisto nemoguće. samo da ti rečen da se ne nerviraš više zbog unih debilskih poruk ča ti uni debil šalje jer ča će ti on. ne znači ti ama baš niš u životu, pa zato ne moj nanki si dopustiti da te zbuni ili učini tužnon. znan ja da se ti tako sjetiš ničega drugega pa si zato i tužna, pa zato provaj unen objasniti unako kako si mi jučer govorila da ćeš, a ako te i dalje bude gnjavia jednostavno se ne obaziri. kad budeš vidila poruku ne moj se opet sjetiti unega drugega, hehe, nego jednosatvno automatski to izbriši iz svoje pametne glavice. a ako tako ne moreš, ča znan da ne, onda....e onda...onda se sjeti mene! sjeti se kako san ja zbunjeno dite i pomisli si lipo "ja baren nima TAKO zbunjenu situaciju i ko uvi ne prestane ču ga jednosatvno poslati svragon pa će viti"...ok, ni to neće pomoći, ali provaj...ah ne znan....znaš i sama da je život težak i ni pošten, nanki malo. ali zato tribaš biti jaka i nemoj da te nike gluposti ponovo slome kako ča si prije bila slomljena zbog ne gluposti... daj ne moj da opet zgubin svoju vale.... :(... uvo foši zvuči sebično, ali ti si prevrijedna da bi bila skrivena u svojen svitu i nezamjećena zbog tuge ka te prekrila....ajd budi mi dobro, i znaj da te volin najviše na svitu!!!!!!! VOLIN TEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    13.05.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    hihi....zašto si propensala da ću reći da me ubiješ?? hihi...baš me zanima, to mi je tako...FASCINANTNO!!! ;)...gle vale, molin te nemoj sad ti mrziti sebe i ništo kenjati zbog mene jer je meni samo još i gore onda. ja NE ŽELIN da se ti sad pokakano osjećaš jer se ja tako osjećan!!! jel to tebi jasno??? gledaj....evo iskreno, najiskrenije ja ne znan ča da ti rečen. jer jednosatvno...kako uni stih gre.. "there's nothing you can say...nothing you can do!"..evo to govori sve, jednostavno ne moreš učiniti niš osim da budeš uz mene. i ja znan da ti si tu za mene i sve to stoji, ja ne zabin to ni na tren, ali jednostavno....ti ne moreš ni zamisliti kako se ja sad osjećan i u trenucima to boli još i više....jer onda san sama...onda kad je najteže nidan od vas ne more reći "vjeruj mi, znan kako ti je. i meni je teško, ali moramo biti jake". pod "vas" mislin na prijatelje i to...sad mi je omiljeno društvo moja baba, hehe...uvo je malo smišno, ali tako je...jer s njon moren razgovarati i o temu dok o ničemu savsin desetemu govorin i kad puštin suzu neće mi reći nemoj plakati nego će je pušti s namon i foši to ne moreš kapiti, ali u nikin trenucima lakše je tako nego kad imaš nikega da te utješi. iako i uno meni puno znači, samo ne vajka...zapravo da, vajka mi puno znači, ali stila san reći nikad uvo drugo više pomore....ah ma valjda si me skužila. ne bin znala ako se sad osjećaš bolje, nadan se da da. samo shvati da ne moreš niš posebno učiniti i budi uz mene kako ča si odvajka bila...to već puno znači :)....ajd ljubavi....kiss... VOLIN TE!!!

    avatar

    23.05.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    ok vale! ti si meni obećala!! ok obečala si mi!!! obečala!!! kako moreš biti takova!!! samo da znaš više ne razgovaran s tobon!!!!!

    avatar

    30.05.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    hahahhaha....kako mi je to PREJAKO!!!!!!...ali svejeno...OBEČALA SI!!!! :,((((

    avatar

    30.05.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    a sad si ti misli ča si ti to meni OBEČALA!!!!!!!!!!!!!!! ...bye bye...kuss kuss...i love you... :)...se čujemo....i....*rabijano*ČEMO SE VITI MI SUTRA!!!...

    ...huhuhuhuhu...

    avatar

    30.05.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    aj vale fala fal fala fala...PUNO FALA ZA POZADINU!!!! hihih...ja san si je sad sebi satvila, ali od komputića, hihihih...baš mi je lipa slika, ma predivna je...ma baš je...ono je...heheheheheheheh...ok, sorry AKO san te gnjavila, hahahahahahah... ;D...,.gen ja...prishički se spremiti za učenje matke patke...hihi...KISSS... VOLIN TEE... :)

    avatar

    31.05.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...