Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • nažigač

  I tako se Onaj gore (bez obzira postoje li bozoni ili ne) svako malo potrudi pokazati nam da smo ipak samo ljudi, pa makar bili i političari..

  avatar

  30.04.2007. (21:49)    -   -   -   -  

 • edo

  http://20024.dynamicboard.de/t45f22-LICEMJERSTVO.html

  avatar

  30.04.2007. (23:13)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Nemanja, you have a mail (nigdjezemska) ;)

  avatar

  01.05.2007. (00:11)    -   -   -   -  

 • pisma Račanu

  Ah, da, ima svakakvih oprastanja. Budi mu oprosteno ovdje...

  avatar

  01.05.2007. (00:21)    -   -   -   -  

 • grga čvorak

  Za cika Nesketa...ima ovo iz cuga da nađes... «Heretici i sanjari» Aleksandar Flaker posebno izdanje izbor iz ruske proze dvadesetih godina drugo, obnovljeno izdanje naprijed Zagreb 1988. glavni urednik Milan Mirić(pazi, nije Mitar Mirić ((; ) recenzenti Dubravka Oraić, Nikica Petrak br.M.K. 1988-43 YU ISBN 86-349-0183-1
  Prvo izdanje je iz 1954.
  P.S. Vsevolod Ivanov str 99. «Dijete»(prijevod Antica Menac)str 101.
  ...u zdravlje vaseljenski care i ugodno čitanje(izdvojio sam Dijete, pa onda recimo, ludilo genijalnoga Babelja jest moja omiljena priča uspavanka«Priščepa» u prijevodu A. Flakera, a jebiga, ne mogu odolit da ne citiram Babelja-«Kao i ranije, moj je suputnik Priščepa – mladić s Kubana, neumoran prostak, očišćen komunist, budući staretinar, bezbrižan sifilitik, polagani lažac...Priščepa je obilazio svoje susjede, i krvav pečat njegovih stopa vukao se za njim po tragu. U onim kućama gdje je kozak nailazio na majčine stvari ili očev čibuk – ostavljao je priklane starice, pse obješene iznad bunara i ikone uprljane izmetinama. ...»-«Priščepa» je priča od jedne strane, a imaš dojam da si pročitao cijeli roman..., ali ova kompletna knjiga jest jednostavno pravi dragulj, i da, svidio mi se onaj Šandor Marai...

  avatar

  01.05.2007. (00:44)    -   -   -   -  

 • Ratko

  .

  avatar

  01.05.2007. (01:52)    -   -   -   -  

 • Ratko

  Točka je test, jer mi je zadnji odgovor ovdje zabranjen 'zbog spama'. Nakon Izložbe užasa, spominjanja Tuđmanova imena, i tvojih pitanja. Pokušao sam odgovorit kod Kizze, al nije išlo. Zabrana. Spam. Nema veze s tobom, al je bilo Spooky - 'in the mood of the evening, when everithing is getting kind of groovy..'. Sad odjednom može.

  Rado se o bijelom zlatu, čestici koja se animira u davno određenim posudama. Pusti sad Hudog i priču o bozonima. Više pecka zašto nisi reagirao na audio i transkript brijunskog masakra u Otvorenom. Raki je jasan. Čovjek je umro i nek si ga otkrio pred smrt. Bilo je i vrijeme. Dvadeset godina 'umire' za pravu stvar, a ti ubodeš kad je zaboljelo u ramenu.

  Zar nije jasno da ostali ne kuže bit ove akcije, kad se Tebi vizija ukazala tek mjesec, dva pred smrt. Ne pišem na Nigdjezemsku jer podsjeća na Miljca Krinvalda sa stojedinice.

  avatar

  01.05.2007. (02:39)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Milane, a koji si ti kurac da meni dijeliš lekcije o Račanovim zaslugama za pravu stvar?
  A ti nešto znaš o Račanu i meni?
  Ti si opet jedan od ovih imbecila koji misle da znaju više o svima nama od nas samih!?
  Pišem li ja negdje nešto o mojim odnosima s Račanom? Kurčim li se ja nečime u vezi s Račanom?
  Ne?
  A zakaj ti onda meni objašnjavaš moj život, idiote jedan imbecilni?
  Koji ti kurac znaš o tome kad je to trebalo Račanu pružiti ruku i dopustiti mu da nešto slobodno u ovoj usranoj zemlji kaže?

  Nemoj mi više dolaziti na blog. Nakon kaj ovo pročitaš, obrisat ću te.
  Jer, zaista si smeće.
  Spam!

  avatar

  01.05.2007. (03:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...