Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Ovo je iznenađujuće :-)). Novi fosili, znaš li njihovu prastaru: Kad Milivoj zasvira rock :-)).
    A tek Krist na žalu. Meni je možda draža: Moj duh te obavija kao plašt ili Kao Marija (nisam ziher kako je naslov) :-)).

    avatar

    30.04.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Zlica: Mislim da sam tu njihovu čuo negdje ali nemam je među ova dva albuma koja imam... Ali potražit ću je na svetom internetu... Da, "Kao Marija" mi je savršena pjesma, nisam je htio staviti ovdje (još i nju) da ne ispadnem neki nagli vjerski fanatik, stoga samo "Krist"... I uz nju još i "Bog je moj spasitelj". Taj trolist mi je nešto najljepše što je Crkva zasad izrodila... :)))

    avatar

    30.04.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • ivona

    Why me???? Pored toliko blogera ti nađe mene... Skužaj al ti znaš koji tip muzike preferiram....stoga sumnjam da ću moć ijednu pjesmu stavit...al ništa me ne košta da probam.....

    avatar

    30.04.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • vještica

    baš mi je drago šta si neš napisao..falilo mi je sve to..hvala ti..malo si me oraspoložio..koliko je god to moguće s obzirom da sam sjebana i sama sam si kriva za to..koja je to ironija..a jebiga..
    budi mi pozdravljen..
    pusa

    avatar

    30.04.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    hahahahahah...a ja baš napišem post i onda vidjeh tvoj komentar!!!!!!!!! a ništa...morat ćeš pričekati do vikenda..hahahah :)))))

    avatar

    30.04.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Izbor je u svakom slučaju prekrasan, dostojan tebe kao osobe. Thumb's up

    avatar

    30.04.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • kuusoo

    ..."čovjek ne primjećuje koliko je sretan dok nešto ima, mora to izgubiti kako bi shvatio"... Zaista je tako. Iako sam ja pogriješila, i naučila na svojoj pogreški, sad znam, a isto mi je lijepo da me tu i tamo netko podsjeti...još kad si to Ti... :)

    ..."Zašto se muškarac mora oponašati kamen i ne pokazivati ni trunku suosjećanja, niti jedna suza? To nas muškarce ne čini takvima. Muškarcima nas čini spremnost da se smijemo, radujemo, tugujemo i plačemo zajedno sa svojim bližnjima, da skrbimo za svoju obitelj"...
    Rijetki su, Kiki, koji su suprotni od ovoga. Ja znam jer imam masu muških prijatelja (zapravo samo muške i Barbaru koja po tom pitanju više naginje na muško-nije neka sentimentalka, volimo se i sl.) samo za tebe i Iztoka mogu reći da se ne srame biti osjećajni, reći da vas je nešto dirnulo- i baš upotrijebiti TU RIJEČ.
    Evo, bila sam u petak gledati Glazba&stihovi (vidiš sam naslov govori da je romantik) s dvojicom frendova i film jest onako predvidiljiv, njih dvoje će biti skupa to se zna bla bla, ali dok traje je stvarno lijep- podsjeti na činjenicu kako je teško naći nekoga tko ti odgovara, tko te nadopunjuje i onda još teže zadržati tu osobu tako da je ne povrijediš, kako ljubav nema granica i može se roditi kad najmanje očekuješ, najčešće bude tako.
    Uglavnom, oni su tijekom filma meni za uši mumljali kako će me udaviti što sam ih povela ovo gledati i kako nema nego još jedan tip (ali on je sa ženskom pa kao mora, ma jel' stvarno!?) u kinu...i kasnije kad smo sretali ljude po Stradunu govorili su da smo gledati film; Muškarac i tri djevice. Na sve to mogu zaključiti kako su nezreli, primitivni i bezvezni- to sam im i rekla. Istina, zabavni su, ali glumiti frajerčine samo zato jer po prirodi bi muški "trebali biti takvi" (opet: ma jel' stvarno!?) je žalosno i debilno. Možda je to faza odrastanja, a možda je većina muških jednostavno tako nastrojena-zbog predrasuda i stereotipa. I zato mi je žao.

    Opet vidim koliko mi fališ...jako, jako... I znaš, baš sam u nedjelju bila na Pelješcu na kupanju i tako odjednom počela pjevati "Krist jednom stade na žalu, tražeć' ljude za velika djela..." i oni nisu skontali, ali se nisu ni smijali, nego slušali, a ja sam samo pjevušila... :)
    Napisat ću o pjesmama, samo zbog tebe, ali ne znam kad. U gužvi sam iako više visim po forumu i na plaži (idem opet danas:), ali hoću, hoću. Miss u

    avatar

    01.05.2007. (07:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...