Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Duje

    Ja ne , nikada do sada . Ne vjeruješ ? Ma života mi , nikada ni jedan dan spojen ma kako da se potrefi zgodno . Sve odradim pošteno ( potplaćeno , kako drugačije , naravno) - kao što vidiš , zato sada i pišem post .
    Inače , gornji članak je jedan realan prikaz stanja u Hrvatskoj ; korumpiranoj , iscijeđenoj, rasprodanoj, zemlji u kojoj se ništa ne isplati raditi nego poslove - zna se , u kojoj vlada carstvo nereda i nezakonitosti , kršenja osnovnih ljudskih , socijalnih , radnih ,moralnih i drugih prava ( osim za odabrane - e njih ne dirajte , molim lijepo ) ; pitam se ima li još i dokle tako ? Pa valjda do kraja , ako ih ne zaustavimo !
    Mosore , lijep ti pozdrav , odmori se , ja moram dalje ...

    avatar

    30.04.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Neće ta djeca nimalo biti u pravu. Brke maste samo predodređeni. Savršeno je to opisao Ivan Raos u pripovijesti Kraljevstvo riba i ptica.

    avatar

    30.04.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Duje moj, kad si sam sebi gazda moš kako hoćeš. Kad nisi, a firma ti spoji vikend s praznikom, moš samo potiho grintat. :)

    @Propheta Nemo, za sada su u pravu, i bit će u pravu još neko vrijeme, utoliko što će s malo rada i dosta bezobrazluka moći prosperirati bolje od poštenih. Ne odnosi ti se ova priča samo na buduće kriminalce i lumpenproletere, dio te djece će roditeljskim prijetnjama, mitom, vezama ili zaslugama prokrčiti put u znanstvene, stručne, poslovne krugove (kriteriji su se srozali, i još padaju) i u njima nastaviti djelovati po sličnom obrascu. Ustvari, već su tu. Trebali bismo se zamisliti nad činjenicom da je većina specijalizanata pri bolnicama (u Splitu svakako) primljena uz mig odozgo, bez obzira na stručnost i kvalitetu. Crvotočina se tako širi na sve strane i čitavo društvo postaje bolesno i krhko.

    avatar

    01.05.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Nisu skroz u pravu, a nisam ni ja. Krast će i varati gdje stignu, provlačiti se kroz sistem, ali neki će to raditi daleko bolje. Za njih će ovi prvi glasati. Ili protiv njih.
    Nekako mi se čini da je trulež postala sustavna za bivše nam države, ali ostatak povijesti je bila većinska. Ne vjerujem da se išta bitno mijenja.

    avatar

    03.05.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...