Komentari

otrov.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Život na sjeveru

    Ma, pusti budale... Koliko neinteligencije i gluposti, a tek frustracija (!) vidim kod njih zbog tuđih života koji ih se ne tiču, sve više se držim svojih uvjerenja. Ne želim postati kao oni...

    avatar

    28.04.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • skaska

    Oj, oj, dobro si spizdila ta sloveka, baš dobro. Volim takav stil. Je, je...a o babama ću i ja spizdit uskoro jedan mali esej. Mnijem već sad da ću kategorizirati sjebane, nedojebane i nenadjebane...al vrijeme će poje...pardon pokazati.

    avatar

    28.04.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • starfyre

    Zato sto si otvorio ovo dobices poljubac najdalje do petka od ljubavi tvog
    zivota ako ne prekines lanac. Sutra ce biti najbolji dan u tvom zivotu.Bilo
    kako bilo ako ne posaljes ovo najmanje 10 ljudi do ponoci bices zauvijek
    odbacen.Samo copy i paste ovo .

    avatar

    29.04.2007. (00:17)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    moj komentar pročitaj kod "astrid". Nevolim se ponavljati.

    avatar

    29.04.2007. (02:09)    -   -   -   -  

  • Nella Thudimare

    hej znaš šta, ja nemam ništa protiv što ti i astrid ne želite imati djecu, ali mislim da astrid nije imala pravo nazivati one koje žele pi**ama i sebičnima, a mišljenje da su djeca monstrumi i da ih treba srezati u korijenu je bolesno i mogla ga je zadržati za sebe!

    avatar

    29.04.2007. (10:10)    -   -   -   -  

  • Život na sjeveru

    Ovaj komentar iznad je samo dokaz kako su nečija djeca glupa pa i ovo koje tu piše... niti post ne može pročitati kako se spada. Ili je kriva škola jer ju nije opismenila?

    avatar

    30.04.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • malisa

    heheh vas dve ste opicene ko i ja . ja cu promjeniti svoje misljen je onog momenta kad mi netko dokaze nesto suprotno ili razlicito tome i time pobije argumente u prilog mojem stavu. do tada ne jebem zivu silu. jesi nesto reko pojasni i prilozi logicne zakljucke a ja cu ishoditi tada vlastito shvacanje stvari o istome a ne da mi neko kenja ovake je onako je a sve sto kaze nema osnove i uporista u nikoj niti logiuci niti dokazima niti ista . negdje je cuo da su babe o tome pricale i sad je to tako. inace dans sam slozio jos 3 strane teksta na istu temu i jos malko zesce al idem sad na veceru pa cu poslje vidit ocul to naturiri t( ukoliko ima smisla ) il ne.pozdrav zemskama s mozgom i mudima

    avatar

    30.04.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • malisa

    heheh vas dve ste opicene ko i ja . ja cu promjeniti svoje misljen je onog momenta kad mi netko dokaze nesto suprotno ili razlicito tome i time pobije argumente u prilog mojem stavu. do tada ne jebem zivu silu. jesi nesto reko, pojasni i prilozi logicne zakljucke a ja cu ishoditi tada vlastito shvacanje stvari o istome a ne da mi neko kenja ovake je onako je a sve sto kaze nema osnove i uporista u nikakvoj niti logici niti dokazima niti ista . negdje je cuo da su babe o tome pricale i sad je to tako. inace danas sam slozio jos 3 strane teksta na istu temu i jos malkice zesce, al idem sad na veceru pa cu poslje vidit ocul to naturiti ( ukoliko ima smisla i novih izazova ) il ne.pozdrav zemskama s mozgom i mudima za reci svoje misljenje. svaka cast.

    avatar

    30.04.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • Lupi glavom o zid

    A zašto tebe toliko pogađa što netko misli o tome? Mene su proganjali svi zadnjih cca 10-tak godina kada ću se više odlučiti i roditi dijete!?! Znaš onaj uobičajeni raspored - imaš dečka, slijedi pitanje 'Kada se udaješ?'; kada se udaš, slijedi pitanje 'A što čekate, kada ćete praviti djecu?', a sada kada sam trudna pitanje je: 'Što će biti, dječak ili djevojčica?'. Svaki dio života nosi neko pitanje i neki pritisak iz okoline - od toga jesi li maturirala s uspjehom, uspjela upisati fakultet, odradila sve ispite u roku, našla tipa, udala se, rodila dijete... i tako u krug!
    Mene to ne tangira previše, na svako tako pitanje, odgovor je bio 'Ima vremena!'. Prešla sam 30-tu i sada sam trudna. To ne znači automatski da smatram da svi na ovom svijetu trebaju živjeti kao ja... Mislim, bolje rečeno, sigurna sam - svako ima pravo odlučivati sam za sebe jer je na kraju on/ona taj koji će se nositi sa posljedicama svojih odluka!

    avatar

    30.04.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • psychiatrist

    super blog!!!
    posjeti ti moj!!!
    pozzz

    avatar

    30.04.2007. (18:34)    -   -   -   -  

  • KROMANJONCI

    pusti babe nek kupuju dildače

    avatar

    01.05.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • catchaser

    triba imat dicu...da imaš koga jebat u mozak kad ostariš...tako moj dida jebe mog ćaću, a moj ćaća će jebat mene kad ostari...i meni je drago šta je tako jel da je moj ćaća mislija da ne triba imat dicu ne bi bilo mene...a to ne bi bilo dobro...:)

    avatar

    03.05.2007. (09:22)    -   -   -   -  

  • Gecka

    lol, al smo ljutiiii :) oprosti, nisam upucena, ali mislim da sam shvatila bit.
    kome ne pase kako se ponasas neka se okrene i promatra drugoga (dok god ne ugrozavas okolinu, ofkors).

    avatar

    03.05.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • jadnica

    a jadnice..daj se obrazuj nekih 10 godina pa onda idi pisat postove kod kojih nije svaka druga kurac..ili je to ono sto ti fali pa je to razlog tvojoj nedojebanosti?

    avatar

    19.05.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • otrovna

    @jadnica - naziv tvojeg bloga ti u potpunosti pristaje... vjerojatno je manjak inteligencije upravo razlog zašto ništa na njemu ne pišeš...

    avatar

    20.05.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...