Komentari

casey2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • °°miss moss°°

  ova pjesma koja ti je u boxu od parnog valjka mi je jedna od najboljih ljubavnih pjesama:)POZZ

  avatar

  28.04.2007. (18:40)    -   -   -   -  

 • crkveni mis

  sad kad si već spomenula alergije... pa nemreš vjerovat..mene kao da su prestale i nestale!! imao sam zadnjih tri godine alergije na nekoliko stvari, al ove me ove apsolutno niiiišta ne smeta! ?? nemam pojma kak al super... :)

  avatar

  29.04.2007. (18:21)    -   -   -   -  

 • Petrusijan

  Nitko da ti kaže nešt pozitivno vezano za post... možda za alergije, ali što ćeš, nema to previše veze s tim što želiš čuti od nas... nas, mislim na ove sa druge strane ekrana... i sad bih ja trebao početi, rekao sam ti, napisao sam ti već prije... ali iskreno neke stvari nažalost čovjek mora sam proći i sam raskrstiti... drago mi je da je bilo sve super na moru, i ja obožavam to more, i ove godine nikakvi ispiti niti civilka niti bivša, ništa neće pokvariti to more... tu samoću u sebi i taj mir prekrasne nepregledne plave mase... što da ti kažem, iskreno uvijek ima prijatelja u životu koji ti nešto priopće baš u najgori trenutak, i onda se čovjek optereti bezveze... tak i ja sa bivšom, nekako svaki glupi razgovor doma završi na nečemu o njoj, i tak u nedogled... a probati izbrisati sve iz glave... niti sam ne znam kako tak da ti neću soliti ništa, kažu da vrijeme liječi sve... ali ako voliš iskreno treba puno vremena, to ti kažem iz iskustava... nažalost...
  pozzzzzzzzz

  avatar

  30.04.2007. (20:36)    -   -   -   -  

 • 16

  hej, drago mi je da si se lijepo provela.. znam da ti je sigurno bilo grozno kad si čula da je u bolnici, znam taj osjećaj.. meni je tako srce stalo skoro.. čuj, znam da si ne možeš pomoći da ne potegneš to pitanje, ali to je normalno.. osjećaje ne možeš pokopati.. gle, dogodit će se to još, možda se jednog dana on odluči na nešto više.. tako je bilo samnom i dragim, uvijek ima nade, pusa draga..

  avatar

  30.04.2007. (22:46)    -   -   -   -  

 • U.J.

  Drži se ti faksa...

  avatar

  01.05.2007. (11:27)    -   -   -   -  

 • virtue

  Ja se od srca zbog tebe nadam da je definitivno gotovo... Svako vaše zbližavanje i prekidi samo mogu polagano kidati komadiće tebe, dok jednoga dana ne dođe do ozbiljne štete. A to ti ne želimo, to je barem jasno. #

  avatar

  01.05.2007. (18:50)    -   -   -   -  

 • ena

  znam kako se osjećaš.. i ja moram nekoga izbaciti iz svoje glave, srca, svega.. mislila sam da sam već uspila to, da mi više ništa ne znači.. ali nije tako.. sad malo patnje pa će valjda vrijeme dovesti sve u red..

  avatar

  01.05.2007. (23:25)    -   -   -   -  

 • specijalistica :)

  kao prvo jako mi je drago da ti je bilo lijepo, i da si se lijepo provela..
  a šta se tiče plavookog ja nemam pojma šta da ti kažem..ja njega ne razumijem a i nisam u nekoj poziciji da JA dijelim neke pametne savjete drugima kad je i meni u životu sve nešto bezveze..
  ali moram ti reći da imaš moju podršku..i šta god ti odlučila ja vjerujem da je to najbolje za tebe..
  pozz
  pusa

  avatar

  02.05.2007. (10:31)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...