Komentari

veterinarskikutak.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • kikicarodjkica

    za početak čestitam na položenom ispitu!!! Ajde.. nisam ni ja toliko daleko do kraja! što se posta ispod tiče mene strašno nervira npr. što u Vukovarskoj vet. ambulanti naplaćuju samo pregled 48. i nešto kn jer smetram da je to previše!na faksu imam dosta kolega koji su završili srednju veterinarsku i svi pričaju kako su na praksi uz obavezno cijepljenje od bijesnoće psima čistili i analne žljezde i to besplatno, prijatelj koji je veterinar kaže da to isto radi i kada mu netko dođe samo radi čišćenja analnih žljezda da tu nema šta naplatiti! Moj kiki je tako od malena imao problema s njima, i kako je prgav i neda se dirati a brnjice za pekinezere nema, pregled kod veta je bio uvijek iznimno kompliciran! tri godine smo vodili bitku što se to događa s njim- češe se iznad repa, valja se po podu, cvili, grize, samoranjava... rane su se polako proširile sve do skoro vrata i sl. kolege s faksa i neki profesori su mi govorili da su to analne žljezde a veterinar u Vu, Vk i Os da sam ga sjebala sa pranjem u šamponima za pse, jer koliko god proizvođači tvrde da su kvalitetni oni to nisu i sl. stvari... e onda sam prije 4 god upoznala dr. Jozića iz Sl. broda koji je dao instrukcije kako da ih očistim i šta koristiti da se upala smiri te objasnio šta se tu zapravo događa! Od onda moje debelo konačno ima mira! Eh da, odluta od teme, prvo čišćenje sam ga odvela u ambulantu u Vu pa su mu krknuli još dvije injekcijice kao protuupalne i vitamine te to lijepo naplatili oko 70 kn. Nije to nešto veliko ali u usporedi s tim da danas znam kako se čiste i ako je došlo do velike upale nakon čišćenja dam mu Dexametazom koji dođe oko 5 kn u ljekarni, onda je puno, jer razliku novca rađe dam društvu za zaštitu životinja nego veterinaru! Ako se ovo u zadnjem postu odnosi na ravnatelja Zg zoo. onda mislim da su se naši dragi malo zeznuli jer su trebali smjeniti Os a ne Zg ravnatelja! (mislim, ako se to odnosi na onu smjenu.. imena baš nepamtim tako da sori ak sam fulala...)

    avatar

    01.05.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • girlpower

    EJ BOK!!!evo upala ja na tvoj blog...sviđa mi se jer i ja volim životinje,ma šta OBOŽAVAM IH!!!idem u gimnaziju na nagovor staraca ali poslije bi htjele ići na veterinarski fakultet...Jel težak!??

    avatar

    01.05.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • exmary

    @girlpower bok!
    Dosta je težak, ali ako te zanima i imaš volju sve se da savladati. Moraš biti spremna da Veterinarski faks nije kao drugi, tu si po čitave dane, imaš domaće zadaće,ne smiješ izostajati, ali ti nudi jako puno lijepih trenutaka .

    avatar

    11.05.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...