Komentari

rakijajezakon.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • trafika

    evo ja prva.ha,ha.osjećam superiornost.dopadaju mi se obadvije ideje jedino kaj ovo s garažama nije dobro u tolikoj mjeri što bi vas neki razjareni penzić star ko metuzalem i sa makinom od milju i nešto,lagano zatukao kada biste potopili njegovo teško stečeno zlato koje je stekao preko svakaki sumnjivih načina dolaska do mnogo para u lijepoj našoj.ako ste spremni riskirati da malo pajkite sa ribicama nakon kataklizmične svađe s gospodinom u godinama onda samo naprijed.ola!

    avatar

    28.04.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • Jefferson

    vidim da si opet u formi i ideja ti je super ali kako je reko ako zelis da se zajebavas sa opasnima tipovima kojio bi ti mogli radit probleme jer si im potopio benveića slobodno ja sam ZA!!!!!!!!!

    avatar

    28.04.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • vepar

    slažem se za ovo s garažom pošto sam iz rijeke

    avatar

    29.04.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • szsas

    hehehhe sto se tice praznika imas ih sad vise neg za vrijeme komunizma
    a parking e ee to ti moram priznat ovde gdje ja zivim milionski grad parking skup da zaplaces recimo u centyru grada kosta 3 eura 10 minuta a na periferiji recimo gdje je zivim e tu je situacija ovaka 17 eura dan a ako nadjes parkingjer ima 10000 parking mjesta aok 35000 auta ne racunajuci turiste i slucajne prolaznike a da mozes kupit parking ispred svoje zgrade tako da je samo tvoj a kosta 180000 (sto osamdeset tisuca )eura

    avatar

    29.04.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • ergarac

    DA NISAM PROCITAO U OBAVJESTI, sto ti se sve dogodilo, sve te silne oborine i padavine na Okinawi (ispiti) pomislio bi da si konacno prestao muciti tvoje obozavateljke i pristao odabrati jednu koja ce te obozavati bas kako ti volis. Mislim da su obozavateljeke najbolja stvar kojom mozes otjerati sve te posljedice elementarnih nepogoda u yadnjih mjesec dana.... Barem sam ja tako radio! Naravno, ni u snu ih nije bilo ko u Rijeci ali kod nas na selu nema struje ni vise matematike vec iz maraka na brzaka sjevaju naponi (dobri moj Magazin, ipak sam ja covjek u godinama i moram se baviti romanticnom muzikom).

    A ja evo danas uzeo malo vremena prije posla, i da vidim sto mi moj drug radi. I da ga OBAVIJESTIM, da sam otpustio starog web mastera i zaposlio novog. Uz obecanje da cemo biti mnooooogo vredniji i pozrtvovaniji u radu. Vesna se zamorila i preracunala, htjela je vise para a manje rada. Sad je kapitalizam (sami smo ga trazili, jel da?) i parola je manje para a vise rada. Uvjek ima neko ko hoce da radi i za manje pare. Bas sam ljigav, a?

    Dakle drug moj, u narednih mjesec dana cemo punovo pokrenuti suradnju. Ocekujem potvrdan odgovr. Moramo jos neke stvari izmjeniti na webu, uvesti nesto da ozivimo sajt a ne da ga samo iscitavamo.

    avatar

    29.04.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • vepar

    ja ti nisam nikakav faks ja sam propali pravnik (anin)

    može ali čisto sumnjam jesam riječanin ali sam rijetko u rijeci možda zgrabim vremena za ljeto

    avatar

    29.04.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • Mi

    Hrabri ljudi Zapada svibanj osvajati istok i to pravilo, ali da se outlet refurbished laptops

    avatar

    23.09.2009. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...