Komentari

milanovicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (107)

Marketing


  • advocata diaboli

    Za nekoliko navoda tražim dodatno objašnjenje:

    1.Distanciraš se od Srba iz svog djetinjstva, oficirske djece...a mene 'Zoran Milanović' asocira baš na jednog takvog i zato mi doimaš pokondireno. Ne budi mi zamjereno.

    2.'Zatupljujuća prividna sloboda naših roditelja, a u stvari puka nesloboda, nije nas se u početku ticala.' Vrlo račanlijanski, štoviše-tomacijanski i što se mene tiče, još jedan dokaz da je SDP iskoristio nevolju i perfidno uzurpirao lijevi dio biračkog tijela, upregnuvši ga u malograđansko kolo salonskog lijevog centra željnog opstanka na političkoj sceni pod svaku cijenu.

    3.Upad u diplomatske škole i diplomaciju smatra se prilično elitističkim i nedostupnim 'lijeveži'...objasni podrobnije svoj 'uspjeh' i karijeru.

    www.politklinika.bloger.hr

    avatar

    28.04.2007. (08:22)    -   -   -   -  

  • silverci

    Nigdje ništa o stranačkom i političkom radu. I eventualnim uspjesima na tom polju.

    avatar

    28.04.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    To če valjda bit u drugom postu.
    P.S. Tko bi i mogao odgovoriti na preko 200 komentara?

    avatar

    28.04.2007. (09:53)    -   -   -   -  

  • edi

    najprije, nisu to nikakvih 200 komentara upucenih njemu,vec se razvila nevezana diskusija blogera zbog toga sto se g.milanovic ni na jedno pitanje nije udostojio odgovoriti!
    naravno da ima mnogo pitanja na koje bi bilo pozeljno cuti njegov odgovor,ali ocito je da mu funkcija ovog bloga vise odgovara za pisanje hvalospjeva o sebi,nego li za bilo kakvu mogucu prezentaciju sebe kao politicara!
    uostalom,ovakvim je pristupom sebe izgleda i najbolje prezentirao!?:))

    avatar

    28.04.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • pleh

    Ajde ajde... bez zajedljivosti... Milanović je barem napravio iskorak uopće izavši na blog... Očito nije poput nekih od nas koji smo 16 sati dnevno spojeni na internet, no ja mu to ne zamjeram. Više me zanima sučeljavanje svih SDPovih kandidata za predsjednika. To bi bio show...

    avatar

    28.04.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • advocata diaboli

    Milanović nije jedini SDPeovac koji piše blog.Marin Jurjević je mnogo otvoreniji, žešći i odgovara skoro na svaki upit.
    Zaboravih pitati nešto o obitelji iz koje potječe štovani bloger....
    Još jedno pitanje 'mlađahnom' pretedentu:jesi li svjestan da je birački korpus SDPa mnogo ljevije od tebe i ostalih iz vrha stranke te da će se broj glasova namaknutih inercijom i nostalgijom smanjivati ? Kojim programom namjeravate smanjiti osipanje glasača u druge stranke i stalno rastuću armiju apstinenata?

    www.politklinika.bloger.hr

    avatar

    28.04.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  • pedja

    PITANJA:
    1. Kako danas prepoznaješ Srbe?
    2. Što je sa zagrebačkim Srbima koji cijeli život navijaju za Dinamo? Kako njih prepoznaješ? Imaju li malo više čelo od Grobara i Cigana?
    3. Možeš li malo malo podrobnije pojasniti slijedeću rečenicu:"Evolucijski sam doživio sudbinu mnogih izgubljenih lanaca hominida. Ipak, osnovni DNA kod je sačuvan."

    http://www.pedja-licina.com/blog/?p=105

    avatar

    28.04.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • hatepogodak

    Ja mora da sam bio puno gluplje dijete. Nekako mi se činilo logično da su djeca iz Hrvatske - Hrvati, djeca iz Slovenije - Slovenci, djeca iz Srbije - Srbi... Djecu koja su inzistirala na tome da su Srbi iako su rođena zgradu do mene smatrao sam nerazumnim glupanima.

    avatar

    28.04.2007. (20:01)    -   -   -   -  

  • Usne Nevena Ciganovića

    Pa, ne treba te toliko zaokupljati glupost sama po sebi...

    avatar

    28.04.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Edi gdje sam ja to naveo kako je kuponska privatizacija loš način privatizacije?
    Ja sam rekao da je SDP-ov akuponska privatizacija loš način privatizacije jer su dobar način pretvorbe hrvatskih resursa sveli na najniži oblik pljačke komunista, komunističkih poltrona i crvenih ulizica.

    I nemoj pričat idiotarije, jer sam ja iz jedne od obitelji koja je direktno bila pogođena tom privatizacijom pa bi te molio da ne sereš više jer ti očigledno nisi jedan od onih koji su zbog komunjara zamalo ostali na ulici, čak štoviše po tvome komnetaru ja osobno mogu zaključiti kako si i ti jedan od onih koji su profitirali na kuponima, a ako je to istina jedno pitanje: a kome si ti morao kleknuti na koljena da bi ušao u taj krug?

    avatar

    28.04.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • Fidel

    Ti si možda slušao Azru, ali ništa nisi čuo.

    avatar

    28.04.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  • Ana R. S., Zagreb

    Pozdrav,
    U americkoj kampanji za predsjednicke izbore se propituje znacaj interneta (bloga). Prilike u RH su tek donekle, uglavnom teorijski, uporedive. Zato bi bilo zgodno pregledati stranicu
    http://english.ohmynews.com/ArticleView/article_view.asp?no=357683&rel_no= 1

    Interesantni su mi komentatori koji negativnim komentarima pokazuju totalno negiranje SDP (programa, clanova), to je bolje raditi medju "svojima", npr. na komentarima vecernjeg lista, poskoka i slicnim. Ovaj blog je prvenstveno namjenjen predstavljanju kandidata, i komentarima koji afirmativno propituju ideju SDP, a g. Milanovica podrzavaju/nepodrzavaju u tom smislu. Nisam uvjeren da Milanovic pise blog zbog hdz-ovaca.

    Moze li makar jedna stranica ili skup komentara na bilo koju temu u Hrvatskoj proci bez prebrojavanja krvnih zrnaca; to pokazuje slabost, glupost i korov iznikao iz tuđmanovog sjemena.

    Zelim g. Milanovicu pun uspjeh u izborima za predsjednika SDP.

    avatar

    28.04.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    Kako niste baš tako mladi?!!!!!
    Eh... zbog ove izjave ću ozbiljno razmisliti kome dati svoj glas. :))))))))

    avatar

    29.04.2007. (00:22)    -   -   -   -  

  • radenko

    I ja sam povremeno slušao Azru ali baš ništa nisam shvatio. Tek sad, u kasnim tridesetim godinama, počinjem razumijevati ponešto. Potrudite se oko dizajna bloga i nemojte prestati pisati nakon izbora. Imam jedno pitanje: Što mislite hoće li u Hrvatskoj uskoro biti potpuno zabranjena proizvodnja i konzumacija proizvoda od duhana - užasne biljke, droge koja uništava zdravlje mladih i starih Hrvata? Drugim riječima - što mislite o dekriminalizaciji uzgoja ljekovite biljke Cannabis Sativa odnosno Cannabis Indica?

    avatar

    29.04.2007. (05:22)    -   -   -   -  

  • Sara

    Upravo čitam da je umro Račan :(. Znam, bilo je za očekivati, ali sve sam se nekako nadala da će preživjeti i da će njegova riječ spriječiti da se posvađate i oslabite pred izbore. Jer, čini mi se da idete u tom smjeru. Jako mi je žao Račana, nisam nikad bila ni u jednoj stranci, ali sam njega doživljavala kao civiliziranog i socijalno osjetljivog političara. Bila sam jako ljuta na njega što se okružio krivim ljudima kad je bio u Vladi, što se iscrpljivao na silnim objašnjavanjima brojnih sukoba s onima koji su mu podmetali kajle, i što nije očistio sudove i druge strukture od HDZ-a kadra koji su trudili da pokažu kako eto SDP-ovska vlast ne može napraviti ništa pametno. Bila sam ljuta na njega i kad ste izgubili izbore jer je to značila kočenje razvoja Hrvatske (to se sada pokazalo točnim), i što je pokazivao strah pred desničarima koji su poslije strpali sve generale u Haag... Ma, bilo je još toga što sam mu mogla zamjeriti, ali mi uvijek bilo jasno da je on najbolja opcija za Hrvatsku: demokratizirao ju je, napokon stvorio osjećaj slobode da možemo misliti i govoriti o onome što želimo, razumio je i zalagao se za obespravljene, poput onih djevojčica koje su oboljele od HIV-a, a koje je cijela Hrvatska, zahvaljujući Večernjem listu koji prvi objavio njihove slike, proganjala i protjerivala. Račan je davao nadu da ovo društvo može postati demokratsko u pravom smislu te riječi i da svaki čovjek koji živi u Hrvatskoj, ima pravo na normalan život i rad.
    Danas opet imamo verbalni delikt, strašnu cenzuru medija, teror na ljudima koji ne misle kao HDZ i koji ne povijaju kičmu...Imamo afere poput kupovine vijećnika koji trebaju pokazati da izbori nisu potrebni, lopovluk na svima razinama koje nitko neće sankcionirati, imamo rasprodaju svega vrijednog u Hrvatskoj, imamo i takve bizarnosti da ministar dovodi vojsku u školu. Imamo strašne stvare koje ne garantiraju normalan život nikome osim nekolicini HDZ-ovaca, i imamo borbu za stanačke funkcije u jedinoj stranci koja može donijeti promjene na bolje. Znam, gospodine Milanoviću, da će Vam danas biti teško pisati, ali kada budete odgovarali na sve ove postove, odgovorite i jeste li svjesni kako je danas običnom čovjeku u Hrvatskoj i mislite li da izbori u Vašoj stranci, koliko god da pokazuju da ste demokratska stranka, neće oslabiti Vašu stranku?

    avatar

    29.04.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • Lana

    Vama i vasoj stranci iskrena sucut zbog smrti Ivice Racana. Nazalost takvog covjeka nikad vise nece biti u nasoj politici.

    avatar

    29.04.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • oh me

    Prvo, ne zamjeramo vam što nam neodgovarate na komentare, pa na prošli se tekst skupilo dvjestotinjak komentara; da cijeli dan posvetite odgovaranju ne biste uspjeli. I ne dopuštajte im da vam govore da niste mladi!

    Što se tiče Ivice Račana, svi smo znali da će umrijeti u kratkome roku, ali opet smo se u dubini nadali da će ozdraviti. Šteta, otišao je velik čovjek. Moja iskrena sućut.

    avatar

    29.04.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • zoraja

    moja iskrena sucut, gubitkom velikog covijeka......i dalje imate moj glas

    avatar

    29.04.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    Iskrena sucut!

    avatar

    29.04.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • HSP 1861

    ŠTA JE SA PARAGOM,. DOZVOLITE MU RAD I MEDIJE.
    HVALA

    avatar

    29.04.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • plokmin

    Nas zanima što mislite napraviti da se u Hrvatskoj počne živjeti?? Ukoliko stvarno pišete ovaj blog osobno onda nam odgovorite baš kao da dajete konferenciju. Mene osobno ne zanimaju ni ustaše ni četnici već život, sadašnjost. Prošlost pamtimo, ali ne zaboravljamo ali odmaknimo se više iz nje, gledajmo budućnost. Da li 42 godine Vas čine adekvatnim čovjekom za razvoj SDP-a a onda i boljitak države vidjeti ćemo. U svakom slučaju želim Vam puno sreće jer trebat ćete ju...

    avatar

    29.04.2007. (17:18)    -   -   -   -  

  • Uni

    SDP je, za razliku od drugih stranaka, javno i transparentno bez ustezanja javnosti prezentirao svoj program. Gospodarski, Obrazovni, Zdravstveni. Doći će na red i ostali. Bez pustih obećanja i jamstvenih kartica bez pokrića. Svatko dobronamjeran će proučiti ono što mu neka stranka nudi, i izabirati svoju opciju na osnovu toga. Ponuda SDP-a je jasna.

    Što se tiče izborne konvencije, ona zasigurno neće narušiti snagu SDP već naprotiv, pokazati jedinstvo, snagu i sposobnost jedne grupacije ljudi koji doista vjeruju i žive za poštenje, rad i solidarnost.

    avatar

    29.04.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  • FOKAN OS

    "Srbe sam prepoznavao po tome što su navijali za Zvezdu ili Partizan"! Iako sljedeća rečenica govori kako si na njih gledao kao na obične susjede, ta rečenica zvuči nacionalistički(kao neki gestapovac)! Ne znam zašto si to uopće spominjao? Možda zato što tvoje ime i prezime su nerijetko Srpska imena i prezimena! Svi mi imamo prijatelje koji su Srpske nacionalnosti i gledamo na njih jednako kao na druge, samim tim što si u SDP-u govori da nemaš nikakvih predrasuda prema građanima druge nacionalnosti. Sve ostalo je pohvalno!

    avatar

    29.04.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • Tvoj obožavatelj

    Moja iskrena sućut! Napustio nas je veliki političar koji je obilježio noviji, a sigurno i najvažniji dio hrvatske povijesti! Otišao je u svome stilu...borio se koliko je mogao, i kada smo već svi mislili (prije tjedan dana) da je gotovo, on je pokazao da u njemu ima još snage, iste one snage kojom je vodio Hrvatsku na put ka demokraciji, i izdržao još neko vrijeme! Neopisivo mi je žao što neće vidjeti Tebe Zorane, kako vodiš SDP do pobijede na izborima. Svi simatizeri stranke znamo da je veliki Ivica u tebi prepoznao osobu koja može dosljedno načelima socijaldemokracije voditi ovu veliku stranku! Na tebi ostaje, da ukoliko budeš predsjednik, (a iskreno se nadam i vjerujem da hoćeš) vodiš stranku po onim standardima koje je Ivica Račan postavio! To ti neće biti ni malo lako, jer je On postavio visoke standarde, ali ja, isto kao i gospodin Račan vjerujem da si ti to u stanju! Još jedanput izražavam sućut cijelom Hrvatskom narodu, jer ovo je veliki gubitak za Hrvatsku, ali isto tako kao katolik se radujem, jer je od danas raj bogatiji za jednog velikana! Pozdrav

    avatar

    29.04.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • mario

    Sućut za smrt Ivice Račana

    avatar

    29.04.2007. (18:20)    -   -   -   -  

učitavam...