Komentari

mvko.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • moliteljica MVKO-Remete

    Hvala urednici na poticaju da se svi pomalo uključimo u ova razmišljanja. I te kako sam dirnuta s odgovorima djece iz ove ankete - i to dvanaestogodišnjaka. A koje li tek zrelosti u odgovoru: "Obitelj je zajednica kao Crkva, zajednica najbližih i Isusa. Za obitelj treba moliti....."
    I te kako se ovdje otkriva djete iz prave katoličke obitelji u kojoj se moli, odlazi redovito na sv.Misu i djecu odgaja u Božjem Duhu.

    A naš bl.Alojzije Stepinac kaže: "Duh Božji unosite u svoje obitelji, da djeca budu prava kršćanska, da muž i žena žive katoličkim životom. Hrvatska obitelj mora biti odraz Nazaretske obitelji! Kad to postignemo, onda možemo biti uvjereni da će Hrvatska biti sretna zemlja."

    Sve naše obitelji neka prati zagovor Kraljice obitelji i našega Blaženika!

    avatar

    01.05.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • Josip 7.D

    po mom mišljenju u obitelj spadaju baka i djed i oni nam daju veliku potporu u životu

    avatar

    10.05.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • Karla

    Slažem se s tobom, Josipe, da djed i baka imaju važnu ulogu u obitelji. Ja sam odrasla bez oca, mama je bila pravedna ali vrlo stroga i hladna.Sad sam već odrasla i jednom su me pitali kako to da sam ja tako "topla" i smirena osoba ako mi je mama bila tako stroga i hladna. I onda sam se sjetila da sam cijelo djetinjstvo provela sa djedom i bakom, koji su me jako voljeli. Još i sad osjećam onu smirenu atmosferu punu ljubavi u njihovom domu. Pa i kad sam pogriješila, oprostili su mi, nisu me kažnjavali i jednako su me voljeli. Molim se za njih da im Bog bude nagrada.

    avatar

    11.05.2007. (21:26)    -   -   -   -  

  • anonimka

    samo bih vam zeljela reci da je u danasnje vrijeme obitelj sve, ali ne radost... radost, svasta... to je zajednica dvoje ljudi koji se mrze iz dna duse jer moraju jos neko neodredjeno vrijeme provesti pod istim krovom... jedina stvar koja ih drzi zajedno jest novac... wow, ipak imate pravo... meni novac donosi radost pa valjda i raznim idealiziranim obiteljima... pozzz

    avatar

    19.12.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • VJERNICA

    ZALOSNO JE STO JE JAKO MALO PRAVIH KRSCANSKIH OBITELJI;A NAZALOST IMA IH DOSTA KOJI ZIVE SAMO IZ NAVIKE ILI NOVACA.U OBITELJI TREBA STO VISE BITI ZAJEDNICKE MOLITVE I ODGOJA KRSCANSKOG A NE DA ULICA ODGAJA DJECU

    avatar

    14.10.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...