Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • ja

  Jesu li više sletili ? Koja ljiga taj Galić !

  avatar

  27.04.2007. (21:38)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @ja, jesu. Rekli im da se mogu žaliti u poslovnici CA u Parizu. Nevjerojatno. I kažu da nismo na Balkanu, odnosno da nećemo na Balkan. Što je najsmješnije, Galić se vozio u ekonomskoj klasi. Ako mu se nije s njima sjedilo, mogao se sam premjestiti.

  avatar

  27.04.2007. (21:54)    -   -   -   -  

 • ja

  Galić u economy ? Ma, daj ! Mora da je to bio njegov privatni put jer nema teorije da bi neki naš VELEposlanik o svom trošku platio business klasu, niti bi o našem trošku letio u economy.
  Ako ovi ljudi imaju EU džavljanstvo mogu itekako zezati CA, a ako imaju samo naše onda "izija vuk magarca". Nad Kninom je noćas bio NLO, idem čas na ponistru vidit ima li čega večeras.

  avatar

  27.04.2007. (22:43)    -   -   -   -  

 • Manistra

  ti si prekrasno lud. ova priča mi je sjajna, sviđa mi se njezin ton, ono, užurban i telegrafski, a znalački, izvještavanje s lica mjesta; zamišljam te kako se meškoljiš s laptopom u krilu na sjedalu iza galićevog, pravi undercover raskrinkavač, možda s lažnom bradom i šeširom, kako namiguješ stjuardu i kako nisi isključio mobitel iako si trebao, informacije moraju curiti, to je tvoje moto (a ne keksi)

  avatar

  30.04.2007. (00:00)    -   -   -   -  

 • skaska

  Koji parfem? Morti Fahrenheit?

  avatar

  30.04.2007. (00:26)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Manistra, skoro tako. Samo sam ovaj put imao suradnike koji su mi sma-ali s poletišta, iz aviona i sa sletišta. Da je Galić mene vidio na Orliu, nebi ni poletio. Ovako se još nadao da priča neće tako brzo stići do 45 lines. ;)
  @skaska, Fahrenheit 2007. ;)

  avatar

  30.04.2007. (00:56)    -   -   -   -  

 • štit

  Uključite mozak, isključite HRT-e. Kada ćemo, ako nećemo sada. Tko će, ako nećemo mi Hrvatski narod - ŠTIT. Krajnje je vrijeme da se krene u konačni obračun s kriminalom i korupcijom u ljevičarskoj i boljševističkoj Hrvatskoj.

  Kad govorimo o 10. travanj 1941., i NDH-a onda svakako prvo trebamo krenuti od konteksta trenutaka kada je nastala i legitimne težnje hrvatskog naroda za odvajanjem od Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca odnosno „jednim narodom (srpskim) sa tri jezika. Nakon raspada Austro-ugarske pa sve do dr Franje Tuđmana, Hrvati nisu imali vođe koje su bili u stanju preuzeti odgovornost izbora za svoj put, za samostalnost i neovisnost.

  Kompleks malog naroda, teških vremena, gospodarske nerazvijenost stalno nas je gurao u asocijacije koje su se pokazale tamnicama samobitnosti i opstojnosti. Nadam se da ćemo to iako smo ušli u EU imati na umu, ako ćemo imati sreću pa će nas uopće pitati želimo li ili ne želimo ući u jednu asocijaciju u kojem Hrvati ponovno dobivaju status naroda a položaj nacionalne manjine.

  NDH je nastala kao težnja za neovisnošću i to činjenica da ona NIJE donijela rasne zakone kao i niz kvinsliških vlada tog vremena. NDH se je borila protiv svojih neprijatelja, zatvarala je one koji su se protivili tom sustavu. Zar, Židovi nisu rasisti, po svom oblačenju i ponašanju? Zar, partizani nisu bili "rasisti" sa židovskom petokrakom na čelu?!

  Danas kad sudimo o prošlosti II svjetskog rata polazimo od sadašnjih saznanja i pogleda na cjelokupnu situaciju kako se razvijala sa uzrocima i posljedicama. Zaboravljamo da su Amerikanci svoje stanovnike japanskog porijekla strpali u logore samo zato što su bili u ratu sa Japanom…i niz ima takvih primjera.

  Zaboravljamo da je Liga naroda osnovana nakon II svjetskog rata, da su Ženevske i Haške konvencije te promjene u ratnom pravu nastupile iza II. Svjetskog rata kroz II. Konvenciju (1948.i dopunske protokole), kao i Konvenciju o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida 1949. godine. I to zbog toga što smo u ratu uspjeli ugroziti čovječanstvo samo.

  Međutim Konvencije i početak međunarodnih sporazuma te razvoj UN-a, koji je samo pragmatičan skup pravnih pravila koji nastaju iza događanja, jer prvo ide pojava pa tek onda propis kojim se djeluje na pojavu, s druge strane mali velikima nikako da uspiju nametnuti propise; koji bi bili obvezujući jednako za sve. To je činjenica i to je stalna borba za ljudska prava i za mir, kao i borba da se u ratu štite slabi i štite ljudska prava.

  ----------------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 20.09.2013. (Petak)

  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru

  Članaka; 1683

  avatar

  22.09.2013. (08:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...