Komentari

tomofexpirience.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ruzy

    bolje da ne razmisljam o ljubavi... samo nesreca :(

    avatar

    25.04.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Žena zmija

    Ej,ej, kakva je to depra, halooooooooooo!!!!!
    Slušaj, ako misliš da si jedini koji imaš takve brije u glavi kažem ti da nisi, ali moraš se opustiti i uživati i ne razmišljati previše, jer ćeš propustiti lijepe stvari. To ne znači da se trebaš natezati sa svakom ženom na koju naiđeš niti da trebaš apstinirati, nego se jednostavno prepusti životu...i molim te ako i sretneš osobu koja će ti biti posebna, budi svoj i reci joj to!!!!!!!!!!!!
    Ja sam uvijek bila osoba koja se suzdržavala od emocija i pokazivanja istih, ali sam onda shvatila da ako ću stvari držati u sebi samo ću drugoj osobi dati lažnu sliku o sebi, jer ja sam užasno emotivna i strastvena osoba i ako mi je stalo do nekoga ja ću vrištati sa krovova...kužiš! a ako ta druga osoba ne kuži da sam takva i da ću uvijek biti takva i ako me ne prihvača, pa onda hvala, doviđenja! Život je jedan i ne želim uništiti jedini iskreni trenutak sebe a to su emocije, to je moja bit, a tko to ne kuži...i ne treba mi :)))

    Vrlo jednostavno! Ne kompliciraj jednostavne stvari!!
    Budi svoj, a ona prava će doći, jer koliko god bi mi htjeli da ne dođe, nego uživati u svojoj tragediji, vjeruj mi svako ima para...u Bože jesam patetična, što ćeš, takav mi je dan, hahahaha...i ja ćekam svog princa...srce mi je puklo par puta...ali to ne znači da se predajem, o ne!!!!!!! Meni je ljubav sve....ajde bok, da ne počnem pričati gluposti:)))

    avatar

    25.04.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • horny_247

    "ljudi kazu da je ljepo voljet i i zaljubiti se.. letis u zrak ...
    Ako te ljubav digne u zrak i letis a bol nakon nje padnes.. onda ja bi bio najbolji pilot i najveci rudar :D" > hahahahaha, mrak ti je ova rečenica, mislim da imamo novu izreku :)))

    avatar

    25.04.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • idealno loša

    looool. kad čitam ovaj post odmah mi padne napamet moj prvi i zašto sam počela pisati ovaj blog. mislim meme uvjeravaju da je sasvim normalno da spavaš samo eto zato da spavaš s nekim... da budem nečiji fuck buddy itd. meni je to nenormalno. mada su mi mnogo puta rekli da sam konzerva samo zato što nikad nisam pušila travu ili se napila da nisam znala za sebe. ne odustajem od svojih principa i načela....

    i nikad si neću oprostiti što živim u sivjetu u kojem su žene ili kurve-ako žele voditi ljubav, ili frigidne krave-ako nisu za sex, dok su alfa mužjaci frajeri. koji obrnu tokom noći što više. u nekom auto u parkiću. bojeći s eda ih netko ne vidi.

    pa čujte alfa mužjaci bilo bi vam bolje da uhvatite curu, a ne da sad švrljate amo tamo. jer ja smatram velikim nedostatkom kad netko ne može održati vezu.

    avatar

    26.04.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...