Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Igra

  A sto je u SINACO-u general Milenko Filipovic ? I kakve su uopce kvalifikacije spomenutih za rad u SINACO-u ?

  avatar

  25.04.2007. (12:14)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Igra, Milenko Filipović je pomoćnik dirtektora kao i Bagić. Kvalifikacija im je ta da su obojica bili sumnjičeni kao pomagači u skrivanju Ante Gotovine. Filipovićeva kuća u Zaprešiću je doista prostrana. S istom kvalifikacijom, posao u HEP-u je dobio general Ivan Kapular. Kako je Mesić 2003. bio pokrovitelj Gotovinina skrivanja, tako im se svima odužio.

  avatar

  25.04.2007. (12:23)    -   -   -   -  

 • Zlo, naopako i loše

  nije Vidović za te đireve iako je smraaaaaaaaaaaaaaaaaad

  avatar

  25.04.2007. (15:55)    -   -   -   -  

 • Igra

  45 lines - Hvala ! To sam si mogao i misliti ! A inace sve kadrovi koji "pucaju" od strucnosti, spsobnosti i znanja !

  avatar

  25.04.2007. (16:43)    -   -   -   -  

 • 45lines

  Znači bio sam u pravu, a pogriješili su Globus i Index.hr:

  I Pukanić je objavio:


  - Miro Vidović, danas zaposlenik Ine, a prije ađutant generala Petra Stipetića, načelnika Glavnog stožera Hrvatske vojske, bio je čovjek koji mi je u prosincu 2006. ponudio novac da odustanem od kandidature za mjesto predsjednika HNS-a.
  Pukanić je potvrdio da se pokušaj podmićivanja zbio u njegovom uredu u NCL Media Grupi i da za sve ima četiri svjedoka!

  Vidović: Pukanić laže
  - Sav taj cirkus ne bih komentirao. S Markovićem nisam nikad ni piće popio. Znam Pukanića, ali ni s njim nemam nikakve veze. Zoran Cvrk je točno rekao, poznajemo se s drugih dužnosti, dok sam bio pobočnik generala Stipetića. Na Pukanićevu objavu da je o meni riječ mogu se samo smijati, tvrdim da laže - kaže Vidović, koji bi trebao biti krunski svjedok.

  - Ako me pozovu, spreman sam odgovarati na sva pitanja - dodao je umirovljeni brigadir Vidović.
  Krajnje je vrijeme da u ovom moru laži netko nađe istinu. Država je na potezu!

  avatar

  26.04.2007. (01:52)    -   -   -   -  

 • no comment

  45-ico, Miroslav Vidovic je predlozio Gordana Cacica za sefa bivseg SIS-a (VSA). Raspitaj se malo zasto!

  avatar

  26.04.2007. (13:23)    -   -   -   -  

 • štit

  Uključite mozak, isključite HRT-e. Kada ćemo, ako nećemo sada. Tko će, ako nećemo mi Hrvatski narod - ŠTIT. Krajnje je vrijeme da se krene u konačni obračun s kriminalom i korupcijom u ljevičarskoj i boljševističkoj Hrvatskoj.

  Kad govorimo o 10. travanj 1941., i NDH-a onda svakako prvo trebamo krenuti od konteksta trenutaka kada je nastala i legitimne težnje hrvatskog naroda za odvajanjem od Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca odnosno „jednim narodom (srpskim) sa tri jezika. Nakon raspada Austro-ugarske pa sve do dr Franje Tuđmana, Hrvati nisu imali vođe koje su bili u stanju preuzeti odgovornost izbora za svoj put, za samostalnost i neovisnost.

  Kompleks malog naroda, teških vremena, gospodarske nerazvijenost stalno nas je gurao u asocijacije koje su se pokazale tamnicama samobitnosti i opstojnosti. Nadam se da ćemo to iako smo ušli u EU imati na umu, ako ćemo imati sreću pa će nas uopće pitati želimo li ili ne želimo ući u jednu asocijaciju u kojem Hrvati ponovno dobivaju status naroda a položaj nacionalne manjine.

  NDH je nastala kao težnja za neovisnošću i to činjenica da ona NIJE donijela rasne zakone kao i niz kvinsliških vlada tog vremena. NDH se je borila protiv svojih neprijatelja, zatvarala je one koji su se protivili tom sustavu. Zar, Židovi nisu rasisti, po svom oblačenju i ponašanju? Zar, partizani nisu bili "rasisti" sa židovskom petokrakom na čelu?!

  Danas kad sudimo o prošlosti II svjetskog rata polazimo od sadašnjih saznanja i pogleda na cjelokupnu situaciju kako se razvijala sa uzrocima i posljedicama. Zaboravljamo da su Amerikanci svoje stanovnike japanskog porijekla strpali u logore samo zato što su bili u ratu sa Japanom…i niz ima takvih primjera.

  Zaboravljamo da je Liga naroda osnovana nakon II svjetskog rata, da su Ženevske i Haške konvencije te promjene u ratnom pravu nastupile iza II. Svjetskog rata kroz II. Konvenciju (1948.i dopunske protokole), kao i Konvenciju o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida 1949. godine. I to zbog toga što smo u ratu uspjeli ugroziti čovječanstvo samo.

  Međutim Konvencije i početak međunarodnih sporazuma te razvoj UN-a, koji je samo pragmatičan skup pravnih pravila koji nastaju iza događanja, jer prvo ide pojava pa tek onda propis kojim se djeluje na pojavu, s druge strane mali velikima nikako da uspiju nametnuti propise; koji bi bili obvezujući jednako za sve. To je činjenica i to je stalna borba za ljudska prava i za mir, kao i borba da se u ratu štite slabi i štite ljudska prava.

  ----------------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 20.09.2013. (Petak)

  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru

  Članaka; 1683

  avatar

  22.09.2013. (08:30)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...