Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • lepina

    Draga Martha svojom borbom i primjerom fasciniraš mnoge,ali i djeluješ veoma poticajno na mnoge koji mi se javljaju privatno,i jedva čekaju rezultate pretraga.Neka znaš da Te puno ljudi bodri i prati molitvom na Tvome putu liječenja.Pozdrav!

    avatar

    24.04.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • gemištaljka

    Poštovani,
    drago mi je da brinete i pratite našu situaciju.
    Hvala Bogu, kod mog tate se situacija malo smirila, markeri su pali sa 11 na 0.798, a normalno je 0,62. Proces još postoji na žalost, a bijesna sam jako na liječnike jer su to pokušali prešutjeti. Taklo je pleuru, naime, i to sam saznala slučajno. nemojte me pitati kako. Inače, na forumu koji pratite i preko kojeg smo ponekad i međusobno kontaktirali sam pod imenom "nema predaje". Sada kada to znate, vjerojatno Vam je i sama naša situacija puno jasnija.
    Tata je za sada odgodio kemoterapiju do 17.05. (prošao je 10 zračenja glave), a ja bih rado da je odgodi još za neko vrijeme, i da proba gladovati, sad bi već kroz kratko vrijeme mogao. Vidjet ćemo, kako Bog da tako će biti i nikako drugačije.
    On je sada poprilično bolje, vratio je skoro staru kilažu, iako psihički je dosta labilan (nije čudo jer ima najteži PTSP kao uspomenu iz rata), ali i tu se stanje popravlja otkada je čuo da se nalazi poboljšavaju.
    Što se tiče mog pisanja, drago mi je da vas nadahnjuje, međutim taj dio sebe sam stavila također pred Boga, i vjerujem da ako Bog želi nekoga taknuti kroz moje riječi, On će to i učiniti bez obzira na mene. On uvijek zna pravi put.
    Vjerujem da je i meni pokazao vašu stranicu na isti način.
    Toliko od mene za sada, srdačno Vas pozdravljam i Bog Vas blagoslovio.

    avatar

    29.04.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...