Komentari

pripadantebi.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Maškarada

    Uvijek je nešto što ne štima, ali na slikicama se to ne može vidjeti.
    Lijepi pozdrav!

    avatar

    25.04.2007. (06:25)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Krivi smo svi, jer smo digli ruke od svega, jer smo upali u letargiju i zadovoljavamo se time da su ionako "svi oni isti", pa će i nama bit uvik isto, pristajemo da nas vuku za nos raznorazni prodavači magle i iluzionisti šarenih laži koji dobijaju izbore i vode grad foto-montažama.
    Grade moj....

    avatar

    25.04.2007. (08:16)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @Maškarada:Na ovima se ne vidi, ali ima toga, ima...
    @Brod:E moj Brode, zajebani su ovo igrači. Slažen se, svi smo krivi. Još jedna stvar, malo se radi sa dicon. Moja starija je nekidan izjavila: nema šanse da iden na izbore i ne možeš me natirat, bit ću punoljetna. I dite je u pravu, ne mogu je natirat, pokušat ću objasnit. A nas dvoje ćemo vrlo brzo na crnu listu.

    avatar

    25.04.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Lipo reče brod u boci ... krivi smo mi jer smo ranjeni i mislimo, svi će biti isti, oni koji vole da ih se zove politička elita, neš' ti elite, debeli, stari masni i sad idu na dijetu, koliko su samo požderali prasića i janjaca a sad na dijetu ... ek pate sad sa djetama a bidan narod kopa po kontejnerima ... puno smo očekivali od svoje Domovine i, sad kad je imamo, očekivali smo bolji život, da bolji za sve ali ispalo je sasvim drugačije, bolji jeste za one koji su bili i koji jesu na položaju, sredili oni sebi ovozemaljaski život, sebi i svojima, a ti narode, puku, vidi šta ćeš i kako ćeš ... i naravno da smo pali, idealizirali smo Lijepu našu a od idealiziranja, dobro znamo da nema ništa ali šta ćeš, takvi smo, kad volimo, idealiziramo, pad nije lak, nema ništa i, tako svi ili skoro svi, razočarani.
    Čiovka, veliš nezadovoljni u Trogiru, u svakom gradu domicilno stanovništvo je nezadovoljno a doprinos nezadovoljstvu su migracije stanovništva, lipo im je doći u Dalmaciju ali kad se nastane, mrze, doslovno mrze, na moju žalost, domaće stanovništvo i pokušavaju ga pretvoriti po običajima, govoru i kako još ... u mjesta iz kojih su pobjegli ... nama to ne triba a ni njima, jer, da im je bilo tamo negdjeeee dobroooo, ne bi došli k nama.

    Čuvaj ti tvoj Trogir i Čiovo, voli ih sa manama i ovin lipotama, nema to tamo negdi ...

    Lip pozdrav s mirisom prolića ostavljam.

    avatar

    25.04.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Uvik se zna ko je prav a ko kriv, samo snaga i pravda ne idu uvik skupa. A Trogir, ostaje Trogir, lijep, uspavan, bezvremen u kamenu. Eto.

    avatar

    25.04.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @promatram: Ja bi samo nadopisala iza onih točkica na kraju: tamo negdi.... povr štrike i priko granice.
    @pupkica: Nije mi bila namjera ovo pretvorit u političku tribinu, a ispalo tako. A Trogir je lip bez obzira na njih.

    avatar

    25.04.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ne znam zašto i kako ga ne vole. Ja sam od onih kojima se uvukao duboko pod kožu. Što ne znači da mislim da je sve bajno. Ali ipak volim Trogir. :-)

    avatar

    25.04.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @Big Blue: Mislim da se iz svake slike vidi koliko ga volim.:-))

    avatar

    26.04.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • cucciolo

    a svugdje ima puno toga što ne štima...evo baš danas čujem da su pri gradnji novog parkirališta otkrili novo arheološko nalazište pored onog koje su otkrili kad su parkiralište tek počinjali graditi...dakle (ako sam dobro shvatila) oni namjeravaju malo to istražiti, poslikati i nastavit parkiralište graditi na tome.

    Ali bar su slike kao i uvijek baš lijepe:)

    pozdrav:)

    avatar

    26.04.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...