Komentari

tuzna14.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Tonak XD

    Ej, dobar post...
    A zašto ti o svemu tome ne razgovoraš s njim?
    Ja mislim da bi trebala, a ne da si stalno takva...
    Pa razgovaraj di pukllo da puklo... Ne gubiš niš!
    Možete ostat ko i sad, a može ić samo na bolje... XD
    Aj svrati do mene koji put...
    Ciao! XD

    avatar

    24.04.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • Tonak XD

    Ma da, zakon mi je bilo na krizmi...hehe...
    A imaš ti msn možda...ili si skroz skroz anonimna?

    avatar

    24.04.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • zarobljena duša

    ey...kaj u *kurcu si*...i ja sam bio do prije nekoliko tjedana cijele dane...ali sada više nisam...imam druge ciljeve...a tome mi je pomogla jedna osoba koja menei znači u životu više nego išta drugo....a zove se damira...ajde bude sve u redu...imaj druge ciljeve...nemoj govoriti da ne možeš jer možeš ali drugo jew ono kaj ti želiš....ajde idem sada....i drži se..ajde poz....bye

    avatar

    24.04.2007. (19:04)    -   -   -   -  

  • anica_bananica

    hvala na posjeti...curo ne gubi nadu...ja sam se za jednog dečka zanimala 2 godine, a od toga smo jednu proveli posvađani...sada smo super frendovi i shvatila sam da mi tako najbolje odgovara...i sama si napisala-nada umire posljednja!!!

    avatar

    25.04.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • fetusica

    Oy!
    Slažem se s Tonkom,pa probaj razgovarat s njim...
    Inače,ja sam se za jednog tipa zanimala 10 godina (od svoje šeste),dok nedavno nisam shvatila da je ružan glup idiot, i da postoji hrpa DRUGIH. Prije sam sve odbijala zbog njega,sad tek vidim kak sam bila mutava.. Eh... ajd pozzz :)

    avatar

    25.04.2007. (19:04)    -   -   -   -  

  • trafika

    vako i nako ...imaš tek 14 i vjeruj mi da trebaš gledat dalje u životu.pogledaj moja dva prijašnja posta i skužit ćeš da sam i ja na takav jedan pesismističan način gledala i očekivala da se nešto dogodi a na kraju sam samo ostala ja bez nikog od kog bi očekivala da nešto poduzme.stoga ja ti zoplo savjetujem da okreneš novu stranicu i jednostavno kreneš dalje...vjeruj mi koliko god ovo brutalno zvučalo-aki se ništ nije dogodilo male su vjerojatnosti i da hoće.stoga dušo imam dvije poslovice za tebe pa ti odaberi koju ćeš uzeti...nada umire posljednja ili život ide dalje.u svakom slučaju želim ti uspjeh.

    avatar

    25.04.2007. (19:39)    -   -   -   -  

  • Chi :)

    Ajdeee, pa to uopće nije fora dok je neko tak tužan! Istina Bog, prije sam se i ja bedirala, al kad sam bolje razmislila, to mi ne treba! Rađe troši živce i suze i kaj sve ne na nekog ko je vredan toga svega. Evo npr. ja nisam tip čovjeka koji odustaje, sve bum napravila sam da dobim ono kaj očem, ali radi takvih stvari, kak sad tu radi dečka, e pa, tak se nisko nemoj spuštati! Ajde se malo okreni oko sebe, pogledaj kolko ima dečki oko tebe koji te smatraju super! Fetusica ima pravo, to sam i ja delala, to sam i nedavno napravila, odbila sam jednog dečka za kojeg mi je sad brutalno žal i vratila bi unatrag najrađe vreme da promenim to. Nemoj si tak nekaj dozvoliti da se i tebi dogodi! Imaj oči uvjek otvorene i nemoj ih usmjeravati samo na tog dečka. Naišel bu jedan, jedan pravi a tebe, koji bude vrijedan tvoje pažnje, ali samo nemoj da ga ne vidiš.
    Meni je frendica jednom napisala ovo dok sam bila u veeeelikom bedu: No person deserves your tears, and who deserves them won`t make you cry - razmisli malo o tome, ima smisla :) Ajde fakat, cheer up little one :)

    avatar

    25.04.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • Chi :)

    Evo, i ak bi te to malo razveselilo... morem dobiti tvoje dopuštenje da te linkam? :)

    avatar

    25.04.2007. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...