Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • xanthus

    a di je ono hvala sto sam naso gocat?hehe...
    ma nema veze

    avatar

    24.04.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • xanthus

    ex 5@k XIII.?

    avatar

    24.04.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Moram se naviknit da imaš novi nick...pravi si cijanid :D

    avatar

    24.04.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • bivis

    Meni se nešto slično ljetos dogodilo. Vozio sam se autom jedne večeri. Počela je padati jaka kiša što je bilo neobično s obzirom da je dan bio vruć i vedar. Na cest je bila neka čudna magla koja kao da se proljivala iz stabala. Kad sam parkira auto i izaša primjetio sam da je prekriveno nekom čudnom paučinom. Ta paučina mi se zapetljalvala u kosu. Niti su bile duge i blago valovite. Bile su ljeplivije i lakše su pucale od obične paučine. Nije mi bilo baš ugodno, s obzirom da sam znao da se o chemtrailsima rai :/

    avatar

    25.04.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • anon

    što bi rekla na ovaj članak:

    Now, as I explain in The Science of Peace, we have the PROOF of how intensely our own thoughtforms affect the planet. We get stuck in this insane loop of fear, and become addicted to the morphine response that kicks in when we move through a big surge of panic. This is actually leading to the creation of those very same thoughtforms that INSURE that we will continue to have Earth Changes, war, terrorism and economic problems.

    People who profit from inciting fear — even if they believe they are "resisting the Illuminati" and "fighting for truth" — are actually perpetuating the problem. Thus you see what an epidemic we have, not only in the mainstream media but in the alternative media as well.

    http://www.divinecosmos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=306& Itemid=70

    avatar

    25.04.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • borgman

    ima tu i jedno znanstvenije objašnjenje. Zime zapravo nije bilo. Svakih tri do četiri godine kroz zagoru prođu "rijeke" gusjenica. I obrste sve voćke. Događalo se to i prije. I dobro vas je upozorilo da ne dirate paučinu jer je slična kao i gnijezdo borovog prelca. Izaziva alergijsku urtikariju. Zadnji put je to bilo prije cca 5 godina. Ispod Svilaje.

    @Bivis... kako bi mi bilo drago da netko od vas uzme lektiru, dobrog starog Tina, pa pročita malo o BABLJEM ljetu. Jedna od pojava tog vremena su niti iz zraka. A to da se u magli osjećamo neugodno dok nam vlaga plazi po koži i stalno nam nešto dodiruje lice i kosu... poznato mi je ;-)

    avatar

    25.04.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • Adahn

    paučinu pletu paukovi. bože moj.

    avatar

    25.04.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Padobranac Adahn :))))

    avatar

    25.04.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...