Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • NEMANJA

    Komentar Abnor Mala od 17:10 nije pristojno komentirati, jer dotakavši se bilo koje dijela, narušavamo sklad cjeline: to je potpuni idiotizam, i kao takav mora biti poštovan.
    Ipak, ne mogu, barem ovako ispod crte, u komentrima i fušu, ne istaknuti pojedine aspekte tog remek-djela, koji daju naslutiti da su dijelovi, kao kod izvjesnih brojeva, obimniji od cjeline!
    Recimo, ova misao: Sada si nabrojao, koliko? 3 čovjka koja su pobjedila Mirka a nisi nabrojao večinu koje je Mirko pobjedio, kretenu šugavi.
    Ovdje ne vrijedi kazati: ahahahahahahahahhaha...premalo je to! Treba uvesti neku oznaku za unutarnji smijeh, za više stanje smijeha od grohota: Koliko si ih nabrojao? 3! I taman kad pomimslite: Dođavola, a koliko ih treba nabrojati da bi dokaz bio dovoljan!?, stigne obrat, metabole u nepoznato: A nisi nabrojao večinu koje je Mirko pobjedio, kretenu šugavi.
    Ha, ha, ha, genijalno! Nabrojao si tri presudne bitke koje je izgubio, nabrojao si tri borca koji su ga pobjedili, ali nisi nabrojao - pazite sad! - 'večinu' koje je Mirko pobjedio.
    Stvarno: Đubre jedno. Ti si sramota. Mirko je super.
    E, tu dolazimo i do druge misli: Mirko se super borac! Pa što ako je izgubio? Dobio je ovu nogu u glavu potpuno neočekivano!
    Ahahhahahahaahahahaha, ooooooo, jebemtimater, ovo je odlično: On je super borac, pa što ako je izgubio!? Dobio je u glavu nogu POTPUNO NEOČEKIVANO! Ha, ha, ha, kakva dosjetka. Ostali dobiju nogu u glavu sasvim očekivano, jer, zna se da Mirko lupa redovito nogom u vugla, pa kad netko i dobije nogom u glavu, nikom ništa, jer - to je mogao i očekivati! Odlično! Za bogove. Glavnogi je dobio ovu rundu.
    Idemo u finale:
    A sad se baš pitam (ovo je inače najljepša rečenica tjedna, ovo je kristalna kocka vedrine!), pitaj se i ti, i vi drugi se pitajte....Čekajte, idemo ponovo to pročitati, lento, u slow-emotionu: A sad se baš pitam - srce, on je na rubu plača i baš sad, sad se baš pita, i počinje od početka, od A, skanidrajući: A sad se baš pitam, u ovom teškom času, kao Krauss, Stamać i Sanader, recimo...pa onda ide: pitaj se i ti, ljubav moja, on se meni izravno obraća, apelira na moju savjest, da je ispitam i odvagnem, ali ne samo je, i vi druge se pitajte....ha, ha, ha, briljantno, pa on sa suzama u očima apelira na cijeli šareni svijet da se nekaj pita, a kaj, kaj, reči, reči ti nama brzo.... - jel bi tvoj komentar glasio isto da je Mirko pobjedio ovu borbu.?
    Ahahahhahahahahahahha...Majku ti jebem, pa on je genij! Njega za Sušeca, kakav Mićo Dušanović! Ženijalno!
    Da odgovorim: Ne! Ne bih napisao da je Mirko luzer. A zakaj? Zato jer nije izgubio sve presudne borbe svoje karijere. Eto, ovu je dobio, hipotetski, jasno...
    Ali, eeeeej, ali to nije točan odgovor!
    Jer stiže čisti zen, majstora s O'kinawe: Ti si jedan od takvih debila koji hvale dok pobjeđuješ...(oni što hvale dok pobjeđuju!)...i čim izgubiš maknu se i seru po tebi ko pičke (...čim ti koji hvale dok pobjeđuju izgube, maknu se i seru ko pičke...) - jasno k'o dan!
    Idem sad sjesti u asanu i meditirati o tome da sad se baš pitam, i ti se čitatelju pitaj, i vi drugi se pitajte: Da li bi se to pitali da vam nije jasno?
    Om.

    avatar

    24.04.2007. (04:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...