Komentari

deadworld.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • vjeraufanjeiljubav

    Hej Prvi sam :)
    evo da ti ostavik komentar koji sam napisao za tvoju priju, pa pozdrav od mene.

    hej procitao sam komentar kod zarsi-ja. Pocni novi zivot ako vec i nisi, nista ti se bolje ne moze dogoditi. Ovde ih ima mnogo koje mozes pitati kako je to. Zivot nije imao uvjek smisla, vecina ljudi to rjesi tako da se izgube u poslu obavezama ako imaju novaca u luxuzu ako nemaju novaca u sastavljanju kraja sa krajem i svakakvim poslovima da dodju do novaca.
    E a onda su tu jos krscani, neki nas nazivaju fanatici, neki opet ludjaci neki staromodni imamo svakakvih nadimaka ali svi imamo nesto zajednicko a to je da je dragi Bog pokucao na nasa vrata i okrenuo nam zivot iz temelja.
    Nije to vise ono sljepo pomalo glupo odlazenje u crkvu i nerauzmjevanje ono tradicijonalno, to je kod nas nesto sasvim drugo, moglo bi se reci da smo Boga vidjeli! Za nas nema sumnje da Je Bog sve stvoritelji i upravitelj. I onda je naravno da mi nemozemo vise po svjetovnome, ici vani drogirati se pijanciti, bludniciti, ne pomoci bliznjemu. Jednom rjecju ne mozemo grijesiti svojevoljno zato sto time dragom Bogu kazemo vidjeli smo te ti si za nas umro ali oprosti ja se moram zabavljati i time tebe tako vrijedjati. A da ne zaboravimo da takvim nacinom zivota nas zivot isto gubi smisao gubimo se u njemu i ne znamo zasto nemamo pravi mir i zadovoljstvo.
    Onda kada se odlucimo sljediti Krista nemozemo izbrisati sve Zlo sto se u nasem mozgu natanilo ako smo dugo godina nas mozak zagadjivali potrajat ce i duze vrijeme dok se ocisti, zato moramo birati dobro i losim stvarima reci ne i cekati dok se uspostavi pravi i vjecni mir i spokoj u nama i nasem zivotu.
    Znaci sve pocima sa prvim korakom a ti si ga vec krenila i ostani cvrsta, Bog nas sve voli, moli ga da dotakne tvoj zivot i imat ces odgovore na svoja pitanja, trazi ga i on ce te naci i onda si zauvjek spasena. Ima nas ovdje dovoljno (ludjaka, fanatika) pomoci cemo sa savjetom koliko mozemo, ali dragi Bog ce tebi dati tvoje odgovore.
    PS: Nadji negdje novi zavjet i upoznaj Isusa Krista najboljeg covjeka/Boga na svijetu

    avatar

    22.04.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • †...Cyber Doll...†

    čini mi se da sam prwaaaaaaaa!!! hehe...

    avatar

    22.04.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • †...Cyber Doll...†

    e, više neznam kaj da ti napišem...pjesme su ti uvijek drama...
    neam riječi...hehe...to stalno pišem...
    a eto...tack...
    idem ja...
    Blessed Be...XD

    avatar

    22.04.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • dark angel

    dobra mi je ova pjesma...
    nadam se da ce cujemo skoro na msnu-u nismo vec dugo
    pozdrav!

    avatar

    23.04.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • =)Metal*Girl(=

    eee....
    imam novi post...
    weee....
    pa dođi komentirati....
    kissach

    avatar

    23.04.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...