Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • 4pištolja

    prije 11 godina. čovječe, što sam ostarila... :) i bilo mi je super. dijete k'o dijete... :) nisam odavno primijetila ni najave nekog cirkusa... a sad bih baš išla... :) :) :)

    avatar

    21.04.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    U cirkusu? Zadnji put kad su klinke bile male, prije vise od 10 godina. Imam i sliku malene s tigricem. A kao dijete isla sam cesce, onda je to bila atrakcija. Danas je sve drugacije, drugacije se zabavljamo. Moje cure kazu da tamo maltretiraju zivotinje. Mozda su u pravu, no ja kao dijete nisam o tome razmisljala. A da im zivot nije lak, u tome se potpuno slazem. No sami su si ga odabrali, vjerojatno im odgovara.
    P.S. Nasmijao me tvoj komentar da sam cura. Pa mozda sam opet cura, ne znam koji status ima rastavljena zena. Moze li uopce opet biti cura!? Ma znas sta, ono si sto zelis biti.

    avatar

    21.04.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • prilozi za bijografiju dva idijota

    zadnji put sam bijo tamo osamdesetih, a kad sam bijo mali onda sam najvise volijo gledat tigrove, a sa 13 godina sam najvise volijo gledati guzice i sise akrobatkinja. E to su bila vremena. U cirkusu Moira Orfei je radijo neki bosanac. Odrzavo kaveze, hranijo zivotinje, a mi mu zavidili. Ma susjed jebo cirkus dosta je bilo cirkusa ovdje.

    zivijoooooo

    Pajo Paksu

    avatar

    21.04.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Posljednji put kad sam imala 17 ili 18 godina (sad imam42), i to u cirkusu Moira Orfei. Privlačile su me akrobatske točke i blještava odjeća, i američki sladoled koji se mogao kupiti uz cirkuse i lunaparkove. Sad me više ništa od toga ne privlači, a ono ostalo što mi je bilo dosadno postalo mi je odbojno. Zato moji klinci nisu ni bili u cirkusu. Jesam li pogriješila? Nemam pojma, ali je tako. Cirkus se izgubio zajedno s vremenom vinila. Pozdrav! :)))

    avatar

    21.04.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Dragi moj Kengi.....došla sam Te samo pozdraviti i ostaviti cmoku da ne duljim. Razlog mog izostanka je u postu a sada jurim dalje da stignem obići i ostale drage blog prijatelje. Cmoka!

    avatar

    21.04.2007. (17:09)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Čuj, mislim da sam u Cirkusu bila zadnji put kad sam imala nekih 6 ili 7 godina. I iskreno, ne znam što me privlačilo jer sada uopće nemam želju ići u cirkus. Uopće me ne zanimaju životinje (jer ih vidim kod dragog na poslu), ne zanimaju me ljudi koji se vješaju i skači okolo i upće me ne zanimaju klauni.

    avatar

    21.04.2007. (18:01)    -   -   -   -  

  • I.M.

    davno je, davno bilo to.....i ja bi u cirkus :-(

    avatar

    21.04.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • Angel

    Imala sam nekih 6-7 godina. Išla sa starcima, prijateljicom i njenom mamom. Bilo mi je preljepo. Ne sjećam se više detalja ali znam da sam bila oduševljena i rado bih opet otišla! Super tema!!

    avatar

    21.04.2007. (20:22)    -   -   -   -  

  • marsi

    U moj grad rijetko dolazi cirkus ,a sad se nešt govorka da ne dozvoljavaju boravak cirkusima s životinjama jer kao nije humano.Svojevremeno kad sam bila podvrgnuta teškom obliku mobinga na poslu,pa se nakupilo još problema sa strane mogu ti reč da sam mogla pobjegla bi s prvim cirkusom,ali nisam zbog gore navedenih razloga.Bila bi najvjerojatnije vračara:)))) jer se bojim visine pa akrobacije ne dolaze u obzir.Što se tiče radova negdje smo na pola ali ide.I ne definitivno mi nisi tip(barem kak te ja zamišljam) za ribolov s udicama,ali ko kaže da sam mislila na taj oblik LOVA!!!:)))))))))))))).Pusa.

    avatar

    21.04.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    A evo me sada da se osvrnem i na sadržaj posta...
    U cirkus Krone me vodili deda i baka u Munchenu kao malu curicu...bilo je to davno. ALi mi je svježije ostao u sjećanju cirus "Moire Orfei"......To je doslovno fantazija i pravi show. Bila sam 3 puta na predstavi i nikad mi nije bilo jednako. Doživljaj se ne da opisati.....:))))

    avatar

    21.04.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    O, kolike je grudi imala teta sa plakata za cirkus "Moira Orfei"! Sjećaš se? Nadam se da bar tu nije bilo restrikcije. ;)))

    avatar

    21.04.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    bok bok :) jooooooj kad sam bila mala željela sam biti članica cirkusa, željela sam biti djevojka na konju :)) koja će raditi svakakva čudesa, a onda sam željela biti i krotiteljica lavova...mnooogo godina kasnije se ispostavilo da samo povremeno krotim muškarce, a još povremenije svoje ja :)))...u cirkusu sam bila zadnji puta dok sam imala 5 godina, tako da se ničeg pretjerano ne sjećam,ali imam želju dakako ponovno ići.
    Vidjet ćemo :)) kakve će biti prilike :))

    avatar

    21.04.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  • Njofra

    pa mogu ti reći da nisam bio jedno 6 godina u cirkusu jednostavno ne dolaze više u Zagreb prošle godi sam bio na Crazy car-u nešto slično samo su cirkusarije sa vozilima čak imaju i klaunove

    avatar

    22.04.2007. (03:43)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Ma kakvi odmor Kengi......produžila prisilno jer me je pokupio jedam luđak na autocesti kada sam se vraćala prošle nedjelje......:((

    avatar

    22.04.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • lei

    ne volim cirkus, gnjave životinje :D

    avatar

    22.04.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • marsi

    Definitivno te smatram kao inteligentnog, dragog i markantnog muškarca. Inače ljude ne gledam kao debele, mršave, čelave i još tristo točki. Ti si moj idealan muški prijatelj u mojim mislima i voljela bih s tobom popiti kavu barem jednom tjedno.
    p.s. učitelj s tjelesnog me prozvao antilopom, a lova mi u životu apsolutno ništa ne znači, osim za podmirenje osnovnih životnih potreba. Mislim da se novcima najljepše stvari u životu ne mogu kupiti. Evo, na primjer prijateljstvo s tobom-pa makar i virtualno:)))

    avatar

    22.04.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • Santea

    Prije nekih 17 godina i to u cirkusu Moira Orfei kada je bila u Splitu.Privlačilo me sve...blještavilo,sjaj,životinje,akrobati...bila sam luda i spremna na bijeg s njima.Valjda smo sva djeca toliko predvidljiva u svojim snovima i sanjarenjima.Danas se iskreno ježim cirkusa svjesna torturi i mučenju kojem se životinje podvrgaju.
    Odlazi cirkus iz vašeg lepog grada...Pusa Kengi

    avatar

    22.04.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • Euro

    zadnji put bio 1990 u cirkusu "Moreli"...

    avatar

    23.04.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Stvarno bih rado podjetinjila opet na dva sata!

    avatar

    23.04.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • avangarda

    ja ti obožavam te "dječje ludosti"...... bila i u cirkusu i u lunaparku i u Gardelandu, a ovaj se vikend spremam u Ljubljanu sa klincem u podvodni svijet čuda, ima da se iskupam ko luda! Jako se radujem.....
    dijete u duši..... ma, to je najbolje! I sporije se stari, vjeruj :))

    avatar

    23.04.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Ne tako davno:) Imala sam nekih dvanaest godina. Bila sam oduševljenja i slikala sam se s čimpanzom. A sad poslije (tih nekoliko sitnih godinica:))) nekako ne volim te stvari... nije tamo mjesto životinjama... radije bih da znam da negdje slobodno trče. Ajde, lunapark i slične stvari - to obožavam...
    Puno te pozdravljam, ti gomilo od 95 kg bez sala:))
    Pusa

    avatar

    23.04.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Dolazim od Marsi.. obzirom da se tiče i mene, želim ti reči hvala, baš si lijepo to rekao:)
    Laka ti noć..

    avatar

    23.04.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    ma cikrus mi je svaki dan :)) majmuni hoce jesti,konj me hoce jahati a ja ka moria orfei sve to pokusavam staviti pod isti sator..davno sam bila u pravom cirkusu upravo kod spomenute gospoje..ovo sto je inace dolazilo proteklih godina nije ni nalik tome..par izmrcvareih zivotinja i polusmijesnih klauna tek toliko da djeca provedu nedjelju...veliki pozz akrobati :))

    avatar

    24.04.2007. (03:17)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    17...Moira Orfei...u Zagrebu...sa klincima....na parkiralištu ZgVelesajma..ali rado pogledam na tv kad se nešto takvo pušta. Ja sam i dan-danas zadivljen nekim stvarima što su ih tada izvodili.Ne toliko životinjama, koliko vještinom ljudi. Balansera, akrobata, i klaunova....pozdrav tebi stari moj...

    avatar

    24.04.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  • jode

    zadnji put u cirkusu "kolorado" u borovu, mislim da je bila 1990, ne znam više..
    sjećam se one pjesmice i staro i mlado i staro i mlado svi svi svi u cirkus kolorado:))
    pogledaj fotke koje sam stavio na blogu, baš me zanima hoćeš prepoznati gdje je slikano..

    avatar

    24.04.2007. (14:10)    -   -   -   -  

učitavam...