Komentari

maxfactorica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Danči

    O koliko se kilometara radi? ;)

    avatar

    20.04.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  • deep freeze

    danči,majstore,78 km...je bed al da se želi može se...kaj se tiče guzica i sisa...pa zašto nebi gledal,pa ja sam slobodan...ne želim je vrijeđat,fakat je super cura...sve je to ona krivo shvatila jer naš kontakt ide preko interneta,poruka i telefona...kao recimo, dao sam joj već takav primjer...dopisuješ se s nekom curom,nemaš pojma ko je,šalje ti napaljujuče sexy poruke a kad se nađeš s njom vidiš da je totalni gabor,nevina...i sve to radila zato jer je usamljena...ima takvih ljudi...ja imam jedno takvo iskustvo od prije 5 godina...

    avatar

    20.04.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • mama u minusu

    Ciao mala, drago mi je da si s nama opet. Čuj ja znam (iz iskustva) da ti je sad teško jer kad prekineš s dečkom imaš osječaj kao da ti je netko umro, ali isti trenutak kad se opet budeš zaljubila i ja ti garantiram da hočeš onda češ pomisliti: čovječe! što sam ja u njemu vidjela?
    Glavu gore i koracaj dalje kroz život. E da,da sam na tvojem mjestu ja nebi više čitala njegov blog, to je kao da želiš sama sebe povrijediti, izbriši njegov link. Pusu ti šaljem :))))

    avatar

    20.04.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • maxfactorica

    I opet ja ispadam u kurcu...bahahahahaha

    avatar

    20.04.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...