Komentari

mravince.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mama malog Zrinka

    Aaaaa, s kin ti ovo švrljaš okolo i slikaješ tuđinske žene (kada kod nas nema lipših) - reću ti se ženi........baa! BTW, ja još nisan bila u tomen otelu na kavi - buuuu :-((!!!, a i sumnjan da imaju diretura tipa Roko Prč (Naše malo misto) - to je bila čovik, konobar i diretur, takvih više nema. San ni bidan Roko nebi razumija ove direture bez obzira na to šta je bija poliglota i govorija sve svitske jezike - i to tečno, e!! Eeee, kakvo je vrime došlo - za sidit doma na balkonu, točavat noge u kajinu i nostalgično (da ne rečen bezpinezično) gledat u more, a ne imat šoldi za poć se okupat....i popit kavu.....

    avatar

    20.04.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • Solinjanka

    Ive naš!
    Nisam mogla odoljeti, a da se opet ne javim! Prije par dana otvorim blog, a on pun pravopisnih pogrješki iliti ga pogreščica! No, malo pomalo uviđaš ih i ti te se popravljaš, SUPER! Čestitam za sliku Gančevića i značku, e to su vijesti iz Mravinaca, našeg Malog mista! Vidim da si postao pravi paparazzo, stvarno čovjek sliči na princa! Al zar su to vijesti iz Mravinaca ili ...već nekog hotela pod imenom Lav!? Gdje su Glavičine ili Sutikva (sv. Tekla), najljepši dio Mravinaca?
    Vikinže, ja ipak imam nade da će i toga bit!

    avatar

    22.04.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • mravince

    E solinko naša !
    Biti će tekstova i o Sutikvi i o Mravincima upravo jedan takav je u pripremi.
    Znam da ovi par zadnjih postova nemaju baš dodirnih tiočaka ni sa "društvom" a niti s Mravincima ali svejedno sam ih objavio jer mislim da bi čitateljima mogli biti interesantni.

    avatar

    23.04.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • Ante je naš DJ za svaki m

    Pope , boli nas briga di ti pijes kavu i koga slikajes, ako si se uvatija pisat o selu ( mistu ) onda tako i nastavi .

    avatar

    17.05.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...