Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • prorok

  Malo kasnim ali danas sam imao gužvu.
  Kćerku sam morao vozit u bolnicu dobila je gips
  na lijevu nogu zbog povrede gležnja
  prijatan vikend želim i srdačan pozdravostavljam.

  avatar

  20.04.2007. (18:31)    -   -   -   -  

 • almost Poznata

  i mene je sve to zgrozilo,djevojčice nisu što su nekad bile i to me baš plaši...kad moja black princes ide van sva strepim i ne mogu dočekat da se vrati...užasno vrijeme...to je do roditelja,ali veliku ulogu imaju i mediji:previše nasilnih filmova,nasilne igrice na komjuteru,novine pune kriminala....strašno vrijeme za življenje....nek nam je sa srećom-svima

  avatar

  20.04.2007. (19:33)    -   -   -   -  

 • avangarda

  e zato ti ja crnu kroniku ne čitam,
  nego gledam di ima koja nasmijana i sretna osoba za malo smijeha......
  samo pozitiva..... prolazi!

  avatar

  20.04.2007. (20:33)    -   -   -   -  

 • vjeverica24

  Čitala sam o tome i teško mi je i povjerovati da se tako nešto može i dogoditi.dobro si pitala-pa kamo ide ovaj svijet.bojim se kakva nas tek budućnost čeka.znaš što-ja bi ovim curama koje su tu malu tako brutalno pretukle sudila kao odraslima i zatvorila ih u zatvor.znam da ni to nije rješenje, no što uopće jest????ne znam.bojim se za svoju djecu jednog dana u ovome svijetu.......
  Veliki pozdrav ti šaljem i želim ugodan vikend.pusa

  avatar

  20.04.2007. (21:29)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  Pitanje za sve nas.

  avatar

  20.04.2007. (22:40)    -   -   -   -  

 • Maškarada

  Sve je otišlo u PM. Pozdravić!

  avatar

  21.04.2007. (08:57)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Istina je sve što kažeš, a ja se slažem da to nije samo pubertet, nego doista isfrustriranost i divljaštvo koje nadilazi granice običnog bunta. I da, mislim da to dolazi od kuće i od nedovoljne roditeljske brige za djecu i premalo provođenja zajedničkog vremena. Opće otuđenje na svim razinama i ne može dovesti do ničeg boljeg. Tim više ako je dijete osjetljivije, pa ne zna drugačije ispoljiti negativne osjećaje, nego kroz agresiju. Za ovaj događaj, evo, čitam prvi put kod tebe i također sam šokirana. Imam 2 nećaka, jedan ima 8g, a drugi 15g i tko mi garantira da se slično ne može dogoditi, nedaj Bože, i njima? Nitko!
  I ja tebi želim ugodan vikend i sve ono što si poželjela i nama :)

  avatar

  22.04.2007. (14:43)    -   -   -   -  

 • Suncokretic

  Samo da ti ostavim trag..... Mrzim crnu kroniku! i uvijek me strah svega i svačega ali nekako vjerujem da ako to ne kažem-neće se ni dogoditi.....samo, strašno je to što se događa, pa to su djeca! Pusa i pozzzz!

  avatar

  22.04.2007. (16:40)    -   -   -   -  

 • Santea

  Iskreno već me hvata strah za moju Bebačicu kada stupi u školu i počne se suočavati sa raznim oblicima nasilja.Ne mogu reći da su roditelji uvijek krivi i sam odgoj,evo jedan slučaj iz moje bliže okoline;Bračni par usvoje dijete zbog nemogučnosti imanja vlastite,odgajaju to dijete s puno ljubavi i pažnje-osamnaest godina kasnije mali se smuca po zatvorima zbog dilanja,nasilja,zapalio je i kuću vlastitim roditeljima...Sa četiri godine imao je dijagnozu dr.Mraza-genetski razbojnik.Znam da je to izdvojen slučaj i ne znam što se dešava sa mladim ljudima i odakle toliko mržnje i bijesa?Pozdrav draga moja...Nadam se da je vikjend bio lijep i da si uživala u khm,khm...suncu:)))

  avatar

  22.04.2007. (23:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...