Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • crescendo

    Hej, pozdrav ekipi! Ako želite pročitati malo šale na racun debljine, bezazlene naravno, svratite. Stojte mi vitko, dijeta je još uvijek aktualna!

    avatar

    20.04.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Lijep post, budi uspomene:) Evo nekoliko povijesnih činjenica kao dopuna. Rub se suknje dizao iznad koljena povremeno od završetka 1. Svjetskog rata a u 2. je bila česta pojava ali više zbog nestašice materijala nego iz modnih razloga. Prvu mini suknju je dizajnirala Mary Quant 1962. a 1965. prva prava kolekcija minica je izbačena na tržište. 1964. preuzima je francuski modni kreatore Courreges, onaj sa svemirskim dizajnom:), i nakon toga pod hitno se izumljuju hula hopke ...
    Najčešći dezen na haljinama Courregesa je bio motiv sa slika Pieta Mondriana: žalim ali neće da primi avatar s reprodukcijom slike.

    Uživajte:)

    avatar

    20.04.2007. (08:35)    -   -   -   -  

  • opaljena

    joj...ja nikako da se udostojim vratiti u normalu nakon blagdana.....totalno sam se izgubila.....Užas...

    avatar

    20.04.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • laLuna;)

    moje noge mi nisu baš najdraži dio tijela, zato su moje suknjice dulje od ovih na slikama, recimo do koljena :)))

    avatar

    20.04.2007. (09:09)    -   -   -   -  

  • klodica

    Dobar post...bar ću znati kaj da si kupim ovo ljeto,ma da su mi suknje draže od haljinica....mojoj liniji bolje pašu :)
    @opaljena : tako je i meni...nikako na zelenu granu, već sam dva puta zeznula voćni dan, nikako da se skockam :)

    avatar

    20.04.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • carolica

    Ja ovih dana imam "izazove" sa hranom. Naime kako sam još i prestala pušiti, moj mozak baš i ne podnosi tolike restrikcije, prvo mu ukinem najdražu hranu (ljuti čips), a onda još i nikotin. I sada su mi obje odluke u krizi.

    avatar

    20.04.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    He he ovu od Ane Sui odmah kupujem, stajat će mi kao salivena :)))))
    Inače, s ovim se slažem da ima ljudi koji jednostavno znaju nositi svoju kožu pa i ono na njoj (oni kojima bi i vreća dobro stajala), ali ima puno više onih kojima ni svi novci ovoga svijeta ne mogu kupiti stil, uzalud im skupa roba i obuća kad je jednostavno ne znaju nositi, takve viđam svaki dan na ulicama, a ima ih i po kojekakvim crvenim tepisima, kako u nas tako i u svijetu.

    avatar

    20.04.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hm....do koliko godina starosti se ovakve minice mogu nositi ???? ako mi noge ovog ljeta ikad i ikako budu vitkije, cini mi se da su ovakve suknje svejedno neprikladne one iznad hm 30-35 ?

    avatar

    20.04.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • barba

    a meni se dioptrija vec pocela povecavati:)

    avatar

    20.04.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • Wanda

    je, priznajem, ja sam to rekla:-))) kao: vidiš mogla bi o ovome o onome, al nekako su suknje na prvom mjestu bile uvijek u navodima:-)))... a kad sam ja dosta vako suknjasti đir... ali, "đe me nađo" s minicama, dem... nisu moj izbor nikada bile, niti u najmršavijoj fazi. loša koljena, *ebiga. moja duljina je do koljena, cm-dva ispod. padajući materijal. tanka pasica, uža oko bokova, dole lagano na zvono... te mi najbolje pristaju.

    avatar

    20.04.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • tAjNe JeDnE wJeShTiCe

    pozdrav djevojke!!! svratih malo...odličan post!!! no,ja,nema šanse,da obučem suknju.... nije da mi ne stoji...i to ona,bapska,hahaha...šala mala! zapravo,ne volim nositi suknje,kad mi noge nisu za pokazat....heh! nismo sve rođene za to,kaj ću! ali,moje kčeri imaju super liniju,lijepe duge noge,no ne nose suknje i nekak mi to žao.... starija je bila u "teni" na make overu i odjenuli su je u neki kompletić od svile,sa hlačama. lijepo joj stoji,ALI ;) JA BI JE U SUKNJI HTJELA VIDJETI!!!! vidim da neke cure imaju problema sa dijetom....šteta.... nego,nije mi nitko odgovorio,zašto se ne smije nastavit sa UN načinom prehrane???? sad ne pričam o održavanju težine,nego baš o istom načinu hranjenja!!! možda zna netko??? jer...ja bi nastavila sa tim.....nebitno dal ću skinut još koju kilu,iako bi htjela....još 20 ko i u ova prethodna 3 mj.!!! da vas ne davim previše....pozzzzz i do čitanja! :)))

    avatar

    20.04.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...