Komentari

uniformmmfetish.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • zvjerkica

    alo ljepoto moja...prva sam ti....

    avatar

    20.04.2007. (07:57)    -   -   -   -  

  • zvjerkica

    Pa ne bilo isplativo patiti za nekim i dalje,bože dragi život ide dalje,zato ti meni ljepoto moja uživaj,radi sve što te čini sretnom.....i budi sretna...pusa malena i nadam se da će ti biti s tim likom super....pozzzz

    avatar

    20.04.2007. (07:58)    -   -   -   -  

  • ...garavuša...

    oprosti,ali nisam vidjela da imam zadatak od tebe...trebala si mi javiti?! heh
    a već mi stigao i novi od cugerice...
    a ja ću biti dobra cujica i ispuniti oba u isto vrijeme...heh
    samo sada nemogu,navečer,obećajem...
    pussa

    avatar

    20.04.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Hej lutko

    evo me :o))

    Hehe ipak ti i M nemoze te jedno bez drugog hehe jesi malo bezobrazna ono s autom ali neka zasluzio je hehe :o) Ma muskarci su cudni pfff nekad te stvarno jako jako razocaraju ali no briga bice sve ok ! Dobro da je sve ok u skoli !
    Ja N nisam videa ima skoro mesec dana i super mi je, jer iskreno jos budem nekad tuzna, juce sam cak i plakala , nekako sam zaspala..ali dalje sam super..preko dana je sve ok ali nocu je katastrofa..i sad se stalno vrti neka reklama na televizoru o nekom jako romanticnom filmu ( the Notebook) i kao ce opet doci na TV a ja i N smo ga zajedno gledali pre 4meseca i super je bilo bas me grlio tada i onda me svaki put zaboli i dodje mi plakati..valjda me razumes..ne zelim ga opet, jer nije vise on on..ali jako mi fale ona stara nasa vremena, i nekad se ptiam, zar mu ono sve, one dve godine nista nisu znacile? Bas me zaboli kad se to pitam ali onda pomislim mozda je njemu tako lakse mene preboleti..a i mene ali ipak boli sta ces ! :o))
    Ne zelim da ga sretnem..
    Dalje zivot ide ok..puno planova..hehe skola uvek nesto za uciti, i interesatno i to me drzi i drugarice iz faksa i zeljana i najjace su moje sestre sve sto su starije sve vise se s njima zezam i tako !!

    Ajde drzi mi se pa se cujemo
    cmok cmok Deyaaa lolim teee

    avatar

    20.04.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    da lutko upravu si
    svako na svoju sgtranu svako nek zivi svoj zivot..mozda sutra odem na koncert ane kokic jako se nadam :o))))
    Cujemo se jos i uzivaj mi cmok cmok

    avatar

    20.04.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • ¤¤Ribica¤¤

    Alo machko =)
    Sviđa mi se naslov :D

    .... nevalja za nikim patiti... ima ljudi.... i ot previše :P
    p
    u
    s
    a

    avatar

    21.04.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • zvjerkica

    alo ljepoto moja....evo da te pusnem i pozdravim...i naravno da ti komentarče ostavim...pusa

    avatar

    22.04.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Hej lutko

    hehe an kraju me nazvao N i otisli smo zajedno na sok i mogu ti reci da je bas bilo lepo !! Pricali smo ko pre, zezali se ko pre, bas njemu svasta mogu reci a i imam osecaj da i on moze meni, i svasta sto sam cula o njemu je reko da uopste nije tako, i njegova sestra je nkead meni rekla ma muski lazu ovo ono, ali ja stvarno znam N i znam kad mi prica istinu i kad me laze..napravi neku njegovu facu kad nesto nije tako kako ljudi pricaju..ali jos uvek sam zaljubljena nemas pojma koliko gad ga vidim, i gledam u njegove lepe oci i on jos uvek mene tako gleda, a ona cura s porukama kaze od jednom ta cura pocela slat mnogo poruka pa sam joj zato reko a jesi pijana..i onda kad sam ensto rekla ja u minicu on odma uff steta sto ja to nisam video..ja kao ej ne smes tako nesto vise da mislis ni da govoris jer mi nisi decko..i onda kad sam rekla nesto za tatin turnir dal ce doci on kao oo jel za mene besplatno pice ..ja kao hmm da si mi bio decko da, ali nisi steta, a on kao a za prijatelja..ja kao prvo moras dokazati dal vredis ko prijatelj haha :o)) I tako bilo je ok..i onda kad me ostavio kuci..reko kao javi mi se cesce..a pre ja njemu rekla kako me nervira to da se nejavi sto godina i onda od jednom..i on kao pa kad se ti ne javljas moram ja i nemoram vajda svaki dan da ti se javljam a onda posle kaze meni javi se cesce.. haha :o)..da i onda sam isto rekla ajde videcemo sta bude.. ovo prijateljstvo al sam sigurna kad nadjemo nekog drugog da nece biti vise ovako ici na sok zajedno..on kao ko kaze.ja kao daj mislis da ce te cura pustiti samnom da se vidjas ..on kao nema oan sta da kaze u vezi toga ako ja zelim s tobom da se vidjam onda ce biti tako..ja kao hmm videcemo haha..vidis ghoo saby ne znam..lepo je bilo..ali ja mu se necu tako brzo javiti sve polako..i znas ipak je lakse kad nemoras da ignoriras i kad mozes s njim da se zezas..jer mozda te onda prodje ta ljubav a verovatno ne..ali videcemo..bit ce sta je sudjeno..nekad jos osetim da flertuje samnom znas da nije skroz prijateljski i da isto kad sam ga pitala i sve po starom kod tebe?..On kao ma znas sve isto, osem nema jednog, nema jednog i onda gleda u mene..kao nema mene vise..i ja sam onda rekla na to jebiga to si sam tako hteo..i onda sta ce ne zna sta rec na to..mozda i njemu nije svejedno ali one svadje..sta ces..on hoce da uziva to mi je reko..i nek uziva i ja cu..tako ne znam gde ce ovo voditi..ali eto..

    Ajde curo pa ma jedan ode drugi dodje i onda iste probleme samo s drugim..prvo patis za jednim pa onda za drugim..zato ja znam sta me ceka s novim deckom..i zato mi se i neda imati novog..a nekad pomisli N nije taj pravi to sam samo sebe ubedila ali kad sam s njim onda bas pomislim hmm on je taj..cudan osecaj..

    ja s ivanom ne znam..da je n drugaciji onda bi i vasa situacija bila..jer sestra od N i njezin bivsi se isto izbegavaju i kad sede zajedno za sto onda on nju preskoci kad nazdravlja i kad ona njega casti na pice ne zeli ni da uzme, hvala bogu takva situacija nije nikad bila kod mene i N..Ali kad cujem Mariju ona jos uvek voli Tomu..ali eto..svasta sam rekla Nikoli sto mi je bilo na pamet i sto sam mu htela reci i sad mi je mnogo lakse..i on je meni reko da je sve gluposti sebi stavljam u glavi..da uopste nije hteo da me povredi..itd..

    Eto tako..haha :o)) Mozda nisam toliko naivna ko sto mislim, neko se on bori protiv svojih osecanja !! :o) i dala sam mu do znanaja da mi jeste tesko ali da ne zelim da se vratimo zajedno ( naravno da bi to volela ali on to enmora vise da misli, nervira me da misli kao jadna dejica ne moze bez mene i rekla sam mu da me vise ne zove dejica jer sam sad Andrea za njega i on kao dobro dobro haha..ali bas sam mu ono htela pokazati sta sme i ne sme ko prijatelj i onda ce mozda shvatiti sta je sve izgubio :o) hahaha )

    o da za youtube kad odes na youtube desno pise URL i ispod URL pise EMBED i ono pise 'object.....' i to kopiras i zalepis tamo gde pises post i onda ti dodje spot kad objavis blog, valjda si skuzila
    Ajde uzivaj drzi se
    Cmok deyaa

    avatar

    23.04.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • totalno drukcija od drugih

    uvijek nađeš prave pjesme koje govore baš to što si ti htjela reć "nekome"... heh, baš fora...
    istina..nije baš najbolji osjećaj, al oke je vama meni se čini! nije opće tak loše kak bi moglo bit... a teško je prekinut kad nekog voliš, a znaš da ne smiješ! :-(
    ja više ne mislim toliko na "njega", hvala Bogu... danas sam ga vidla u prolazu i niš! nisam osjetila ono što sam prije osjećala kad bih ga vidla negdje... :-D
    poslala sam ti mail, nadam se da neš mislit neš loše o meni kad ga pročitaš! nadam se da nemaš nikakve predrasude...

    avatar

    23.04.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...