Komentari

vranaaa.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Drawolfie

    Pa nije sad da se i ponašaš po tome kakva ti je muzika. To je glupo...To ko da sad neki totalni pokemon fan samo izgovara svoje ime ko pokemon. Ako mislite da se i ti darkeri nikad ne smiju, onda to ni nisu obični ljudi, bože pa to bi onda bila ko opsesija ili im je nešto loše. Uglavnom, svatko se u raznim situacijama drugčije osjeća i nemožeš ti to sad kontrolirat. To je psiha... Pa neće sad neki techno freak proizvodit beep zvukove ko robot jer sluša tehnjavu. To je bezveze. Jednostavno što slušaš ne znači da te to što slušaš i čini.

    avatar

    20.04.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Morrigan

    Je, imaš pravo. Samo ta cura treba ispravit svoje stereotipe. Metalci su poznati kao partijaneri. A još nisam vidjela ozbiljne partijanere.

    avatar

    21.04.2007. (18:51)    -   -   -   -  

  • Nyma

    Ona je ljubomorna jer bi i ona htjela biti tako cool, pa pokušava umanjiti tvoj autoritet koji imaš na okolinu svojim stavom. I nema pojma ^^ U svakom slučaju kakav god bio njen stav o svem tome ( a ima ga pravo, čak obavezu kao i svi ostali imati ) mislim da nije u redu da se tako ponaša, ali je žalosno što većinu ljudi zapravo nije briga za ništa, a još manje ljude oko sebe te ispunjavaju svoj život kako kazes stereotipima. A sto velis za partijanere ... to mi se ćini skroz neopvezano, zapravo što znaći biti metalac ? To je osoba koja sluša takvu glazbu, ali po mojem shvacanju nema nužno i sve ostale atrubute koji se priljepjuju na taj naziv, jer bi onda sama ta skupina postla jako jednolika i dosadna, kad bi svi bili isti.

    avatar

    23.04.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...