Komentari

abrelosojos.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • All good things!

    Chauchi, ma joj, naj se sekirat, pa to se svima događa pogotovo sad kad je vani +30. Ja bi sad najradije bio negdje na plaži, s curom (a može i frendovima), kupao se, uživao i ne mislio na ništa drugo... Ali keksaj ga, asi es y asi sera. Znaš kak se ja tješim? Svaki uloženi trud sada, jednom će mi se isplatiti i zaista tako i bude. Primjerice u srednjoj si nikad nisam dozvolio popravni, imao sam 2 u osnovnoj i znam kak je to gadno, pa sam u srednjoj pred kraj stvarno zagrijao stolicu i uvijek sam jedva čekao doći na vikendicu nekoliko dana poslije kraja škole i nadisati se svježeg zraka, sunca...prekrasno. Ove godine neću valjda moći tamo jer od ponedjeljka počinjem raditi, jucer sam bio na razgovoru i primili su me a kad počinješ radit, nemaš 6 mjeseci pravo na godišnji. No nema veze, možda uspijem polovicom 10. na Oktoberfest.
    I tak, bit svega ovog što napisah je da svaka dobra stvar zahtjeva određene žrtve, zato sada radije žrtvuj vrijeme provedeno za kompom i primi se učenja jer će ti kraj školske godine doći i prije nego što se nadaš vjeruj mi, a kad dođe, bit će ti drago ako sada ustraješ do kraja i daš sve od sebe da ti ocijene budu što bolje, vjeruj mi, isplati se ;)
    Sorry na dugom komentaru. Veliki pozdrav!

    avatar

    20.04.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • CHIARICA

    ma stara, kužim te u potpunosti jer se i meni događa isto.... No, ja se svim silama pokušavam boriti protiv toga i donekle mi uspijeva... Zaista jako malo vremena u zadnje vrijeme gubim za gluposti... Smanjila sam i net drastično, pogledam SMV kad Đipi postavi ili kasnije, ovisi kak stignem i to je to, a opet ne mogu provesti to vrijeme uz knjigu, tj.učeći... jednostavno me ubija...

    avatar

    20.04.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • All good things!

    Hey hvala na lijepim zeljama, sad sam bas na poslu, dobro mi je. Radim u simpaticnom okruzenju i dali su mi prvi zadatak da osmislim kreativno ideje za redizajn web stranice Koncara, predlozio sam im i vodenje foruma posto mi to dobro ide, pokazao sam im svoj forum i kazu da je super, registrirao sam se i na SMV Forum iako ne vjerujem da ce me pustit ali nema veze, htio sam samo pokazat jednoj curi koja isto prati odnosno je pratila SMV.
    Pa dobro, idem sad natrag na arbeit a uskoro cu te pozvat na svoj forum kad bude potpuno gotov, odustao sam od Virtual Friends Location jer mi ga je Chaban dva puta hakirao, sad cu pokrenut jedan o glazbi i televiziji.
    Lijep pozdrav i do tipkanja

    avatar

    23.04.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • CHIARICA

    lijepo od tebe kaj si me posjetila... pa da, život zna biti okrutan, ali zna biti i neizmjerno dobar, a sve to ovisi upravo o nama i nikada se ne smijemo predati nekom problemu, pa kakav god on bio, nego se boriti do kraja.... život je da se živi!!! Mi to možemo, jer mi to zaslužujemo

    avatar

    24.04.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • CHIARICA

    pa jasno mi je da ti se ne da stalno komentirati, neda se ni meni, a uostalom sad nam je tak koma sa svime da boli glava... čitamo se, čitamo... i drago mi je kaj ti se sviđaju moje gluposti

    avatar

    26.04.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • t€€n_$pirit

    ej imam novi post, a kad će tvoj?

    avatar

    01.05.2007. (16:31)    -   -   -   -  

  • t€€n_$pirit

    ma nije, nego sam mjenjala adresu, jel su neki luzeri zezali druge ljude pod mojim imenom... i tak, gle učenje ti uopće nije loše, ja kak sad stvari stoje ne bum nikam dalje... nije da sam loša, al s 4 su ti smanjeni izbori za srednju, zar ne?

    avatar

    04.05.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • CHIARICA

    samo da komentiram novi design koji je prekrasan..... jako mi se sviđa...
    i ajd napiši nešt više... chauchi!!

    avatar

    06.05.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...