Komentari

nihonkichigai.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • teA

    ajme blago ti se! @.@
    uh nemas pojma kolko bi htjela bit na tvom mjestu. zabavi se (a znam da oces) i napisi nam koji post od tamo....

    pozz!!

    avatar

    19.04.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • anononimus vulgaris

    Nitobe više nije na novčanici od 5000 YEN-a.

    Si kupio kameru?

    avatar

    19.04.2007. (22:20)    -   -   -   -  

  • .amo

    Ne pretjeruješ, potpuno se slažem s time da je knjaz pretjerao, ali sve za humor i smijeh. Zna da je Japan zakinut za ovakve naše stvari koje su nama historijski normalne i povezane s lijepom našom. (mislim na "bosanere").
    Što se tiče putina, on ubija jer mu je dosadno i jer se usrao u gaće. Pošto ima toliko govana u gaćama, predlažem da se povuče s "prijestolja". Kao predsjednik Rusije, mogao bi imati bar malo samopouzdanja. Ali Rusija je Rusija.
    Sranja ima svugdje, Japan nije nikakva iznimka jer je poznati metropolis i kriminal se kreće od ulice do ulice od države do države. Takav je život.
    Puno hvala na velikom komentaru, volim kada se izrazi čisto, iskreno (flegma:D) mišljenje. Želim ti da se puno zabaviš u zemlji koja će mi vječno ostati nedodirljiva (ili barem dok malo ne odrastem:D). Puno pozdrava i sretan put!

    avatar

    20.04.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • Hiko

    ajde zabavi se ti ljepo u Japanu
    e mozes li mi reci kolikojedan yen vrijedi kuna?

    avatar

    20.04.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • Hotaru

    joooooooooooj....ljubomorna sam...i jabi.....ali nema veze..zabavi se.......i khmm......molila bih te jednu uslugu........bili bio dobar i kupio jednu mangu za mene*cute eyes*......manga na japanskom bi bilo nešto toliko drago meni da bi ti ne znam šta dala za uzvart...što god poželiš...hehe..nemoj ovo krivo shvatit...looooooooooool................vratila bi ti novac of course.......ma šalim se ne moraš...hehe.....samo se ti dobro zabavi i donesi puno priča i slikica......Ja ne!

    avatar

    20.04.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...