Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • seoska idila

    mislim da bi bilo krajnje vrijeme da netko starog prdonju smjeni!! jebal ih taj nogomet s takvim vođama...

    avatar

    18.04.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Uf, meni ti i nije neki :-) Ali, ako moram birati, ja bih ipak rađe "otpilio" Glavaša (koliko god nogomet bio važan u ovoj zemlji).
    Ipak, s obzirom da su obojica iskusni fajteri s puno ožiljaka, ne bih se iznenadio da cijela stvar za obojicu baš tako završi - s još jednim ožiljkom.

    avatar

    19.04.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • borgman

    Pa što se tiče onog gore, mislim u zelenoj uniformi...on je već popljuvao pravni sustav ove zemlje...temeljito...sa štrajkom, pa neću...pa hoću...
    A nogomet, donedavno najvažnija sporedna stvar na svijetu, za ovu državu koja ni od spuštanja vanzemaljaca ne bi napravila spektakl i zaradila, samo smo spašeni novih "Dinamovih stadiona"...a možda se netko od pivoljubaca odvikne i od "Karlovačkog"... trijeznija nacija, manje troškova...najbolji put u sigurniju budućnost ;-)

    avatar

    19.04.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  • riprendere

    u ovoj državi ništa nije sveto pa ni generalska uniforma... nevjerojatno!?... nadam se da bu sad dobio onu prugastu... ili naranđastu... a vlatko? pa nek ode nazad više u bugojno i nek proba organizirat malo nogač u bosni...

    avatar

    19.04.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    meni žao generalova uplakanog sina, a glede markovića, osim što mi nije nikad habitusom legao kak spada, imao sam sreću vidjeti posprdan ćirin izraz lica kad ga je u emisiji istinom do gola rejo upitao što misli o rvackim šansama u kardifu i nisam popušio ni dima. baj d vej, nije mi baš ni jasno kako su dobili poljaci ...

    avatar

    19.04.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • pivac

    cool blog ,
    btw vidite ovo i pomozite mi da dobijem pare
    www.agloco.com/r/BBDF5657

    avatar

    19.04.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Sve ono šta ja hoću reć ili napisat, moja Mod reagira brzinom munje i i izrazi se stoput bolje od mene. Potpisujem ti svako slovo!

    avatar

    19.04.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • malisa

    bice jopet uapsli galvasa . pa to sam ja reko da ce se desit jos kasd su ga pustitli iz przuna. reko ja ako oce po pravdi sudit moraju ga nazad vrnit i bit ce da je za djaba gladovo i pravio sprdnju i odosebe i cijeloga sviejta.heheheh al jebes sve to ajte citat pjesmicu PINOKIO jos se pusi bas iz rerne izvadjena

    avatar

    19.04.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • mosor2

    A Sanader popizdija šta nismo dobili prvenstvo. Dobro ti govoriš, izmislit će oni nešto drugo za oderat nas. Ali jebi ga, ko će se sad na brzinu sitit šta?

    avatar

    19.04.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • silverci

    Dosadili su i Glavaš i Marković. I Sanader.

    avatar

    20.04.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Biće sad ono svi generali poslije bitke ili ti svi pametni,pa reko da i ja dam glasu na volju.
    Ispada da sam licemjeran kad kažem neka ih privode jer vjerujem da za to ima neki razlog, (osobito za Glavaša za kog je čovjek javno priznao zlodjela ali ni to nije izgleda dovoljno),ako ga nema onda će ih pustiti,i ja sam cijeli rat bio na crti i nismo se igrali klikera nego pucalo se brate i to žestoko ali me nitko ne traži niti u Hagu niti po našim sudovima,zašto?, jer sam čist,a i da me pozovu dokazao bih nevinost.

    Šta se tiče Markovića, je da mi je po porijeklu zemljak ali brate šta je previše previše je.
    Mislim da čak ni on nije vjerovao,samo je trebalo nekako opravdati maznuta sredstva iz zajedničke kase(kažu oko 1mil.eura,čisto sumnjam), a ako je zaista vjerovao onda je on totalni idiot i treba ga brate silom smijeniti jer nemoš ti luđaku reć"Slušaj brate,ti si lud ajd se ti makni"ne ide to tako.

    avatar

    30.04.2007. (04:06)    -   -   -   -  

  • Pogodi ko sam

    nije ti baš nekej blog
    JADAN JE.

    avatar

    03.05.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...