Komentari

devilia.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • patricija

    e mala tako ti je to,,,,,i ja sam danas cipele kupila ,,ma baš ćemo svi biti lijepi svako na svoj način...pusa

    avatar

    18.04.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • lily anne

    ma jadno je sve to skupa. najvjerovatnije će ispasti baš tako kako si rekla, opet ćemo bit podjeljeni. al ok, mi nikad ni nismo bili baš neki razred... a maturalna, ma sam nek prođu one formalnosti da možemo napravit pravi dernek :) valjd će bit dobro... i valjd se nećemo onak previše izblamirat. baš se nadam :) hajd, bokić! ;)

    avatar

    19.04.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • danka

    e da... bliži se kraj... a kao da smo jučer krenuli u 1. razred.... ne mogu vjerovat.... baš mi je žao što ćemo se za mjesec dana rastat... ovo razdoblje mi je dosad bilo najbolje.... bilo je odlično, uživanje, zezancija, druženje... razred mi je bio super... iako je uvijek bilo nekih "iznimaka" ne mogu reć ništa loše... bili smo posebni upravo po tom... bio je to razred pun 30 individualaca... svako poseban na svoj način... iskreno se nadam da ćemo svi uspjeti u životu i da ćemo napraviti ono o čemu smo oduvijek sanjali... tako, kad se sretnemo za jedno 10-ak godina, da se sjetimo svega onog o čemu smo razmišljali, što smo željeli i da se tom slatko nasmijemo... i da, nadam se da ćemo se na ulici barem pozdravit, ako ništa drugo...ipak, 4 god. i nije tako malo...
    a što se tiče maturalne.. baš joj se i ne radujem... puno ljudi, ja na štiklama prvi put u životu, pogledi usmjereni prema nama... i ne izzgleda mi baš tako super... a dobro, valjd će sve dobro proć... to će bit 1. i pretpostavljam zadnji put da ćemo svi bit na okupu... baš da mi je i to za vidjet kako izgleda... :)
    idem sad u krpe... pusa, vidimo se sutra...

    avatar

    19.04.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • devil inside

    slažem se s curama u komentarima iznad totalno....
    a one majice su mi ova 4 dana izvukle i zadnji živac i UOPĆE više ne želim čut NIŠTA o njima.. jebemu mater, ako ne možemo za to izdvojit neke novce ne moramo ih ni imat i TOČKA!
    da..
    tako..
    a ja kolko jedva čekam da sve ovo skupa završi, toliko znam da će mi kasnije bit žao... ali opet.. s ljudima koji su mi najdraži ostat ću u kontaktu, s onima malo manje (i više) dragima nije mi ni bitno..
    eto tako, jedva čekam maturalnu da vas sve vidim, jer veeeeliku većinu ne mogu uopće zamislit..heh.. mi sutra idemo u vtc poslije škole kupit brekiju i korzyju košulje i kravate :D
    lol, pozdravčić tebi mala moja smeđe ofarbana :)
    pusek!! :x

    avatar

    20.04.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • lily anne

    jeeeej, svaka čast mislavu :) dobra ideja za majice, baš mi se sviđa.... jupi! jedva čekam da ih dobijemo :))

    avatar

    20.04.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...