Komentari

cudakinja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ymmat

    nice,nice si ti to napisala. :) bravo ti. ali nisi ni do koljena em:) zajebavam se!:) zašto mi ne cijenimo ono šta imamo? zato što nismo svijesni da to nešto imamo dok to ne izgubimo. a kad izgubimo i shvatimo je kasno da vratimo vrijeme, i pogrešne stvari ispravimo. i onda se ostatak vremena jebemo u mozak sa tim šta smo izgubili, jer kad smo shvatili šta smo imali bude nam žao da smo to izgubili. mi žene smo fenomeni. kompliciramo jednostavne stvari. a one komplicirane razriješimo u času. možda na krivi način,ali riješimo. i nemam pojma zašto pišem ove nebuloze( opet me piva uzela) :).....idem papat. ljubim, e sad dal noru il emy, neznam, valjda obje....

    avatar

    19.04.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • KajGot

    A kako bi to izgledalo da si svaki dan utuviš u glavu da ćete sutra prekinuti? Da li bi onda cijenila trenutke? Bi, ali ne bi uživala u njima. Nema, opustit se i uživat dok traje, Tammy. Sve osim toga ti je bzvz. Uživaj u svakom trenutku života, jer se trenuci ne ponavljaju. Ono što se događa sada više nikada se neće dogoditi. Tak da ono.
    Znam da joj nisam do koljena. Ali joj zato mogu žvakat zglobove nožne. :D

    avatar

    19.04.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  • psyhominde

    dam se kladit da si bila napusena ko vodenkonj dok si ovo pisala...neka,neka... bitno da ja post novi imam... a tammy kak si ti tak rano doma dosla,ja sam ko đubre do 4 zaružila...a sad u skolu treba ic...fuck. ljubim obje.i sebe cak.

    avatar

    19.04.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • KajGot

    A nisam... Samo sam zabrijala na zvjezde, planete, vanzemaljce i rat u Iraku. Posljedica proučavanja horoskopa, planetarnih položaja i sličnih gluposti na koje nabasam usred katastrofalno dosadnih dana.

    avatar

    19.04.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • tvvodic

    ja si bas pomislila:kak difno em ima novi post...
    a kad ono majka pise...
    mislim em ljencugo...
    al dobar je post...

    avatar

    19.04.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • swayka

    ljubav nije definicija vec potreba. rijec koja ima takvu snagu, ali izgovara se sa dozom lakoce iako je teska mali milijon tona! Svidja mi se apsolutno cijeli ovaj tekst, iako ispada da nije smislen, smislen je do kraja... ima svoju tezinu!
    nekad je jednostavno samo pizdarije kukat i srat po svemu, kategorizirat i radit iznimke umisto skupljanja hrabrosti i svega navedenog...

    avatar

    19.04.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  • KajGot

    Fala, Pero. Ljubim glavu. :)
    Swayče, shvaćam da je potreba, ali svejedno se pokušava definirati. Kao traženje savršenog recepta i slične gluposti. Traženje nečega što ne postoji. To je ono što nas sve jako zabavlja.
    Drago mi je da si shvatila tekst... Jer ja još nisam. :)

    avatar

    20.04.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...