Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (48)

Marketing


  • ivek

    puna mi je kapa takvih kao što si Ti još do jučer ste glumili europejce i pljuvali po svemu što je bilo prije, a sada kužirate svijet kako bi mogli opet zajebavati pošteni narod.

    avatar

    18.04.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • poštar

    S ovim člankom se već mogu složiti. To te ja pitam!

    avatar

    18.04.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • nadređen poštaru

    poštaru-kralju!!!!

    avatar

    19.04.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • skaska

    Lokomotorni problemi, to te ja pitam!

    avatar

    19.04.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • poštar

    I pticama i ptićicama je jasno da Carla radi dobro svoj posao. Samo Malenici jadnoj i političarima (nekim) nije jasno kako ga ona, Carla doživljava, mislim svoj posao. Pa ona je tužitelj, tužiteljica, hoće pod svaku cijenu nekoga utužiti. Nema tu pravila igre. Pravila igre u EU nisu ista pravilima naših komedijaša. Zato i postoje tri strane, onaj ko tuži, brani i odlučuje na kraju. Na primjer, ja tvrdim Malenice da si ti obična smrdljivica, neki (maskirani) tvrde suprotno (jer su vijerovati je i oni sličnog smrada), a odlučit će onaj koji te oženi u istinitost tvog smrada. Tu ti se otvaraju dodatne opcije, ako naiđeš na istog smrada tvoja sreća, ako pak ne, tvoja nesreća. Tako i Carla, traži, čeprka na sve moguče načine po cijenu i da se sliže s nekim, samo da odradi što više posla. Kada se sve bude našlo na stolu, tada će biti kraj tvojih naklapanja. Do tada Carla će i dalje raditi po svome, a ti ćeš se usmrditi i ništa nećeš moći. Uhvati se rađe fosila Markovića, čovjeka sa debelom kožum. Pokušaj njemu objasniti da ode u nepovrat. Dosta za danas, te poseban pozdrav svim smradovima, ma gdje bili.

    avatar

    19.04.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  • Rodijak Jure

    Antice, dite!
    to tvoje bandanje o tamo nikon Carli kaze nami prostu narodu isto ko kad se idje brat grm tamo di su Stipine protupozarne koze vec sve pobrstile!. Tuteka ti curo materina nema vise ni lista, sve je golo i oglodjano. Nego ti pokazi cilomu svitu da si prava makerica i raskrli prid cilin selon ono sta niko drugi neznade: Radi cega? Radi koga? Radi zasto je ta Vuckulja take pogrdne stvari radila???. Jerbon, kad je onomad Jaka ( iz drugoga sela) izgubila svoju "zensku cast" svi su tili znat zasto je bas slinavi Markica zaboja koplje u ledinu a niko od nas krsni momaka se nije uspija popet vislje od kolina......Ajde malo "pod zemlju", pronosaj uvo kroz selo pa ces cut kakve su to "orgulje" po (njijovu) Biogradu bile, kako su sirotu raspustenicu nalokali "pripecenice", nakrkali cevapin i baklavan pa undak na "redaljku": - oces ovi oces oni "dokumenat", sad ga vidis - sad ga nevidis.....Mi bi tili znat jel se ona opirala (Jaka je Markici cilu saku kose iscupala !), ili je odman zarkala pa su oni mogli mazat svoje "dokumente" po milon volji ?. Jerbon, siti se bolan onoga tutlavoga Svabe iz Mostara, onoga Kosnjaka !. Sicas li se samo kako je on ljubija i grlija "istocnjake", i mostove jin gradija.... A radi cega??. Cevapi, mladi lukac i sljivovica, divojko lipuskasta !!. Kad je on ka stari lokator pravija onake komendije, a kako nebi ona bidna zenska glava brez svoga gospodara.!
    Eto, ja ti samo tako nagadjan. A ti, Antice, nami ovdeka u svomu Kaficu moras nudit kripniju 'ranu i pice, jerbon, ako tako nastavis mozes slobodno metit kljuc u bravu...Velika ti je sad kunkurencija, Antice, dite....
    A vidija san da si u Kaficu imala grdni rusvaj oko onoga sirotoga postara...Uvatilo ga "Obavistajno Podzemlje" u svoj "djir" pa jadnik vise nije zna ni kako mu je ime !. I, za mi ga blente, u niku ruku...Lako je njemu bilo smenon kad san ja dobar, posten i meka srca, al' drzi se ti protivu "skolovani " mulaca koji znadu svakoga Djavla na makinji radit, i kaze mi mali Mate ( on ti je ka niki izinjer za kopjutore) da bi ga oni, kad bi tili, mogli pronac i slikat, pa mu sliku metit na niku Jutubu... Za mi ga jadnika i molin Boga da ga sacuva od sramote. Jos ce on vikat onu poznatu: "Jure, Jure ko nas to zavadi ?!".....Eh, on mi ga dodje ka niki knez Miskin od onoga Rusa sta je mala Skaska njegov libar citala.....A, necu vise posten narod dosadjivat, bolje je da prikrinen, jerbon Djava niti ore niti kopa - nego uvik o zlu radi....

    avatar

    20.04.2007. (00:19)    -   -   -   -  

  • čobanković

    kakav je ovo blog? zašto carla? ima li nešto što se nezna? ova kužina nema ukusa! dodaj malo povrća, soli i papra! začini blog.

    avatar

    20.04.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • skaska

    Ma ja bih dodala i vegete bez obzira na reklamu, domaće je domaće.

    avatar

    20.04.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • čobanković

    može i vegete brate mili, ali po meni domaće je domaće važi iz vrta, a vegetu nemreš ubrati.

    avatar

    20.04.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • skaska

    Čobankoviću! Kak to misliš ubrati?! Kaj ti bereš mrkvu i celer?! Il si pobrkal mimoze i visibabe?! Kakvi su to izrazi?! Dragi ministre, da niste pobrkali resore!!?? Bez obzira na terminologiju o tome bi se dalo pričati, no hajdmo mi na KARLICU. Očito je da su i naši komentari nezačinjeni čim je nemremo izazvat da bar dvaput tjedno nekaj pljune i to začinjeno.

    avatar

    20.04.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • čobanković

    Joj oprosti malom Čobanu. Nisam kužio da se na ovom "blogu" moram točno, tečno terminološki izražavati. Osječam da znaš na što sam ciljao i držim i dalje da u vrtu možeš ubrati, počupati, trgati, čupkati, sjeckati, kopati, orati, zatrpavati, otrpavati, čak i saditi ili ubirati plodove svoga rada. Slobodno me ispravi ako sam i sada napravio neku grešku, prihvačam skoro sve od pametnijeg od sebe. Oprosti još jednom i ako se još ikada pojavim na ovom "blogu" daj mi preporuku riječnika i njegovih autora kojim bi se služio prilikom obračanja Vama. S nestrpljenjem u iščekivanju.

    avatar

    20.04.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • skaska

    Zapazih izvjesnu visprenost u terminologiji zadnjeg Vašeg komentara, Čobankoviću ministre. Ima tu još izvjesnijeg štofa, te se ja ne bih miješala u vaš najizvjesniji trud da se popravite, štono se ne bi moglo reći za našu postericu koja sveudilj po svome tapše.

    avatar

    20.04.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • čobanković

    skaska, hvala Vam na preporuci riječnika te njegovih autora.

    avatar

    20.04.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Spooky Tooth

    KARLICA ??. Misli li Skaska na "zensku karlicu", tj. ZDJELICU?. (kostani otvor medju zenskim nogama, kroz koji mora proci dijete pri porodu). Ili se tako zvala zena Karla velikoga? Karla maloga? Karla celavoga?...Ili je to kuhinjska trava-zacinka?....Ili se sve to u mojoj supljoj glavi izmjesalo......

    avatar

    20.04.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • skaska

    Hi, hi, hi, zasigurno ovo zadnje dragi Spooky Tooth! A Čobankoviću poruka da nema tog rIječnika koji bih bu rado preporučila. U mene kod kuće samo kuharice stoje, a jedan jedini rječnik bacih s već spomenutim SeinomundZeitom pri posljednjem velikom spremanju. Žao mi je, možda da potražiš u NSK...Sad delaju i po noći. Prek dana se možeš prazniti komentarima, prek noći puniti vokabularima. A sad vozdra, idem peći palačinke.

    avatar

    20.04.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • NordWind

    Staaaaaa?????? Bacila si Heideggera?!?!? Zbok klope???? Skaaaaassssskkkaaaaaa!!!!!!!!!!Sto ces citati kad pocne klimakterium???? O Gott ! oGottoGott.....

    avatar

    20.04.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • skaska

    Vučetićku

    avatar

    20.04.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • NordWind

    Vuceticku?? Vuce...vucem...vuces...neeee....ja iz te rupe ne mogu nista izvuci.......

    avatar

    20.04.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • Otto

    No, no, nein, Skaska!. To nije fair!. Malenici "krades Show !. Nju jadnu ovdje vise nitko i ne cita. Njen "Fangemeinde" su samo jos Postar i rodijak Jure.

    avatar

    20.04.2007. (17:54)    -   -   -   -  

  • skaska

    A hebi ga, i ja bi nešto o maci Carli mogla rijeti, ma me nigdo ne uzima za ozbiljno. To je čista i nepatvorena osveta rvatske domaćice.

    avatar

    20.04.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • habitanti svih paralelnih

    Skaska, Skaska, über alles, über alles auf der Welt.....!!!!!. HOCEMO SKASKU! SKASKA JE NASA, MI SMO SKASKINI !! Skaska FOREVER!!!.....nemogu vise....nemam daha...trans....extasa.....klimax....gotovo je !

    avatar

    20.04.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • habitanti...

    ......trebalo je jos pisati : Habitanti svih paralelnih svjetova i okomitog svemira, we love our Skaska !!!

    avatar

    20.04.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • skaska

    Je, je, das ist die weltberu(mlaut)mte Atraktion, aber ne pretjerivati, opet se osjećam polizano. Skrenite, no ne toliko daleko da ne biste mogli čitati znakove pored puta, hejhahejho patuljci moji imate pozdrav od Snjeguljice.

    avatar

    20.04.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • Don Carlos Realos

    ma dajte ljudi, ma nemojte opet, ma smirite se, dajte, budimo realni.... ma nemojte opet stvarati mitove, ma tko zna kakva je ta vasa Skaska, pa jeste li vidjeli sta napravi Severina....i dajte da vidimo njene mogucnosti, dajte barem sliku ( u maslinovom ulju!), ma necu ja tako macku u vreci, ma mozda je ona cak i musko, nemojte da pukne sramota, ma najprije odspavajte ljudi, pa imamo jos vremena, imamo jos i Anitu koja je okusana i oprobana, dajte, nemojte... ljudi...ja apeliram na vas zdravi razum...preispitajte jos jednom tu vasu odluku.....

    avatar

    20.04.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • skaska

    Kirkizacija započela, hejhahejho. Zovu Sirene nemoguće je odoljeti, nu ne samo zbog netransparentne imanentne joj privlačnosti, nu i zbog drugih još nedokučivih razloga...hejhahejho...Kuhat ću vam svaki dan špinat s pire krumpirom i jajcem na oko (jedno po jedno)!

    avatar

    20.04.2007. (19:36)    -   -   -   -  

učitavam...