Komentari

zelenamacka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • naldor

    uhuhuh...kao prvo sretan rodendan zelim!!!!!!!!
    a blamaza....hm...uvijek je tako kad ne bi trebalo biti!!!ma nije to nista strasno! nitko ti nije zamjerio....garantiram :)))

    avatar

    18.04.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • svijet koji gledam ružičasto

    hej.... sretan rođendan i sve najbolje želim uz ispunjenje svih želja i željica. Presmiješna situacija, al vjerujem da su svi pali na tvoj osmjeh i da se drugo nije ni primjetilo.... Pozdrav

    avatar

    19.04.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • mandarinica

    nije ni meni milo kada mi crna prosece ispred nosa ali im oprostim jer volim mace pa mislim da se time ponistava kvazi-prokletstvo :)
    da, kartce umeju biti nepredvidive :)) ipak, mislim da je sve uzrokovano tvojim stanjem, uzbudjenjem oko rodjendana i zelje da sve prodje savrseno...maca-jok.
    pozdravcic!

    avatar

    19.04.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • skaska

    Meni je uvijek lepo za rođendan, dobim poklone, čestitaju mi na nečem na čemu se nisam onak baš posebno trudila i tak to. Ovaj zadnji 78. mi je bil baš lepi. Najljepše je kaj sam dobila zrezbarenu drvenu nogu, unikat, umjetničko djelo Štefa iz Vugrovca. To je bilo za plakat al od sreće, a i tebi sretan rođendan da plačeš od sreće, dušica.

    avatar

    20.04.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • svijet koji gledam ružičasto

    Hvala ti, idem tek za tjedan dana, al meni ko da idem sutra - sve sam stavila u drugi plan. A kakav bi bio ovaj svijet da nismo pozitivni, ionako ima puno ljudi koji su negativni pa bi mi trebali popravljati prosjek :) :)

    avatar

    20.04.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...