Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Kontesa Nera

    Ovaj puta se potpuno slažem s tobom. Iapk ako bezglavo kreneš glavom kroz zid ozlijedit ćeš se, a kockice se uvijek poslože i u pravom trenutku treba samo hrabrosti krenuti naprijed. Važno je osjetiti pravi trenutak za hrabrost.
    Još samo poruka DIPLOMCU:
    Mladi gospodine drago mi je da si opet tu.

    avatar

    18.04.2007. (17:36)    -   -   -   -  

  • DIPLOMAC

    Nekad davno iza sedam gore i sedam planina Gabi Novak je pjevala :"Malo riječi treba kad se ...."

    avatar

    19.04.2007. (07:28)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Nikako da se sjetim nastavka te pjesme, ali ponekad riječi ni nisu potrebne. Djela govore sama za sebe. Kad smo kod starih pjesama evo nešto od Tereze : "Prijatelji stari gdje ste, da li ću vas ikad naći........"

    avatar

    19.04.2007. (18:51)    -   -   -   -  

  • yoko

    Ajajajaj! Nostalgija...

    avatar

    19.04.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • DIPLOMAC

    Yoko,prijatelju stari,naj,naj,me opet vleči za jezik,a znaš,znam da znaš da more bit ( i je) bridki,uostalom poznaš me,prvi puta : OPRAŠTAM, drugi puta : KAŽNJAVAM, treči puta : ODLAZIM, blog ti je i dalje OK , ali mu fali tu i tam malo "sablje" a da ne velim da koji puta paše da i TOP GRUNE ponekad. a kada se radi o starim pjesmama uvrsti gore još dvije, za "Nedosanjanu...." od Latina - "Divno Je Biti Nekome Nešto" a tebi po mom izboru preporučujem pjesmu od Đorđi Peruzoviča - "Gdi Si Bija Kad Je Grmilo"

    avatar

    19.04.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Nisam mogla otvoriti ono što mi je posvetio Diplomac, ali svaka čast mladi gospodine, svojim odabirom pogađaš u sam centar mete. Što se tiče kukanja da smo nostalgični, što ti to smeta Josipe? Ako nešto nekome želiš reči reci to pjesmom, ljepše zvuči.
    Opraštam-kažnjavam-odlazim (sviđa mi se), kod nekih ima još nekih dodatnih momenata kao osvećujem se.
    Pozdrav

    avatar

    20.04.2007. (07:07)    -   -   -   -  

  • yoko

    Poznajem te? Odakle te poznajem, gledajući arhivu pojavio si se tek nedavno :-/ .. Osim toga, čime sam te ja napao da sam zavrijedio takvo objašnjenje? No, uvrstit ću pjesme, ne brini...
    Pozdrav... ;-)

    avatar

    20.04.2007. (08:55)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Josipe budi tako dobar pa sjedni i razmisli malo.Diplomac tebe nije napao, samo ti je pokušao reči nešto. Da ne gledaš samo da li se netko usuđuje tebe napasti shvatio bi..... No i ako shvatiš "šuti samo šuti........". Nemoj samo, molim te, potjerati ga s bloga. Užitak je komentirati kad imaš tako dobrog protivnika ili saveznika (kako kada). Od tebe se očekuje da pišeš postove koji će nas natjerati da se javimo i komentiramo, a to tebi nije teško zar ne? Ako nisi shvatio neke stvari nemoj kopati po njima, ovako je mnogo interesantnije. Nadam se da se DIPLOMAC slaže sa mnom, ako ne, svaka kritika je dobrodošla.
    Pozdrav.

    avatar

    20.04.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • DIPLOMAC

    Yoko,prijatelju,(pazi takve riječi rijetko izgovaram a još rijeđe pišem) a tebi sam u dva dana DVA PUTA napisao PRIJATELJU,malo preveč ali neka tako ostane,a kada se radi o tome dali se poznajemo ili ne,budi siguran da češ jednog dana u mom društvu na sav glas zapjevati pjesmu od Daniela - BIO SAM NAIVAN, i da čemo svi onda prasnuti u smijeh i dalje se odlično zabavljati, to bu tak i nemre biti drugčije,i to je dobro (jel tako Nedosanjana.....?) Odlično ti veli Nedosanjana...... posluhni ju,tvoje je da daš "ŠTOFA" a mi bumo "KROJILI" i naj nigdar pozabiti onu staru "Bolji štof,bolji ajncug,više udvarača-ica."

    avatar

    20.04.2007. (22:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...