Komentari

tunika.blog.hr

Dodaj komentar (176)

Marketing


  • CIJELI SVIJET

    kao što i vidiš po imenu "svi koji te mrze" a to je Cijeli svijet, to jest svi ljudi,životinje i biljke.Ja i cijeli svijet ti poručujemo da si KURVA(ali ti to nisi jer tebe nitko nebi uzeo za nikakve pareeeee pare),da te Jero mrzi najviše na svijetu ida si ne umišljaš I DA SI TI PIČKA I GOVNO.
    da si lijepa,pametna i MRŠAVA,jer ništa od toga nisi.zato se spusti na zemlju i SHVATI :)) NITKO TE NE VOLI.IMAM JEDNO PITANJE ZA TEBE: ŠTA TI JE TO NA GLAVI DŽUNGLA ILI JE PTICA NAPRAVILA NA NJOJ GNJEZDO ILI IMAŠ KUČNOG LJUBIMCA SA SOBOM NA GLAVI A TO JE DLAKAVI ŠTAKOR.VIDIM DA TI JE IZGRIZO MOZAK(KOJ NEMAŠ) A BOME I FACU.OBLAČIŠ SE KAO DEČKO.KAD VIDIM TVOJE DUPE KAO DA VIDIM VELEBIT.NA GLAVI TI JE ZAPALJENA SLAMA.A DA SE OBRIJEŠ NA ČELAVO NIKOM NEBI FALILA TA TVOJA ŠIKARA KOJU KOSILICA NIJE VIDJELA 3 GODINE.TI SI PROPAST ZA LJUDSKI ROD.DA CRKNEŠ NIKOM NEBI FALILA BAŠ SUPROTNO SVI BI SLAVILI PLESALI I GOVORILI DA SI NAPOKON CRKLA.

    avatar

    18.04.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  • Ona koju ti mrziš ali ona

    moš mi reči koja je razlika između punka i rocka??

    avatar

    18.04.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • ivanvodarić

    to pitaj mene

    avatar

    19.04.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  • dino

    punkeri su luzeri,a rockeri,pametniji,zabavniji itd.

    avatar

    19.04.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  • onu koju ti mrziš ali ona

    budalo to je skoro isto!! daj se malo raspitaj, pa mi onda pametij. Pliz kad se raspitaš molim te odgovori. Ovo dino to je tvoje mišljenje, ali molim te odgovorimi kad se raspitaš (odgovo pravo na to pitanje (povjesno))

    avatar

    19.04.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • onu koju ti mrziš ali ona

    pa šta ako sam se zaljubila u jeremica on mi je samo prijatelj

    avatar

    20.04.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • sex tatamanijak

    iva daj pročir si pismoooo

    avatar

    20.04.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • onu koju ti mrziš ali ona

    ovaj komentar: "pa šta ako sam se zaljubila u jeremica on mi je samo prijatelj" nisam napisala ja nego se netko potpisao mojim nadimkom.

    avatar

    20.04.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • onu koju ti mrziš ali ona

    E i cure ja nemam ništa protiv vas. Vi provocirate iz čistok mira, i ja vam ne prjetim nego ana prjeti meni svojim rođakom marinom. Ja se njega ne bojim i može mi poslati tatu, ma boli me kurac. E kakve to gluposti vi pišete. sve to što ste napisale je obrnuto. Ako ste napisale da vi spuštate nas, zašto nepišete da mi spuštamo vas više nego vi nas. Zašto ne pišete da je vodarič dobio šaku u trbuh zašto niste napisale da je sigovič ostao bez perdnje gume... zašto to niste napisale. Gledate samo svoju guzicu i želite biti face, a to nismo ni jedni ni drugi. Nekužim zašto uopče pišete takve pizdarije, vidjeli ste same da ja ni ujednom postu nisam napisala ništa loše o vama (osim ono šta je bilo na krku) I nisam vam ostavila ni jedan loš komentar a vi meni krcato. vidi te da vam ja ne vračam. vidi te da se ne želim svađati. Ja vas sve volim ko prijatelje, čim smo se vratili iz krka ja se nisam željela svađat, ali vi uporno na ulici nam nadovikujete (i mi naravno vračamo) molimo vas da prestannete pisati takve stvari i izmišljavat i uveličavat. i ako imate nešto protiv mene i jeremiča (nekužim zašto vi njega uopče mješate) onda nam to recite u facu, pa da vidimo onda koliko če te imati muda. Zato vas molim da pobrišete ovaj blog i da napravite novi na kojem nečete lagat i izmišljavat (i nas mješati). da vam moču ostavljat normalne komentare i vi meni (ne pod anonimcima) da se ljepo slažemo a ne svađamo.
    ali ako ne prestanete s time bit če sranja!!! ajde ako ne želite prestat onda mi sve to ( da izgledam ko vapmir, da sam maškara, glupa....)onda mi to reci u facu.
    i zato molim vas, ne želim se svađat nego želim mir. Pobričite blog i napravite novi, ako treba ja ču vam pokazati kako se stavljaju slike, novi dizajn...itd.itd... ne želim se svađat želim prestati sa svim ( ja ne pišem o vama pa nemoj te vi o meni)

    ali ako želite rat dobit čete ga!!!!!!!!!!!
    zato prestanite sa svime, tim. Još jednom ponavljam: NE ŽELIM SE SVAĐATI!!!!

    avatar

    20.04.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • onu koju ti mrziš ali ona

    e i još neš da bi vam ovaj blog pročitao neki pravi roker srko biod smjeka!! punk i rock su toliko slična da... joj e ima rezlike ali skoro da nema. Svaki roker sluša malo punk, a svaki punker sluša malo rock!!! joj ovdje ste spustili same sebe i sam sebe osramotile!!!

    avatar

    20.04.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • onu koju ti mrziš ali ona

    e i još jednom ponavljam: NE ŽELIM SE SVAĐAT. Ja vas sve volim ko prijatelje makar vi mene mrzile!!! Jea peace brother!!!!

    avatar

    20.04.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • onu koju ti mrziš ali ona

    a glazba je skoro ista (bubnjevi, gitara, bas i volkal)

    avatar

    20.04.2007. (15:08)    -   -   -   -  

  • jaaaaa

    slušaj, ti nas prva počinješ na uliici izazivat zato nemoj sad tu neš pričat.a ja kao rocker ne slušam punk,a i ostali oko mene koji slušaju rock ne slušaju punk.tako da se ja nisam osramotila.da i nemoj ti nama prijetiti.jer mi se tebe ne bojimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    20.04.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • Nela punk

    sada sam rekla da ja ne prjetim!! ajde šta sam ja tebi rekla??? i ajd pitaj prave rokere, velike, a ne vodarića ili nekok tvog frenda. pitaj ga dali sluša punk(bar malo) ajd recimi koja je razlika!! dala sam vam šansu da se pomirite ali...

    avatar

    20.04.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • Nela punk

    ...ako hočete rat dobit četega!!

    avatar

    20.04.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • tiiii

    hahaha hahha

    avatar

    20.04.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • Nela punk

    e i koje reko da se treba mene bojat. ja sam samo rekla da se i od sada i mi ponašamo kao i vi (troduplo gore) samo se mi ne igramo velikim igračkama pa nečemo pisati to po blogovima (loše o vama)

    avatar

    20.04.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • ANA

    valnea samo da ti kažem ja ne slušam ni punk ni rock! ja slušam pop! zato te molim da mene ne uplićeš u ovo!
    i mi želimo mir!
    i ja ti se niti jednom nisam kurčila svojim rođakom marinom! to je rekla moja rođakinja martina, a kada je ona to poslije meni rekla ja sam rekla da to nije trebala reći!
    zato te isto tako molim da prvo pitaš ko je šta reko, a ne da tu pišeš da se kurčim svojim rođakom!
    i MI NE ŽELIMO RAT NI SVAĐU!
    AJMO SE PONAŠATI KAO DA SE NIJE NIŠTA NI DESILO!
    I JA NEŽELIM PROMIJENITI BLOG(PROMIJENILA BIH GA DA MOGU) ZATO ŠTO ĆE MI SE OPET SVE ZAJEBAT!
    JEDVA SAM SI NAPRAVILA OVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GOODBAY

    avatar

    20.04.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • jaaaaaa

    slušaj,ovako pitala sam svog starog,koji je vrhunski poznavač rocka i rekao mi je da u večini rockerskih pjesama nema punka.a i ako ima ja i moji frendovi takve pjesme ne slušamo.i opet ponavljam ne želimo rat i nebojimo se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    21.04.2007. (08:49)    -   -   -   -  

  • krnl

    NAPUŠ SE KURCA PUNK NIJE MRTAV SIŠI MUDA KUJO KAKO SMIJEŠ TO REČ HA? SIŠI SVOJA DLAKAVA MUDA KUJO JEDNA MRŠ IDI NEGDJE DRUGDJE GOVORITI TO JEBEM DA TI JEBEM HAJDUK DA TI JEBEM U KURAC; NULO VELIKA AJDE VI STE JOŠ SAMO JEDNE MULKINJE KOJE PIŠU BLOG UUUUUUU NEMAM NIŠTA PROTIV ROCKA TJ KOJI TI ROCK SLUŠAŠ KLINCE SA RIBNJAKA HAHAHHAHAHA DAJ DA ČUJEŠ ŠTA JE ROCK PROMJENIO BI SE ŽIVOT

    avatar

    21.04.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • jaaaaaaaa

    jebi si mater.ja imam pravo govorit što hoću i to mi nitko neće zabranit a pogotovo ne to budalo pseča

    avatar

    21.04.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • Nela punk

    e ana ana!! gle šta je rekla martina to mene nezanima!! isto ko da si ti rekla!!! Ja sam prva ponudila mir i pomirenje ali iva je odbila!!!!! I zašto da te ne upličem u ovo kada si ti prva ovo sve započela i uplečana si odpočetrka. E i sve što si ti rekla o pomirenju to sam ja prva rekla. E i koliko puta moram reči da je iva odbila!!!
    E i krnl!!! to!!!! je !!! bravo!!!!

    avatar

    21.04.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • Nela punk

    i napisala sam da vam ja pokažem kako se stavljaju slike, dizajnevi, boxevi... na blog!!!
    PEACE BROTHER

    avatar

    21.04.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • jaaaaaaaa

    slušaj valnea hvala na pomoči al to mi i brat može pokazati.znaš i ovo za pomirenje nisam odbila,več se neželim družit s tobom jel jednostavno nisi moj tip frenda.ali i zbog tog što se ti družiš s kujama iz mog raz.da i ovo ču i tebi reč ja ču govorit ono šta ja hoču i ono što meni padne na pamet.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    21.04.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • jaaaaaaaa

    ti krnl ne vrijeđaj hajduk jer češ imat posla sa mnom,a i s drugima

    avatar

    21.04.2007. (10:27)    -   -   -   -  

učitavam...