Komentari

okosjenkiiregocu.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • katrida

    ..........uvik mislim o nekim životnim problemima i kako ih nadvladati pa se i ne sjetim poslušat neku pismu, ono što moj sin sluša mi je nepoznato.......ali kad prođem pokraj nekog kafića i čujem pismu iz moje mladosti , imam opet 18 godina i tako bi rado zaplesala po ulici...sentiš post......

    avatar

    17.04.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    ..ajme, ništa me ne može pogodit u žicu kao neka dobra stara, skoro zaboravljena stvar i onda mi u glavi i tijelu eksplodira sto i jedna emocija, sjećanje i boja. Vrati se ili radost ili tuga spremljenih dijelova prošlosti, ali da nema toga...kako bi se onda vratili u ono što smo mislili da je davno nestalo. A još je bolje kad sam onako bez volje, pa s radije udare dobro poznati ritmovi nečga što me digne ne u sekundi, nego u stotinki... ;-))

    avatar

    17.04.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eh, mjuza ...... ja si sad eto punim mp4 raznim stvarima, od starih evergreen-a do novih stvari a sad za boravka u ZG-u nasnimah si i ponesto domace glazbe da imam sta slusati kad me ulovi bedara. Slikice su ti kao i uvijek predivne :))))) pusa !!!!!

    avatar

    18.04.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja radio slušam isključivo u autu - i to obično "obiteljski", makar me sad iritiraju sa radijskim festivalom pa stalno piče jedne te iste pjesme... no da... a muzika.. imamo hrpu cd-a, a na kraju se, recimo subotom ujutro kad se posprema kuća - vrti jednih te istih tri (koji su u play-eru već mjesecima...)

    avatar

    19.04.2007. (07:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    Imam sreće pa uz kćer znam što se događa u glazbi tinejdžera, a preko nećakinje znam što se događa u kvalitetnoj svjetskoj glazbi. Dođe ona tu i tamo i prenese mi na komp ili sprži na CD. U njen ukus imam povjerenja, jer je izvanredan. Pa je tu i Luda Marta, tako da mogu reći da sam upućena, iako mi se ne sviđa baš sve. A ono staro, to je - glazba za sva vremena, bez roka trajanja. Pusa :)))

    avatar

    19.04.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Ja slušam razne stanice, od ZG i plavog prek otvorenog i cibone do sljemena katoličkog obiteljskog gorice zaprešića il samobora. Kad se sjetim upalit :)

    avatar

    19.04.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    @katrida: e da... sentiši osobito... ali toga više nemaš gdje plesati... :(
    @pupak: je... gotovo svaka stvar koju sam voljela u mlađahnim danima ima neku svoju priču. volim kad me to tako pogodi :)
    @mentina: baš me zanima što si domaće glazbe nakupila.
    @seoska idila: otovreni je moj definitivni izbor.
    @fanny: bitno je da imaš svoje dilere! :)
    @zg dnevnik: uffff, u tebe prava radioteka :)

    avatar

    20.04.2007. (00:59)    -   -   -   -  

  • fanny

    Pitala si za zgbabu, pojma nemam, ta žena mi tako fali, ne mogu zamisliti da je to s njenim blogom bilo tako ozbiljno, glupost, sad se žena nema gdje ispucati.
    Pusa :)))

    avatar

    20.04.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • danijela

    eh,... sad se rumenim i imam osmjeh od uha do uha... ova me stvar od methenya toliko razveseljuje. kao da mi daje nade za nesto... nesto bolje ako se ne osjecam bas 100%... a ako se osjecam dobro onda mi je kao putokaz da sam na dobrom putu. nesto kao déjĂ  vu... i onda bi' samo letila... visoko, visoko.. daleko. kroz oblake. onda povise oblaka... gdje ima sunca. eh, da mi je opet biti stjuardesa... a, sto se tice radija, obicno slusam on-line. i nesto malo u autu do posla i natrag... a, dora i jesse slusaju radio za djecu koji se zove radio bembem: http://www.radiobembem.be/ kad se ne mogu sloziti oko izbora filma ili igrica... a i cini mi se zdravijim od televizije... aj, da te ne pilim vise. starci su mi dosli...

    avatar

    20.04.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  • danijela

    p.s.

    http://www.bookcrossing.com/

    ovo mi je najnovija fora...

    avatar

    20.04.2007. (21:42)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Uglavnom slušam Radio Rijeku jer često stavljaju stare stvari. A na poslu mi je ugodnije uz radio kad dežuram. Pozdraw sa Kvarnera

    avatar

    22.04.2007. (02:47)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    @fanny: da, to s zgbabom je stvarno sranje. baš mi žao. ne mogu se sjetiti koja od blogerica je rekla izvještavati nas o zbivanjima oko nje...
    @danijela: ma, odakle ti to da ti mene piliš?! drago meni i kad ovdje na te nabasam! cmok! :)
    @gogoo: evo me upravo sa tvog bloga... vezano za radio: brat živi na krku i ako se dobro sjećam, mislim kako mi je jednom zgodom rekao kako mu je radio rijeka sjajan radio. a potkrijepio je izjavu time što, kao, često puštaju stare rock stvari.

    avatar

    23.04.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...