Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Simun

    Giuliani će biti slijedeći predsjednik SAD. Howgh.

    avatar

    17.04.2007. (02:12)    -   -   -   -  

  • Kidy fun

    Hillary u svakom slucaju

    avatar

    17.04.2007. (03:10)    -   -   -   -  

  • stefica

    Aha..a jesan li i ja spominjala McCaina!!?! Mada je meni Guliani drag, ipak ga nebi volila za predsjednika..pa taj ima manje takta nego Bush, koliko god bija liberalniji od njega. Kad je moga izbacit Arafata iz kazalista, mogu samo zamislit kako bi se ponasa sa drugima. A zamisli nisan cula da je McCain reka da bi minja Roe vs. Wade?? sta ti samo govori koliko je to ovde bilo pokriveno...ili koliko ja malo pratim izbore,pa jos nisu ni poceli race officially.Mitt Romney je mormon i to ce mu bit najveca prepreka, a bas steta, covik ima biografiju stvorenu za predsjednika...znaci McCain bi moga lako bit kandidat. Demokrati..ahh muka mi je gledat kako se svadaju, a jos nisu ni poceli...Hilary.. u neku ruku, iako sam Republikanac volila bi vidit zenu u Bijeloj kuci..ali di bas Hilary??!?! A Obama..hmm...odakle se on stvorija? Imam neki ludi filing da ce demokrati izgubit zato jer America jos nije spremna niti za crnog niti za zenu predsjednika...al' ko zna...i veca cuda su se dogadala.

    avatar

    17.04.2007. (05:11)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Jes, jes, ni sam ne znam što bih mislijo. Doduše, O'Bama mi je doista simpatičan (koliko god bio Demokrata ;-), ali je zasad prilično tanak po pitanju policy proposals. Ipak, definitivno ima star quality za političara !!!
    A što se tiče McCaina i Roe vs. Wade, evo linka.

    avatar

    17.04.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • stefica

    E srica sta ovome nisu poklonili toliko paznje ovde..mada cudno s obzirom da mediji (citaj, NYT) jedva docekaju da pokopaju Republikance cim zinu neku glupost. Mada ovo i je glupost..nema sanse da neko to "ponisti" (u nedostatku bolje rijeci). Evo bas citam ovo o Obami, di isto tako kazu da ima karizmu..a izgleda da je to amerima najvaznije za izbor predsjednika.

    avatar

    17.04.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @stefica - je, O'Bama nedvojbeno ima karizmu, ali "show me the beef" (if you understand what I'm sayin ;-)

    avatar

    17.04.2007. (19:09)    -   -   -   -  

  • borgman

    pročitao onaj članak...čime se "izbacio iz trke"---pa trenutak slabosti gdje je rekao ono što zapravo misli (nije bilo blesimetra, ni šaptača)... uglavnom samo još jedan ljigavac...iliti puppet show goes on (tko je pravi predsjednik SAD...pa netko iz Microsofta, Shell-a, i sl. ...naravno!)

    avatar

    17.04.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • stefica

    haha nisan ni sumnjala da borgman nece doc sa svojim teorijama zavijere...nego borgman..psss..znas ko stvarno vodi ameriku..MASONI!!..ali nemoj nikom rec..

    avatar

    17.04.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • stefica

    Procitala sam i clanak u NYT (sad samo cekam za koga ce NYT bit,Hillary ili Obamu?), ma nije to nista strasno...covik nema plan B,nema ga niko,doduse nije to triba i ovako priznat..ali do izbora ima jos godina i po, a americko pamcenje je kratko. Nista jos nije izgubljeno :-)

    avatar

    18.04.2007. (04:08)    -   -   -   -  

  • borgman

    Štefice...sada si me uvrijedila...i to duboko(hahahahah;-))))... Ja iskreno napišem kako predsjednik SAD nije ništa drugo do lutka u šapama megakompanija KOJE mu plaćaju KAMPANJU, lobiraju za "njega", i na kraju valjda traže i kakve usluge od istoga (ili Štefica misli kako netko nešto daje, a poslije ne uzima??)... posebno pri tome mislim na zaštitu interesa, a nije daleko ni zaštita građana, i na kraju KAPITALA... (masone, templare,Katoličku Crkvu...ne spominjem, i samo me rubno zanimaju)... "život svakog (bijelog) amera je vrijedan", a o ostalima 012 STATION (14.4 i 11.4)ima mišljenje (post gdje povezuje demografiju i ratni stroj) sa kojim se i ja slažem.
    U biti, jedna od najtužnijih istina je kako građani zemlje u kojoj se nalaze, i pored gomile informacija koje dobivaju znaju jako malo o stvarima koje ta zemlja radi u unutarnjoj i vanjskoj politici. Zapravo su puno bolje obaviješteni o krupnijim potezima onih drugih. prijateljski i neprijateljski nastrojenih. Tako da Šteficu, pravog i nepatvorenog konvertita i ne mogu ozbiljno shvatiti, njeno je gledište, kao i svakog "preobraćenika" "mrvicu" "suženo", i naravno, kao prava vjernica "land of opportunity- iliti blaga republikanka", ona želi vjerovati u taj puppet show koji se zove election (ja u zavjere, ona u izbore).... a kandidati su željama,inteligencijom, sposobnostima isti, ali im se ozbiljno razlikuju modni stil, a pokojemu čak boja ili spol .. mene bi ti više podsjetilo na vrlo skupu modnu reviju, ALI modelima NIKADA ne bih dao pravo na upravljanje atomskim bombama ;-)
    Moje predviđanje: (Meni se čini kako najveće šanse ima onaj KOJI PERE RUBLJE ARIELOM!)

    avatar

    18.04.2007. (07:10)    -   -   -   -  

  • Abner

    This can't have effect in reality, that's what I think. i can recommend it

    avatar

    23.05.2012. (15:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...