Komentari

tony2oriovac.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ..::plavi_andjeo::..

    da... zbilja zanimljivo u amarettu :D :P

    u alter egu dosadno....u iguano još i nekako :D

    avatar

    16.04.2007. (08:05)    -   -   -   -  

  • ~flash~

    ee..da dobro si rekaoo..edo car. A i ja sam bio planirao na koncert,al sam na kraju odustao...vidim sjebo sam se što nisam išao!!
    ajd pozzz care..uživaj..
    P.S. Dobar post!!

    avatar

    16.04.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • evelyn :)

    Ej mali...

    evelyn&charly

    avatar

    17.04.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • evelyn :)

    Vidim da se sad u subotu nisi baš nešto proveo..hehe

    evelyn&charly

    avatar

    17.04.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • evelyn :)

    Jeli možda razlog to što ti nije bila ni hostesa ni blue angel..?? Ili postoji neki drugi razlog??

    evelyn&charly

    avatar

    17.04.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • evelyn :)

    E da i još mi nisi reko tko je dao Šukeru moj broj mobitela..??

    evelyn&charly

    avatar

    17.04.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • evelyn :)

    Eto toliko od mene..hehe...malo sam navratila..hee

    evelyn&charly

    avatar

    17.04.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • evelyn :)

    Pozdrav iz Stupnika...i ti kad uhvatiš vremena naleti malo do nas...hehe..nema te baš cesto..

    evelyn&charly

    avatar

    17.04.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • Josha

    Pa mislim stvarno,gdje je slike od babe na motoru,od nas u autu, dakle,mislim stvarno,a živopisni put u puntiću,mislim stvarno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Razočaran sam,skroz,ako ne ubaciš neke slikice više ne pričamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    19.04.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • Tony2ORIOVAC

    Plavi Andjeo - ajd ti meni samo objasni ovo jer ne kuzim......kak ti stignes....bit u Amarettu.....ici po koncertima....partyima.....pa malo do Osijeka....malo do Zg-a....jos pun k...obveza.....da nemas mozda sestru blizanku? Il je nesto drugo u pitanju? S kojeg si ti planeta...jebote? See ya.

    Flash - ma sjebo si se totalno. Bilo je predobro....osim sugavih Songkillersa koji su sjebali puno atmosferu....bas im i ime stoji - Songkillersi - ubojice pjesama- majku im njihovu....koja ih je napravila takve retardirane i bez sluha....ak drugi put budu tak negdje nastupali gadjat cu ih flasama pive u glavu......naravno prtaznim flasama...i naravno...u njihove prazne...sjebane....retardirane....lude.....majmunolike.....glave....ubit cu ih
    ajd....vidimo se

    Evelyn - Ma nisam se proveo jer polako osjecam da Amaretto vise nije mjesto za mene....tj... forsiram se vec dugo tam izlazit....i ok je.....poznata i super ekipa....svi se skoro znamo...svi smo si dobri....al ja ne spadam tu......kao 1...stariji sam od vas....dosta.....vec godinama izlazim okolo po gradovima...partyima.....Zagreb, Osijek, Brod itd....i kad se tak vratim s nekog mjesta gdje ima hrpa ljudi...picki na bacanje....gdje ljudi imaju totlano drugaciji mentalitet....slobodniji si...lakse se moze prici osobama i lakse je napraviti neke stvari.....dalje.....u Amarettu je mali izbor sto se tice cura......a i taj mali izbor sam vec iskoristio....tj. bio s tim curama....tak da mogu jos biti s ovim ostalima....koje mi ne odgovaraju....al tako nisko ipak nisam spao...mozda ak budem totalno zgazen i ne budem znao za sebe...al inace...ne......dalje......kak me polako stizu godine....osjecam da bi bilo vrijeme da se malo uozbiljim (shit....ipak sam to ja....ipak cu s tim pricekati jos koju godinu i zajebavat se maksimalno jos par godina).....al ipak......polako mi dolazi vrijeme kad osjecam da bih trebao naci neku curu za malo ozbiljnije stvari....kao sto je jako duboka veza....i upoznati tu curu potpuno.....iako to nije moguce...ali.....i ak mi odgovara......nastavit s njom dalje.....zivot.....brak...obitelj......tak da cu se postupno pocet povlacit iz Amaretta....jer nemam sta trazit tu medju vama djecom......ostavljam vama da se ludo zabavljate...opijate.....zajebavate...plesete....itd. a ja cu u malo u proces trazenja ozbiljnije veze (kao sto vjerovatno svi vec znate...vi djecice mila....od kojih 15-16 godina...niste jos sposobni za jako ozbiljne..duboke veze.....jednostavno nemate te osjecaje i razmisljanja).

    I da, JA sam da Sukyu broj moba....znam da je tip bolestan.....al napada me stalno za broj....dopizdio mi vec....a tebi ak on ne odgovara......obrosi njegov broj...i nemoj mu se javljati....ne moze biti jednostavnije.

    Josha - evo...dobio si slike...uzivaj. Fotke iz auta nemam jer nisam tad ni slikao nist. malo sam opisao u postu kak je bilo. Evo....nemoj bit toliko razocaran...ispravio sam stvar.....nadam se da cemo pricat....
    See ya.

    Eto, ekipa...ode spavat....civilka me ceka u jutro.
    Vidimo se svi...negdje...nekad....Pozdrav iz sugavog....depresivnog...mrtvog...spaljenog.....Oriovca (sad ce mi Evelyn nabacivat copyright na ovo....al mala....nemos...imam hrpu sjebanih epiteta.)

    avatar

    20.04.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...