Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Ranko

    Budući da je Drago Pilsel samo prepričao sadržaj ovog dokumenta i na brzinu utvrdio da je potpis s drugog dokumenta bilo bi dobro da ga zamolimo (kada već ima u arhivi orginal) da nam pošalje orginal pa da ga 45LINIJA objavi tako da mi obični smrtnici znamo tko govori istinu!

    Drago pošalji orginal Željku pa ćemo Ti vjerovati!

    Vjerujemo da će Željko objaviti orginal ako mu ga Drago Pilsel pošalje!

    avatar

    15.04.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Ranko, zašto ne vjeruješ Dragi? Ja mu vjerujem u potpunosti i ne tražim da kopa po arhivu i šalje original. Čovjek lijepo kaže da na tom sastanku nije bilo Čička. Dakle, dokument je krivotvorina. Kome ta krivotvorina ide u prilog? Čičku jer se njome želi pokazati da je bio u dobrim odnosima sa Sorosem, a nije što znam i ja. Soros pri nedavnoj posjeti Hrvatskoj ni jednom nije spomenuo Čička. Kuljiš je s njim razgovarao. Nahvalio je Puhovskog. Čičak je te 1996-e izbacio Pilsela iz HHO-a, pa je čak pričao da je Pilsel argentinski špijun, što je stvarno budalaština nad budalaštinama.

    avatar

    15.04.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • Drzavnik Novog Kova

    u petak 13.04. sanader je na hvaru pokrenuo bijesni stroj terrain leveler T855 kojim ce ravnati i drobiti hvarski krs da bi pripremili zemljiste za golf terene i popratne objekte. zanimljivo je (a o tome novine ne izvjescuju) da je u hvaru istog dana boravio i DRAGAN JURILJ koji je zagorcu sredjivao poslove oko kupovine zemljista. sta mislis je li "poduzetnik dragan" u hvaru boravio slucajno ili se dosao predbiljeziti za upotrebu ovog stroja s kojim ce pripremiti teren za gradnju turistickog naselja ;)

    "poduzetnik dragan" po hvaru se vozikao svojim skupim bentleyem a u isto vrijeme se u hotelu cijenka za cijenu sobe. jer sto kuna je sto kuna ma sta mi pricali o tome. j.bi ga, trebalo je skupiti milijun eura pa je vjerovatno ostao bez love.

    avatar

    16.04.2007. (00:55)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Drzavnik Novog Kova, sad kad je Jurilj optužio Zagorca da mu je prijetio ubojstvom mačke (kućne ljubimice) može opet u posao s taracanjem obale. Bilo je važno da Mesić, Sanader i Bajić izbace iz posla s nekretninama Zagorca. Za čiji račun? Mislim, tko će još s Juriljom ići u posao, vidjet ćemo. I daj stavi na Pollitiku link do peticije. Ja sam obavijestio svoje čitatelje mailovima i vidim da sve u 16 potpisuju. ;)

    avatar

    16.04.2007. (01:08)    -   -   -   -  

  • Civil

    200.000 USD godisnje ? Pa za, skoro da se moze reci, rusenje Hrvatske, dakle vlastite im domovine nisu bas ni bili skupi ! Ali kako od izdajica i ocekivati da postignu visoku cijenu, pa makar to bilo i milijun USD ! Steta sto ih se ne moze sluzbeno priupitati na sto su i kako potrosili tu lovu !!!
    Inace kazes, zasto mu ne vjerovati (Pilselu), a s druge strane zasto vjerovati da je tzv. Brijunski transkript vjerodostojan kada je za isti nekoliko osoba izjavilo da su bili na sastanku, govorili, a da ih se ne spominje ili da su govorili, ali potpuno druge stvari od navedenih ! I sto sad kada desetak ljudi kaze da nije tocno, pitanje ostaje otvoreno i upitno, a kada jedan Pilsel kaze da nije vjerodostjno gotovo nista od price, osim da mu je nosio kufere (pa kako i ne bi za 200.000 USD), onda je to istina bez zadrske !
    Ovo sve, tim vise sto u nastavku pises "...45 lines je nezavisni i neprofitni ....." pa daj onda provjeri jos malo ili stvarno zamoli da ti dostavi kopiju originala koji posjeduje !

    avatar

    16.04.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Civil, bojim se da si ti isti onaj koji mi je ovo i poslao s napomenom da je autentično, pa se sad ljutiš... Ako tako nastaviš, povjerovat ću da si mi namjerno uvalio krivotvorinu i da spadaš među "kameleone" o kojima piše Magaš. To pak znači da bi najbolje bilo potražiš neki glupi, ili sandučić na žetone, u koji ćeš ubacivati svoje špijunske krivotvorine. Čak mi se neda razmišljati
    jesu li tvoje klonovske provokacije dio nekakvog zadatka. Ako si se već toliko angažirao što ne pitaš Marka Juriča je li interviewu s Čičkom koji je objavio u Večernjaku 1999. autentičan, odnosno, koja je Čičkova uloga u operaciji Kameleon? A budeš li me nastavio ljutiti, dobit ćeš ban!

    avatar

    16.04.2007. (02:50)    -   -   -   -  

  • Jukica

    Imam negdje popis HIS-ovaca koji su radili na Kameleonu. Zanima te?

    avatar

    18.04.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • Civil

    @@@ 45 @@@ - nista ti ja nisam posalao, a vjerovatno ni necu. Nas zadnji kontakt je ostvaren prije cca godinu dana putem e-maila, ali si odustao, uostalom isto kao i ja ! A ako si sumnjao u autenticnost, zasto si objavio prije provjere, pa makar samo kod Pilsela !?
    I da, btw: ne trebam nikoga puno pitati, jer vjerovatno znam i vise od njih ! A tvoja primjedba o klonovskim provokacijama je samo jos jedan pokazatelj tvoje uznapredovale paranoje ! A sto se tice ljutne o tom potom !

    avatar

    19.04.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • štit

    Partizanski zločini diljem Hrvatske i Svijeta

    TKO JE (SVE) ČINIO ZLOČIN HRVATSKOM NARODU?!

    Josip Broz Tito u Vtikanu 1971., sa Papom Pavlom VI.

    Antifašizam? ILI "SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU"

    Kakav antifašizam? "Titoizam", spoj diktature proletarijata kao velike parole, zapravo diktature izabrane komunističke elite, koja je započela terorizmom, lažima i prijevarama uspijela izgraditi cijeli jedan sustav urušenih moralnih vrednota, zatirući ljudskost, vjeru, demokraciju,pravo i pravice, cehovska udruživanja, solidarnost i uzajamnost i seljaštva i građanske klase.

    "Antifašizam" ma koji antifašizam, možda onaj započet kao gerila sa prisilnim pretvaranjem u narodni pokret manipulirajući brojkama i ne znanjem i ne informiranošću. Dal onaj koji je izrstastao na zločinu, prijevarama, lažima i srpskoj hegemoniji, vladaru koji je kraljevao doživotno u svom carstvu održavan kao lažni pandam komunističke opasnosti Rusije za vrijeme hladnog rata."sve je to naše", kad ono ničije ili možda ipak nečije.

    Pokret titoizma koji je zatirao bilo koju slobodarsku misao koja je bila u suprotnosti sa monolitnošću elite komunističke partije, lažnoj ravnopravnosti naroda i narodnosti do te mjere da joj nije bilo teško izmisliti nacionalnost muslimana zasnovanu na vjeri koju je istovremeno zatirala, promoviranju ravnopravnosti jezika i pisma uz obavezni srpski jezik u vojski, policiji, diplomaciji.

    Partizani kao oblik gelirskog ratovanja nisu mogli iznjedriti nikog drugog doli četnike i komesare koje su u ime pokreta i masovno primali u svoje redove, u njima nisu bile partizanke već skojevke i komunistkinje, u njima nisu bili seljaci i radnici već osvješćeni i pošteni intelektualci jer svi drugi nisu NI MOGLI PORED NJIH POSTOJATI, i nisu smijeli postojati.

    Samo podobni nasuprot sposobnih, moralne podobnosti odabranih spojene s političkim podobnostima denunciranja vlastitih susjeda, vlastite rodbine, odbacivanje prijatelja u ime viših ideala jednakosti. Stvaranje više klase kojoj nije smetalo otimanje tuđeg vlasništva u ime nacionalizacije da bi se u elitne kvartove i stanove useljavali podobnici - osvješteni borci za narod. Koji narod?

    Onaj isti kojima su otimali zemlju i koje su nazivali kulacima. Neradnici i probisvijeti, sa političkim školama koji nisu poštivali rad, majstorske ispite, šegrte i obrtništva već lažnu raskoš protiv koje su se kao antiburžujski elementi borili, pa kad je nisu mogli stvoriti sami onda su otimali tuđa dobra.

    Kad čujem riječ antifašizam koji spominju u ime opravdanja takvog poretka pomislim koliko je uništenih generacija stasalih da bi služili, sjetim se prisilno iseljenih i raseljenih, izjava o dobrovoljnim odricanjima imovine, o dobrovoljnim ulascima u zadruge, o logorima za prihvate, o Križnom putu, namještenim izborima,Golom otoku, Jugoslavenskoj armiji i Blaiburgu, brojkama pripisavnim Jasenovcu, lažnim žrtvenicima na lažnim idealima ....a ono najnemoralnije u ime tzv. "općeg dobra i naroda".
    U ime naroda "smrt fašizmu - Sloboda narodu" Sačuvaj me Bože takvog antifašizma.

    ----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru

    Članaka; 1682

    avatar

    22.09.2013. (08:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...